Pe cine sa sacrific sa fiu fericita..?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

Eu cred ca nu trebuie acordata o a doua sansa unuia care s-a comportat in mod abject. E tatal fetitei, asta asa va ramine dar o viata chinuita nu are sens.E VIATA TA iar fetita e o parte- poate cea mai importanta din ea-nu o ruina inutil. Ia gindeste-te, daca acum ai o...retinere, sa zicem, peste 1, 2, 10 ani ce va fi? Poate repulsie fata de sotzul care a indraznit sa rosteasca vorbe care nu ar trebui spuse NIMANUI in lumea asta daramite sotiei/iubitei/logodnicei...Eu zic sa nu te mai uiti inapoi pentru o sa regreti.Lupul isi schimba parul dar naravul ba. Oamenii nu se schimba.E trist dar adevarat.Nu incerca experienta pe pielea ta,e un sfat amical.

"Imi place munca, ma fascineaza. Pot sta ore in sir si sa ma uit la ea." Jerome K Jerome

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Initial creeata de vikinga
Sunt foarte fericita cand imi vad fetita fericita, dar eu nu stiu cum sa mai fug de el, sa evit contactul fizic. Totul in mine plange dupa iubitul meu. Am momente in care simt ca il urasc pe fostul meu sot, ca nu are ce cauta aici lanag mine. El se poarta foarte bine acum cu mine, nu am ce sa zic, dar in mine nu a mai ramas nici o farama de sentiment pentru el…

Nu stiu ce sa fac, am impresia ca mi se ia parca dreptul la fericire, cum sa ma impart oare???

M."

Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
http://community.webshots.com/user/vikinga109

Citind asta, cred ca nu incape vreo indoiala: nu ai ce cauta langa fostul tau sot. Cum au mai spus si altii, e tatal copilului tau, asa va fi intotdeauna - dar daca e un tata bun asta nu inseamna neaparat ca va mai fi un sot bun.
Si iar repet ce s-a mai spus: daca parintii - NU sunt fericiti impreuna, asta se va rasfrange mai devreme sau mai tarziu asupra copilului. O mama nefericita nu poate fi o mama suficient de buna pentru copilul ei.

PS
Aaaaa, un copil poate sa urle in fiecare dimineata cand e vorba sa se duca la scoala sau gradinita - fara ca asta sa insemne ca cineva il tortureaza in vreun fel acolo, si apoi poate sa urle cand il iei de la gradinita (scoala) - fara ca asta sa insemne ca tu il torturezi acasa :). Pe asta cum o rezolvi? :))))) Il lasi la gradi non-stop sau nu-l mai dai deloc? :))))

J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu m-am mai bagat la alte subiecte, unde in general am fost impotriva divortului si pentru a se cauta solutii in cazul in care exista copii. Da, am spus atunci, fericirea ta trece pe locul doi, este bine sa intelegem de ce reactioneaza celalalt intr-un fel anume, sa fim mai toleranti, sa ne intelegem unul pe altul etc. etc. etc. Aceste sfaturi le-as da si acum, daca as putea.

Din pacate spun NU si in cazul acesta. A venit mort de beat? "Iti f.. una?" etc.????? Cum vine asta?

Acum se poarta frumos, dar nu va tine la nesfarsit. Acesta este un barbat abuziv, de langa care trebuie sa pleci chiar pentru binele copilului, esti intr-o relatie de abuz. Nu ii faci nici un bine fetitei, va fi traumatizata pe viitor cand va asista la scene urate si va fi mai maricica. Ii trece asta cu plansul dupa el, va putea sa aiba o relatie cu el si fara ca tu sa fii supusa abuzurilor lui.

Pleaca! Nu la iubitul tau, nu conteaza unde, dar NU reveni, dau in scris ca scandalurile vor reincepe dupa vreo 6 luni-un an.

Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

de acord total cu ruxij!

Nu TE INTOARCE LA EL!

PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

si eu zic NU! fetita ta nu o sa fie niciodata fericita daca tu nu esti. daca este ceva ce nu tolerez in viata atunci lucrul asta este abuzul, fie el fizic sau psihic! iar sotul tau asta face si acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Nu pot decat sa-mi inchipui prin ce treci dar trebuie sa te aduni. Fetita ta este cea mai importanta pentru tine dar pentru ea tu esti centrul Universului. Crezi ca daca te va vedea cat esti de nefericita ea va mai putea sa fie fericita? Te asigur ca nu. Va suferi si ea la fel ca si tine.
NU face asta. NU te intoarce la fostul sot. I-ai acordat o sansa cand te-ai intors la el prima data. Nu a profitat de ea ci, dimpotriva, te-a facut sa regreti ca i-ai acordat aceasta sansa. Lasa-l sa ii fie tata copilului tau dar numai atat.
Fii fericita alaturi de barbatul care iti demonstreaza ca te iubeste (e foarte usor sa spui "te iubesc", mai greu este sa o si arati).
Vei vedea ca se va obisnui si fetita ta cu situatia si in timp va ajunge sa ii placa sa profite de doi tati.

Iti doresc sa ai puterea sa iei decizia cea mai buna si iti doresc sa fii FERICITA si tu si fetita ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Fetelor va multumesc ca suntei aproape de prietena mea. Raspunsul ei:"Dragele mele, va multumesc enorm pentru mesaje, nici nu stiti cat de mult inseamna pentru mine...Simt acum ca poate ar trebui sa intru putin mai mult in detalii!Eu si cu sotul meu suntem doua firi total opuse, fara prea multe puncte comune (poate chiar deloc) EL este foarte sociabil, iubeste sa stie cat mai multe lume si sa fie in centrul atentiei, este un om "de viata", petrecaret etc, dar acasa este mutul mutilor, este asa de bursuc incat nu deschide nici cea mai mica discutie cu mine, dar cum deschid eu gura zicandu-i cate ceva ( si nu neaparat pe ton de cearta ) el sare ca ars. El este un “perfect gentleman” pentru lumea din jur, insa cu mine este cat se poate de recalcitrant. Eu, pe de alta parte, sunt foarte introvertita si leg mai greu prietenii, imi place mai mult intimitatea, dau mult mai mult persoanei de langa mine decat anturajului. In cei zece ani momentele bune au fost momentele de pasiune nebuna intre noi. Si atunci cand eram doar niste copii ne certam din toate idioteniile pentru ca asa ni se parea noua ca e normal. Daca ne-am intors unul la celalalt a fost dintr-un sentiment absurd de proprietate, el mereu spunea tuturor ca eu sunt A LUI si nimic mai mult, si el spune ca nu a mai intalnit niciodata pe cineva ca mine si ca nu are cum sa iubeasca pe alta ( cred si eu ca fetele ca lumea nu le gasesti stand toata ziua buna ziua in baruri )Si acum, ca si inainte, ma vad stand langa el ca langa un strain, langa un om cu care nu am ce sa impart decat acest copil. Si repet, cel mai tare ma dispera gandul ca trebuie sa ma culc cu el… ma scuzati ca intru in amanunte, dar parca sunt o vita la monta! Nu are pic de sentiment in el, de pasiune, de manifestari senzuale, pur si simplu parca e intors cu cheia, isi face treaba rapid si gata! Se bate cu pumnul in piept ca a avut peste 70 de femei, dar parerea mea ca in felul asta poate sa aibe 700 si tot nu e mai bun cu ceva.La polul opus este prietenul meu.Da, sunt cu el din februarie, dar ne cunostem de 6 ani, din primul an de facultate ne-am inteles extraordinar, am fost tot timpul prieteni foarte buni. El este un om cu care am avut tot timpul puncte comune, putem sta non stop impreuna ca nu ne plictisim, tot timpul avem noi si noi subiecte de discutie. El este un barbat foarte pasional, si tine foarte mult, la fel ca mine, la camin, la familie, la intimitate. Spuneti ca poate peste 10 ani vor interveni