Pestoiacele sunt pe aici? (4)
Raspunsuri - Pagina 5
vanessa ionescu spune:
Maruta, nu stiu pe nimeni la Parhon, dar cu ocazia asta poate gasesti si un nutritionist bun ca ma abonez si eu si poate ne sustinem in lupta cu KH. Cata doarme acum dar plange si in somn din cauza dintisorilor. e unul jos care se vede dar nu a spart inca gingia.
mai vin diseara pe aici ca acum vreau sa ma pregatesc sa iesim afaracand se scoala. Va pup.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
fulguletz spune:
care va sa zica faceti pariuri care naste prima dintre mine si Felis?!!!
hehehe...asa va vreau..si cica eu as fi prima...pai asa sa fie , ca nu prea mai am stare...dar daca nastem amandoua in aceeasi zi?
cum a zis si Felis...eu am UM pe 8 martie si ea pe 7..deci...nu se stie..
Nally, iubita, si sotu tot pe 2 decembrie zice ca nasc ..da atunci vine mama la mine si daca eu am sa fiu cu picioarele la verticala si cu sotzu printre ....picioare , nu are cine sa o ia pe mama de la aeroport..asa ca as prefera sa nasc pe 1 dec sau dupa 3 dec..
Emily, la mine a tras niste portii de zapada ...dar s-a topit repejor..Eu stau intr-o zona de deal si ninge pe aici destul de multicel..dar si ploua pe masura...
Vineri incepe targul de Craciun din Nürnberg (astia zic ca e cel mai mare din Germania si unul din cele mai vestite din Europa) si mor de ciuda ca nu prea o sa pot merge..
nu am geaca groasa care sa ma mai incapa si nici nu ma mai tin picioarele sa merg atat pe jos
cat despre decoratiunile de Craciun, chiar mi-am luat o chestie dragutza de pus in geam...
noi facem bradul cu aproape toate culorile, fara beteala..
am vazut ca pe aici se poarta combinatia de culori argintiu cu rosu..
Marutza, eu sper sa nu depasec cele 40 sapt(ca prietena ta)..ca si asa sunt cu nervii la pamant..de cateva zile tot am inceput sa urc si sa cobor scarile pana in boxa..poate poate ..si nici un semn..
da azi m-am trezit cu un feeling ca nasc la noapte..
inca cu David, 38 sapt., DPN 7 dec.
poze
fulguletz spune:
na ca uitasem..
Alina !
stiu ca mai vroiam sa scriu ceva..dar ce?
poze
Maruta spune:
Felis - draga mea un bun prieten ma tot bate la cap sa merg la control la unchi'su ... si cand ma uit tu mergi la Iliescu Marian ... totcmai unchiul prietenului meu ... spune-mi cum e ca doctor ... of Doamne as face orice sa gasesc un om care sa ajute sa reusesc sa am un bebe ...
Fulguletz - deci n-ai nascut las' ca nu scapi ... parca ieri alaltaieri Crismir nu mai putea de nerabdare sa nasca ... si uite-o acu' cata-i de fericita si de ocupata ... bebe Robert ne-a furat'o "de tot"
Vanessa - sefa mea mi-a spus ca-i bun dar cica e mare ciubucar; la prima vizita cica trebuie sa-i pun 1.000.000 in plic ...sa vedem ... m-as duce intai la dr Iliescu ... si sa vedem ce zice si el ... oricum pana nu aflu raspunsul la intrebarea DE CE ? nu ma las ...
ALINA ... sa-ti traiasca bebe, sa te bucuri de el... si La multi ani !
Emilly spune:
Buna fetelor, da'stiu ca sunteti vorbarete....asa va vreau...
Eu simt ca mi se face rau de nesomn, ma dore ficatul si stomacul si am o stare de greata de la oboseala de imi vine sa bat pe toata lumea.
Atata se foieste Ilinca noaptea de zici ca are pioneze in patut, incepe sa plinga, ma ridic si ea doarme in continuare...hai sa nu ma mai pling ca poate anul asta or iesi dintisorii aia si poate inainte de Revelion dorm si eu o noapte ...sincer imi vine sa pling...
Dar sa ma mobilizez si sa va spun ca am mai slabit si incep sa intru in vechile haine, mai greu dar merge.
As fi vrut sa-mi iau un sampon roscat sa vad cum imi sade culoarea dar se pare ca astia n-au notiunea de sampon-vopsea ce tine citeva spalari
Fulguletz zicea Felis ca tie ti-au schimbat DPN-ul din cauza ca bb era bine dezvoltat??
Si mie la eco de 20 de sapt.mi-au mutat data nasterii din cauza de bb dezvoltat dar se pare ca nu prea sunt relevante datile astea si tot prima data a nasterii e cea pe care o respecta bb.
Acum eu iti doresc sa nasti azi asa cum simti tu ca stiu ca esti nerabdatoare.
Eu in ultimele sapt. de sarcina i-am 'imprumutat' sotului una dintre geci in care imi incapea burtica.
Ma bate gandul sa iau si eu globuri rosii cu auriu dar inca nu m-am hotarit.
Despre zapada se pare ca o sa ajunga si la noi saptamina viitoare, deocamdata mai profitam de vreme si o scot pe giza afara la aer.
Maruta pe doctorul ciubucar eu zic sa-l sari, trebuie sa fie si doctori un picut mai sufletisti si sa nu te categoriseasca dupa cit ciubuc i-ai dat la prima vizita.
Eu nici in ziua de azi nu am reusit sa fiu draguta cu dr. care m-a ajutat sa o am pe Ilinca, a fost si este o draguta.
Prima oara cind am pierdut sarcina nu a vrut sa-mi ia plicul mi-a zis ca pina nu imi face un bb nu-mi ia nimic.
A doua oara cind am pierdut sarcina eram in Dublin, cei din urgente nu mi-au facut nimic, m-au trimis acasa , am fost super revoltata pe sistemul lor medical.Dr. a fost o draguta si a accepta sa o deranjez acasa si sa-mi spuna ce sa iau si mi-am facut programare prin telefon ca eu ajung marti in tara si daca miercuri poate sa ma vada.M-a vazut, mi-a recomandat un soi de analize, le-am facut si am plecat inapoi via Dublin, aveam job si plecasem citeva zile in fara plata.
Ok, apoi mi-a luat nasica mea rezultatele de la laborator, s-a dus la dr, mi-a dat tratament, nasica mi l-a cumparat si mi l-a trimis prin niste prieteni.
Eu luat tratament si la 2 luni ramin gravida cu Ilinca, la fel telefoane la dr. mi-a dat ceva tratament primele 12 saptamini si uite ca ma reusit.
La 16 saptamini de sarcina am plecat spre Canada caci nu am vrut sa risc nimic si nu am mai lucrat.
Cind voi ajunge in tara musai o sa ma duc cu Ilinca la ea si cu o atentie ceva mai semnificativa, ceva frumos nu stiu ce.
Cred ca v-ati plictisit citindu-mi mesajul asa ca va mai las un pic...va pup
Emilly web 1 web 2 si minunea mea Ilinca
alinkav spune:
Buna fetelor! Multumesc ptr urari
Fetelor care urmeaza sa nasca, Felis si Fulguletz, nastere usoara!!! Si desigur stam cu ochii pe voi, vad ca deja se fac pariuri. Oricum mai e putin!
Sa va mai zic si despre noi. Maine avem petrecere cu pitici. Am pregatit totul, am mai ramas sa umflu baloane si gata.
