Obsedata de slabit!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

SABINAAA

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da Mamagiuliei, ce vroiai sa spui????

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

Sabina, nu stiu despre ce marimi vorbesti tu la pantaloni. La cei de costum iti vine marimea 36???? Ca eu stiu ca e cea mai mica! Eu purtam cea mai mica marime cind aveam 45 de kg. Acum am 50 si nu imi vin.
Si crede-ma ca daca era cineva cu picioare subtiri, ca betzele, la 45 de kg, eu eram aia! La mine se duce grasimea de pe picioare cind slabesc, mai greu e cu talia.
Cit despre dat jos acele citeva kilograme in plus, te inteleg, si eu am obsesia asta. Si eu ma simt bine in pielea mea slaba ca batul. La mine nu e vorba de un model, sau de cum arat in oglinda. Mie chiar mi-au spus colegii de serviciu (colegi si colege) ca arat mult mai bine acum, la 50 de kg. Dar pentru mine conteaza cum ma simt eu bine.

Mergi la inceput

nu mai stiu cum e cu marimile....36 la nemti la orice pantaloni, in Ro cred ca undeva intre 40 si 42...
nu marimea conteaza, conteaza ca nu-mi vine nimica bine...si ma simt grasa.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Ia uitati-va aici!!! Eu nu vad decit o fata super "misto"...

http://community.webshots.com/photo/211926078/211927999ypWpHG

Sabina draga esti frumoasa, talentata si iubita!!! Fii fericita!

Alice

Mergi la inceput

Pai da Alysssuc iubit, poza de asta vara dupa 3 sapt de inot....si pozitie din aia cu piciorul in fata sa nu se cunoasca nimic( incercati sa vedeti ca asa e!)
De..sunt experta la "mascat" aripioare etc....
de atunci am luat 2 kile care pe bune ca se cunosc, am oase f. usoare si totul se depoziteaza sub forma de carnita.....pe aripioare!
Cred ca v-am innebunit...
Karmen, unde esti? Oare am leac? ti-am mai dat detalii pe alta pagina...

Sabina si Sofia Galagia

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Sabina, nu te supara, dar mie tot subiectul asta mi se pare postat ca sa primesti complimente! Meritate, de altfel...

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
aici suntem noi

Mergi la inceput

nu e chiar asa...ar fi bine daca ar fi.Din pacate sunt genul de persoana la care nu conteaza complimentele sau laudele daca eu nu simt ca e bine ce am facut...de exemplu odata mi s-a cantat o lucrare si toata lumea m-a felicitat( sigur ca asa se obisnuieste, nu e intotdeauna sincer)dar eu nu eram deloc multumita.Asa ca nu au contat complimentele, am ramas nemultumita.
dar asta nu inseamna ca nu le accept cu mare placere pe ale voastre, chiar daca nu rezolva problema

Sabina si Sofia Galagia

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Sabina, nu e bine sa fii vesnic nemultumita de tine.Si eu am perioade de astea dar le pun pe seama zodiei si incerc sa-mi revin...
Eram exact ca tine inainte de sarcina, vesnic aveam grija ce mincam si niciodata mai tirziu de ora 6pm.
In timpul sarcinii am luat o groaza de kile si acum nu ma lupt cu citeva sa dau jos ci cu 10kg, iti dai seama ce multe sunt...si tot nu disper si incerc sa ma simt bine in pielea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcuali spune:

Sabina,
sa fii preocupata de imaginea ta dupa nastere e ceva normal. Chiar daca nu ai motive mari de ingijorare - unii ar spune ca sunt doar imaginare, insa pentru tine este important sa te simti bine in pielea ta. Statutul de mama este nou si iti ocupa mai tot timpul, cel de femeie a fost lasat pe locul 2. a fi si a simti ca esti femeie include a te simti sexi,apreciata.Solutia ai sa ti-o oferi chiar tu, in fata oglinzii interoare, stai mai mult timp cu tine insati si cauta unde ar fi problemuta asta.
din experienta personala pot sa iti imparatasesc urmatorul lucru: in timpul sarcinii m-am ingrasat cu 40 kg, enorm. De la 58 am ajuns dupa nastere la 96, m-am deformat de nu ma mai cunosteau amicii pe strada.Nu cred ca e nevoie sa detaliez (pt ca nu sunt inca pregatita)sa iti spun ce simteam, cat de sila imi provocam cand ma priveam in oglinda. doar bebeul meu imi mai alina suferinta. Au trecut 7 luni si eu nu slabeam defel - nu zic, mancam ca sa am laptic - scuza invechita... Cert este ca nu ma simteam femeie, nu mai eram eu... Mi-am luat inima in dinti si m-am apucat de dieta, chiar daca alaptez, miscare multa, sauna si masaj - in limita finantelor. Rezultatul-acum am 84 de kg, a trecut o luna jumatate si eu sunt mai motivata ca oricand sa revin la o greutate care sa imi confere feminitate, siguranta de sine si puterea de relationare cu ceilalti. .
Noroc in aflarea definitiei personale!

marcuali

Mergi la inceput