si prietenii lui sau mama sa… ei bine, el nu se da asa de usor prietenilor, iar mama lui este o femeie extraordinara, care ma iubeste atat pe mine cat si pe fiica mea. Vis-à-vis de copilul meu se poarta ireprosabil, se joaca, se draganesc, si are foarte foarta multa rabdare si afectiune fata de ea, iar ea acum ii simte lipsa si ma intreaba mereu de el.Ar fi tare multe de spus, si vad ca sunt o persoana tare slaba.Pe langa toate astea mai e si mama mea, care tare nu imi da pace! Ea a divortat de cand eu aveam doar 3 ani, si nu si-a mai refacut viata niciodata, totdeauna s-a sacrificat pentru copii iar acum a ajuns o femeie singura, frustrata si bolnava. Si face presiuni mereu sa ma impac cu sotul meu, ca tata la copil nu mai gasesc, ca tot ce e dupa o casnicie destramata e dezastru. Pana acum a fost umarul pe care a plans fostul meu sot, l-a primit cu bratele deschise ca pe propriul fiu, si mereu venea si imi turna toate cele ca sa ma intoarca si sa ma rascoleasca, indiferent ca eu efectiv o rugam sa ma lase in pace si sa nu imi mai zica nimic de el…. Si peste toate astea, mai e si problema materiala…Fostul meu sot are o situatie stabila, foarte buna, casa cu centrala si cu toate alea, masina, bani de vacante etc. Dincoace, eu abia ce am terminat facultatea, inca prietenul meu repeta 2 ani pentru ca a trebuit sa munceasca sa isi ajute familia. El are servici iar eu sunt inca in cautari, deci practic momentan nu am nici un venit! Pana acum ne-am descurcat noi cum ne-am descurcat, dar se pare ca daca am sta impreuna ar urma o perioada foarte dificila... si va rog sa nu ma intelegeti gresit, daca am fi numai noi doi nu mi-ar fi teama sa impart un colt de paine cu el, insa imi e groaza sa nu ii pot oferi fetitei mele ce are nevoie. Noroc ca eu am apartamentul meu, este singurul lucru bun, ma gandesc ca altii poate nu au nici atat…. Sincer, imi e groaza! Imi doresc foarte mult sa ne putem pune actele pentru Canada, dar imi e frica sa nu imi pot scoate fetita din tara din cauza tatalui ei.Si cam asa stau lucrurile la mine, problema e ca fostul sot insista foarte tare sa ne mutam la el iar eu nu stiu cum sa mai trag de timp…pffffff"Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Ai facut o mare greseala renuntand la iubitul tau si intorcandu-te la sot.Cum sa stai cu un om care iti vorbeste astfel?N-are nici un pic de respect pentru tine,cum sa te iubeasca?Cat crezi tu ca va tine acest <<bine>>?Nu foarte mult,te asigur!Un om care a putut sa-ti spuna asemenea cuvinte,cred eu ca acum doar se preface,e mielusel bland ca sa-si atinga scopul si se pare ca l-a atins,te-a despartit de iubitul tau,ti-a stricat rostul pe care il aveai.Iubitul tau ce spune,crezi ca te va putea primi inapoi?Pacat ca ai renuntat la ce aveai;nu zic,ca pentru copii toti facem sacrificii,dar nu inutile...vei vedea ca ai gresit.Daca nu iti mai iubesti sotul,ce viata vei mai putea avea alturi de el?Daca nu-l mai poti suporta in intimitate,cum va fi viata voastra,el va simti asta si atunci,vai te tine ce te asteapta!Copilul va creste,atat de repede ca nici nu-ti vei da seama,iar viata ta cum vei fi trait-o?Mai tarziu vei spune ca nu a meritat acest sacrificiu,nici chiar copilul tau,din pacate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

sotul tau are o casa suficient de mare ca sa va puteti evita unul pe altul??

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

raspuns strict la intrebare.sacrifica-l pe fostul sot.Pt fetita sa plateasca pensie si o sa aiba tot ce-i trebuie.
problema e alta, te mai accepta prietenul dupa ce te-ai mutat la sot??????
daca ti-e scarba de el fugi cat te tin picioarele.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput