Obsedata de slabit!
Raspunsuri - Pagina 5
LindaG spune:
Fetelor,eu am 1,63 si 48-49 de kg si aproape tot timpul zic ca sunt grasa.Si sa nu va zic ce ma bucur cind vad pe cintar 47 kg.Sar in sus de bucurie.Si eu port tot 34-36 marimea nemteasca si ma bucur cind gasesc pantaloni 34.Sotul zice ca arat bine dar eu tot grasa ma vad.si ma enerveaza la culme cind lumea zice ca sunt nebuna,de unde vreau sa mai slabesc.Ma enerveaza ca si daca beau un pahar cu apa am dupa aia o burtica ca in 3 luni graviduta.
Sper si eu sa ma pot schimba.
LindaG
http://community.webshots.com/user/lindaparmina
Andra_ spune:
Draga Sabina,
ai grija cum transmiti in jur problemele si obsesiile tale, am vazut de curind un documentar despre cum mamele cu probleme de anorexie/bulimie transmit mai departe fetelor lor obsesiile si cum ajung la un moment dat sa faca concurs de kilograme pierdute. Ptr ca nu stii ce va prelua si cum va reusi sa gestioneze copilul tau o problema de asemenea amploare...
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
Sabina spune:
aoleu....mai m-apuc de ingrasat!
Sper sa nu ajunga pana la Sofia, deocamdata ii spun de 100 de ori pe zi ca e frumoasa....
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Mia. spune:
Vai ce bine e ca nu ma stresez deloc cu kilele..Am avut si eu perioda tineretii(de pe la 14 anipina pe la 24)dar cred ca e din cauza nesigurantei in propria persoana specifica adesea tinerilor...Am 64kg la 1.72 si bineinteles ca ar trebui sa slabesc dar nu-mi fac probleme,totul e psihic chiar si cu ingrasatul,am observat ca ma ingrasam numai cind ma preocupa silueta,cind aveam alte griji pe cap putem minca oricit ca slabeam sau ma mentineam ...ca sportul face bine si la psihic!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
adelamaria spune:
Sabina, acum serios vorbind, sunt de acord cu Andra. Ai mare grija cu fetita ta...In timp o sa inceapa sa observe ca ai un comporatament mai special fata de anumite alimente, ca esti foarte atenta la fiecare kg...iar mai tarziu poate ca o sa inteleaga ca mamica ei nu e deloc fericita si multumita de cum e si cine e...Asta se transmite!Doamne fereste ca un copil sa ajunga intr-o situatie limita din cauza ca vrea sa-si multumeasca parintii, din cauza ca "vrea sa fie ca mami", din cauza ca vrea atentie...Nu vreau sa te sperii si departe de mine gandul sa te judec (nici nu am de ce), dar m-am gandit ca e si asta un aspect care trebuie luat in considerare.
Mi-am permis sa vorbesc pentru ca eu am fost si sunt in situatia asta. Nu e vorba de greutate la mine (asta mi se trage de la altceva...sau poate nu?), dar sunt dovada vie a ceea ce poate face un copil pentru a-si vedea mama fericta, linistita, multumita...Si oricat lupt cu mine, oricat de rationala as incerca sa fiu, sunt lucruri pe care acum nu le mai pot schimba.
E absolut normal sa te preocupe imaginea ta, e chiar admirabila vointa pe care o ai, dar copiii tind sa copieze; ei invata prin imitatie...fac ceea ce vad in familie.
Sper sa nu te superi pe mine. Mie imi esti tare draga si cred ca te si inteleg in legatura cu dorinta de a slabi...
Daca te superi pe mine, trage-ma de urechi , dar iarta-ma pe urma!
Sarbatori fericite tie si familiei tale!
Sabina spune:
Cum o sa ma supar? Din contra, e f. bine ca mi s-a atras atentia.Deocamdata Sofia mananca separat, nu de alta, dar e imposibil s-o hrasnasc laolalta cu familia zi de zi...pt. ca trebui multe pov esti etc. si noi n-am intelege nimic din masa.Sigur cala vizite o asezam cu noi si se comporta f. bine.
Insa e clar ca in cazul unei cure de slabire am sa ma ascund, am sa maschez, ar fi groaznic s-o influentez..brrrrrr.....
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete