Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (91)
Raspunsuri - Pagina 6
FELIS spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
felis, imi pare tare rau ca sora ta e suparata din cauza fetitzei...dar daca este in limite nu cred ca e chiar asa motiv de ingrijorare, sti cum este nu trebuie sa faci comparatie intre un bb si altul, fiecare are alt ritm de asimilare...dr-ii ce spun? ureaza-i multa sanatate !
monica
MONICA dr spun ca e anemica... Nu asimileaza mai deloc.
Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
noi am inceput curatenia generala!!!
GANDACULE si ... sotul meu a inceput curatenia generala...
Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
anne-marry spune:
fetelor ce mai faceti? noi am intrat umpikuletz si acusica si plecam. suntem bine, si ..... speram ca si voi la fel ![]()
.
anne-marry
36 sapt cu
teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
andreap spune:
buna burtici si mamici!Mie nu mi-a mers net-ul pana azi, iar acum stau cu bblusa in brate, ca de azi dimineata nu a inchis un ochi,si citesc.Nu am reusit sa citesc tot, scriu cu o mana, asa ca ce s-a intamplat cu bbicii nascuti la municipal?Acolo am nascut si eu....Va rog sa-mi spuneti si mie.
Nu stiu ce are BB....De la 9.30 nu a dormit deloc, e agitata, desi am schimbat-o, a mancat(chiar nepermis de des)....
Alte probleme;i-au aparut pe fundulet niste bubite urate,nasul e mereu infundat(ii pun ser fiziologoc, trag cu pompita niste mucisori imensi, dupa un timp iar e infundat).Ce ma fac?luni vorbesc iar cu pediatra, sa vedem ce facem.credeti ca e posibil ca bubitele sa-i apara de la pampersi sau servetele umede?
incerc sa intru mai tarziu
pupici,
andreea si bblusa atomica
gandacelu spune:
andreea
la municipal au anuntat niste mamici ca ar fi klebsiella (o bacterie) si acum cateva zile, cumnata mea, care a nascut acolo in octombrie, i-a facut analizele la bebe si a gasit klebsiella... bineinteles ca ne-am impacientat, dar se pare ca nu era cazul... klebsiella asta e peste tot!
bubitele de pe fundulet: cutaden (reviken) unguent - cel mai ficient din cate am folosit! si incearca sa o tii mai mult cu funduletul la aer, la aerisit! bubite apar oricum, important e sa le previi si sa le tratezi
mucisorii, scoate-i, e importnat sa aiba nasucul liber...
despre laptic, sa papi consistent (carne) sa fie laptele gras sa se sature bebe!
bafta!
misticgirl spune:
Buna din nou,fetelor!
Imi cer scuze ca nu v-am scris joi seara,dar am avut ceva treaba. Am fost la control,bebe e bine,lichid in limite normale.Bebe este cu capul in jos,insa nu a coborat la maxim,deci mai am ceva timp
. Insa mi-a spus doctorul ca el ar inclina sa-mi faca cezariana,pt ca sunt micuta in bazin si bb va fi maricel (bineinteles,in comparatie cu bazinul meu).Ma mai duc la control joia viitoare si atunci imi va spune sigur;in principiu, a spus ca imi va face cezariana intre 29 nov si 3 decembrie,in functie de cum se prezinta bebelusul joi.
Voi ce mai faceti? Cum va simtiti? Ca pt mine noaptea este un calvar,ma trezesc din 2 in 2 ore sa merg la toaleta si sa beau apa. Si ma mai trezesc de "n" ori pt a ma intoarce de pe o parte pe alta,ca ma dor oasele bazinului si ale picioarelor de mor. Dar stiu ca toate trecem prin asta,asa ca nu ma agit.
.
Acum o sa ma intind un pic in pat,sa ma odihnesc putin ca e ora 16 si peste o ora vin parintii mei in vizita la noi.
Va pup si va urez o sambata seara cat mai placuta si, cine stie, poate o cina romantica
.
Claudia
38 sapt
DPN 4 dec- Dr. Paul Alexandrescu, Spit. Municipal
http://community.webshots.com/user/misticgirl
roserb spune:
Salutareeee
In sfarsit nu mai sunt izolata, cretinii astia de provideri de internet au avut niste pagini restrictionate si in ultima saptamana nici nu am mai putut citi.
Noi suntem asa si asa , in sensul ca dupa ce am terminat cu mastita la un san a trecut la celalalt, de ieri am tot facut febra 39 grade, acum ma indop cu eritromicina si sper sa o rezolv odata caci nu mai poci. Am intrerupt temporar alaptatul ca sa nu-l indes pe bebe cu atatea antibiotice si trebuie sa stau sa ma mulg toata ziua buna ziua. Cam nasol, dar asta e. Mihnea e bine are 4 kile si un pic, si in continuare e destul de cumintel.
Felicitari tuturor proaspetelor mamici , si incerc sa ma pun la curent cat mai curand cu noutatile
Roxana
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
andreap spune:
Buna din nou!Bblusa mi-a dat ragaz sa scriu cateva randuri.Acum a mancat si doarme linistita, dar azi pana la pe la 14 nu stiu ce a avut!Acum sunt cu cumnata mea, al meu sot a plecat la Bucuresti, este ziua nasului nostru.Tare as fi vrut sa merg si eu!Dar daca o alaptez, nu prea se poate....Am eu timp sa si petrec, nu?
Gandacelu, multumesc de raspuns!Eu ii sau cu Bepanthen, dar o sa incerc si cutaden.Ideea este ca nu i-au aparut decat pe fese, cateva,si nu stiu de la ce.Ma gandesc ca daca era de la servetelele umede, facea peste tot.In ceea ce priveste nasul, e normal ca imediat dupa ce abia i-am tras mucisorii sa aiba nasul infundat?Si nu-i place deloc cu pompita aia!
Fulguletz, multumesc si tie.S-au mai retras, dar nu de tot,si ma intreb cat mai dureaza....In legatura cu inlocuitul adresei cu un singur cuvant, s epare ca nu-mi iese....Asta e!Multumesc oricum.
Pupici si o seara buna.
Andreea si BBlusa Maria
Poze
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by andreap
[url="http://community.webshots.com/user/andreap124"=]Poze[/url]
andreea, nu mai pune si ultimul egal!!! dpar primul, apoi inchizi paranteza dupa ghilimele!
roserb... imi pare asa rau... sunt ingrozita de mastitita asta... cum ai reusit?