Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (91)
Raspunsuri - Pagina 5
bits spune:
TRY eu il sterg pe KEN la ochi cu vata si ser fiziologic caci de la batistute(pt bebei)mi se irita,iar acum nu am nici o probl.
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
FELIS spune:
quote:
Originally posted by onitza
FELIS, nu imi vine sa cred prin ce ai trecut..off, asta-ti trebuia acum, cand esti atat de aproape...lasa ca trece si asta, si in curand nimic nu va mai conta decat sa te ocupi de baietelul tau...sanatate multa si recuperare rapida la piciorus...
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
ONITZA si eu sper sa treaca totul cu bine... Pansamentul nu l-am tinut decat a doua zi, toata ziua... ca apoi vazand ca nu a facut puroi am lasat libera rana sa se vindece mai bine (e formata bine coaja)...
Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
bits spune:
mamicilor vreau sa va intreb ceva:voua nu vi s-a schimbat mirosul la transpiratie dupa nastere?nu transpirati mai mult ca inainte?
FELIS spune:
quote:
Originally posted by onitza
Lucrez de zor acum la caietul de practica si sunt cam suparata pe acei organizatori de curs, ca sunt tare nehotarati: ne anuntasera c asta ar fi trebuit sa fie ultima sapt. de curs , pe anul asta, apoi in ca 2, in ianuarie, si urma examenul...dar, iata ca s-au razgandit si ne mai cheama inca doua sapt. de acum incolo, iar eu simt ca o iau razna, e departe , ma misc greu, nu stiu ce sa fac....initial, mi-a trecut prin cap sa renunt, dar mi-e greu, fetelor, ca uite asa m-am tarat 9 luni, ca sa renunt pentru 2 sapt. cate mai sunt???
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
ONITZA hai curaj... nu are rost sa renunti tocmei acum... Incearca sa te odihnesti cat mai mult si concentreaza-ti toata energia sa termini cursul... Pe bb lasa-l sa stea in casutza din burtica pana mai aproape de termen... E pacat de atata timp cat te-ai chinuit pana acum cu acest curs... sa renunti tocmai acum...
Eu zic sa nu te chinui de pe acum fara mancare seara... Mai ai... E bine daca vine mama ta sa te ajute ca tu sa nu mai faci treaba... In felul acesta vei putea merge si la curs si va mai sta si bb in burtica...

Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by bits
mamicilor vreau sa va intreb ceva:voua nu vi s-a schimbat mirosul la transpiratie dupa nastere?nu transpirati mai mult ca inainte?
BITS ma sperii... Pai eu nu sunt inca mamica si m-am saturat sa spal pijamale si haine cu care stau prin casa ca pe ... chilotzi... Transpir ca in cele mai calduroase zile de vara... Curge apa de pe mine ca la dush.
Dupa ce nasc voi transpira si mai mult???????????

Pozele mele!
FELIS spune:
TRY felicitari pt kg date jos... Ce bine... Sper si eu ca dupa nashtere sa dau la fel de repede jos...
Fetelor, sora mea nu stie ce sa mai faca cu bebelina ei... Stiti ca v-am tot povestit de ea... Are 3 luni bebelina si nu ia in greutate... Mi-a trimis aseara un mesaj... (inca nu am sunat-o): "Fata este mai bine (a avut laringita si pneumonie), dar tot nu ia in greutate cum ar trebui. Eu atat m-am consumat ... ca am ajuns la 56 kg."
Pozele mele!
monica-elizabet spune:
buna dimineata mamici si burtici, am intrat doar sa va salut...abia am reusit sa citesc cele cateva mesaje care s-au scris de aseara si pana azi dimineata...nu ma mai lasa alex...vrea tot timpul joc, joc, joc
va pup si va urez o zi buna
monica
Ele spune:
Bits, cred ca e de la anestezie transpiratul. Eu in primele nopti transpiram tare , chiar ma speriasem sa nu fiu racita sau altceva. Dormeam cu prosopul la cap si ma trezeam de vreo cateva ori pe noapte transpirata asa intr-un hal de si parul arata ca dupa spalat.
Acuma, la aproape o luna de la operatie, vad ca nu mai traspir, deci trece. Nu e motiv de panica.
Elena si bb Denisa
monica-elizabet spune:
felis, imi pare tare rau ca sora ta e suparata din cauza fetitzei...dar daca este in limite nu cred ca e chiar asa motiv de ingrijorare, sti cum este nu trebuie sa faci comparatie intre un bb si altul, fiecare are alt ritm de asimilare...dr-ii ce spun? ureaza-i multa sanatate !
try...mama mia, dar cum ai reusit sa dai asa de repede kg jos? felicitari! inseamna ca tu nu pusesei nimic si prin alte parti decat la burtica...la mine se vede clar ca am pus si pe picioare, fund, aripioare...dar cu multa ambitie dupa ce termin de alaptat sper si eu sa ajung de la cat am plecat.
va pup si sunt pe-aici
monica
gandacelu spune:
fetele, sunt cucubau la cap, m-am linistit cu klebsiella asta ptiu ptiu ptiu
nu mai scriu inca o data, cine e interesat sa intre pe topicul ala
mi-e rau, ce mai, ca in conu leonida fata cu reactiunea, asa ma simt!
muream acia degeaba! si nici nu era prima oara!
campion la panicare
![]()
felis, cum afacut un bebe asa mic laringita si pneumonie, Doamne fereste!!! cat despre luatul in greutate, si ile lua mai putin decat trebuie, dar nu am fortat-o cu nimic, cum spunea si monica, fiecare copil are ritmul sau (pediatra ma pusese sa-i dau lapte praf, ceea ce ar fi inbtarcat-o - la fel a patit nasa mea la sfatul aceleaisi pediatre!)
mai ma simt ca o cretina, ce mai! uf ma uit la un film va pup!
noi am inceput curatenia generala!!!