Vad ca ma cheama sa-i dau sa manance. Revin..
alina si bb Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinkava
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Maruta
Felis - draga mea un bun prieten ma tot bate la cap sa merg la control la unchi'su ... si cand ma uit tu mergi la Iliescu Marian ... totcmai unchiul prietenului meu ... spune-mi cum e ca doctor ... of Doamne as face orice sa gasesc un om care sa ajute sa reusesc sa am un bebe ...
LOREDANA... mergi cu cea mai mare incredere... E super si ca om si ca medic... Si eu am ajuns la el recomandata de cineva... E un om fara fitze care se implica in probleme...
Acum in cazul tau... nu stiu... ca eu am ajuns prima oara la el cand eram in 6 saptamani...
Bafta...
Cand ai vrea sa mergi?
Eu am sa merg pe 30 nov.
Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Emilly
Maruta pe doctorul ciubucar eu zic sa-l sari, trebuie sa fie si doctori un picut mai sufletisti si sa nu te categoriseasca dupa cit ciubuc i-ai dat la prima vizita.
EMILLY ... sunt de aceeasi parere cu tine in legatura cu dr ciubucar... Dr Iliescu te trateaza la fel fie ca-i lasi fie ca nu...
quote:
Eu nici in ziua de azi nu am reusit sa fiu draguta cu dr. care m-a ajutat sa o am pe Ilinca, a fost si este o draguta.
Prima oara cind am pierdut sarcina nu a vrut sa-mi ia plicul mi-a zis ca pina nu imi face un bb nu-mi ia nimic.
A doua oara cind am pierdut sarcina eram in Dublin, cei din urgente nu mi-au facut nimic, m-au trimis acasa , am fost super revoltata pe sistemul lor medical.Dr. a fost o draguta si a accepta sa o deranjez acasa si sa-mi spuna ce sa iau si mi-am facut programare prin telefon ca eu ajung marti in tara si daca miercuri poate sa ma vada.M-a vazut, mi-a recomandat un soi de analize, le-am facut si am plecat inapoi via Dublin, aveam job si plecasem citeva zile in fara plata.
Ok, apoi mi-a luat nasica mea rezultatele de la laborator, s-a dus la dr, mi-a dat tratament, nasica mi l-a cumparat si mi l-a trimis prin niste prieteni.
Eu luat tratament si la 2 luni ramin gravida cu Ilinca, la fel telefoane la dr. mi-a dat ceva tratament primele 12 saptamini si uite ca ma reusit.
La 16 saptamini de sarcina am plecat spre Canada caci nu am vrut sa risc nimic si nu am mai lucrat.
Cind voi ajunge in tara musai o sa ma duc cu Ilinca la ea si cu o atentie ceva mai semnificativa, ceva frumos nu stiu ce.
Cred ca v-ati plictisit citindu-mi mesajul asa ca va mai las un pic...va pup
EMILLY ... nu ne-ai plictisit deloc... Mie personal chiar imi face placere sa mai aud de asemenea oameni cu suflet care isi fac si bine meseria...
Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Maruta spune:
bunadimineata fetelor ...
mi-am insurat motanul .... aseara a plecat in voiaj de nunta ... sa vedem cat sta .... sunt asa de fericita ca si-a gasit si el o iubita ... si nu orsice iubita ... una roscata ca el ...
Felis - unde mergi sa-l vezi pe doctor ? la spital sau la cabinet ? ca daca mergi la cabinet poate ne vedem ... sa-mi spui doar la ce ora ... eu sincer as prefera seara ... ca sa nu ma invoiesc de la servici ... cine stie cand oi avea intradevar nevoie ...
Emily - cum sa ne plictisesti ? dupa ce ca scri asa de rar ... nu am stiut ca si tu ai avut probleme cu sarcina ... imi pare rau ... dar uite tu ai reusit ... tu ce fel de probleme aveai ?
Alina - mamaaaa ce petrecere .... sa ne povestesti cum a fost ...
o zi buna tuturor ...
fulguletz spune:
eu tot nenscuta sunt..
si pana nasc cred ca o sa va innebunesc si pe voi..
poze