Pestoiacele sunt pe aici? (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

eu tot nenscuta sunt..
si pana nasc cred ca o sa va innebunesc si pe voi..

inca cu David, 38 sapt., DPN 7 dec.
poze

Pai mai e pana pe 2 decembrie!!!!
Si din partea mea poti sa ne zapacesti ca pe mine ma distreaza nerabdarea voastra!! Sa vedeti distractie cand aveti bb acasa!!! Atunci o sa spuneti... mmm ce bine cand era la mine in burtik... dormeama si io ca omu noaptea!!!

Mey e si normal sa nu mai ai rabdare ca te-ai saturat de burtoiul ala mare ce il cari dupa tine... si io eram la fel... nu mai putem ...asa ma saturasem de burta si de toate pozitiile de stanga si drepta la culcat....

Hai rabdarica ... mai e putin de tooot!!!

www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Maruta

Felis - unde mergi sa-l vezi pe doctor ? la spital sau la cabinet ? ca daca mergi la cabinet poate ne vedem ... sa-mi spui doar la ce ora ... eu sincer as prefera seara ... ca sa nu ma invoiesc de la servici ... cine stie cand oi avea intradevar nevoie ...

LOREDANA ... eu merg la cabinet pe 30 nov la ora 16. Are program martea si joia de la 14-19. E f aglomerat. Ar fi bine sa suni de astazi daca vrei sa te programezi astazi... Sa suni la cabinet...

Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fulguletz

eu tot nenscuta sunt..
si pana nasc cred ca o sa va innebunesc si pe voi..

poze

Si Yo... si Yo... si YO va innebunesc!...

Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nally

Sa vedeti distractie cand aveti bb acasa!!! Atunci o sa spuneti... mmm ce bine cand era la mine in burtik... dormeama si io ca omu noaptea!!!

NALLY la mine nerabdarea este ca vreau sa-mi vad mai repede bebeu!...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

quote:
Originally posted by FELIS

quote:
Originally posted by Nally

Sa vedeti distractie cand aveti bb acasa!!! Atunci o sa spuneti... mmm ce bine cand era la mine in burtik... dormeama si io ca omu noaptea!!!

NALLY la mine nerabdarea este ca vreau sa-mi vad mai repede bebeu!...

Pozele mele!

Pai stiu ca tocmai asta e motivul!!!!

Hai mey ca mai aveti un pic!!!!

www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Si eu imi amintesc foarte bine ultima luna, dar ce zic ultimele 2 saptamani. Ceteam acum ultimele subiecte postate inainte sa nasc, mama dar ce nervi aveam, toata ziua spuneam ca nu mai pot. Si intr-adevar nu mai puteam, de abia asteptam sa-mi vad puiul. Dar si greutatea burtii ma enerva, noapptea de n ori navete la wc, insomnii si nici ca lumea nu puteam sa ma ridic din pat.
Dar acum deja a trecut 1 an de atunci, si ma uimesc cum asa repede?Parca ieri am nascut.
Petrecerea a fost un succes, toti piticii au ramas multumiti si foarte obositi, se frecau la ochi la plecare. Si noi mamicile am ramas foarte incantate, am facut o gramada de poze si am si filmat.
Acum nu stiu ce sa fac cu baloanele pe care le-am umflat, ca sunt cam 30?
Ei bine, va las. Cred ca a racit si fiimiu.

alina si bb Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinkava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Emily, azi am vazut un brad numai in albastru si argintiu...Mi-a placut tare mult dar cred ca pe Ilinca ar atrage-o culorile mai vii..gen rosu...etc..

Nally, mey, acu razi tu de nenascute...hehehe..ca de , il ai de frumuselul ala mic de Seby...
las ca te prindem noi la cotitura

Alina...pai poti vinde baloanele..sau le poti sparge cu acul unul cate unul ...si a fost si tort l petercere, muzica? au dansat piticii mici? apropos..eu de ce nu pot sa-ti vad pozicile?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Mama da cat ati mai scris!!!!!!!....!
Eu pana v-am citit a durat 2 zile,hahaha,ca deh,ala mic ba plangea,ba era foame,ba avem colici...auziti,chiar ca era bine cu burtica,era grea si aiurea seara la dormit,dar macar dormeam cumva....hahahah....acum nu mai dorm decat cu grija,cum il aud ca misca cum sunt sus,si stati ca mai e mama aici,si noaptea ma mai scuteste ea,zice sa dorm eu ca dupa ce pleaca gata cu boieria....hahaha...adica chiar am pus-o fetelor,ca asta mic in ultimul timp face numai fite de noapte,de la 3-4 nu mai vrea nici cum sa doarma si tipa de durere saracutul,de la colicii astia nenorociti...uffff,dar crestem noi mari si scapam de ei!

ALINA,bine ai venit,sa-ti traiasca copilasul(cu intarziere ,scuze)LA MULTI ANI!....[PUP] multi pt micut!

Fetelor,daca e sa pariem,hmmmmmm,eu zic ca naste prima NALLY,stiti de ce,pt ca pe ea nu o vad asa de nervoasa si agitata ca pe FULGULETZ....HEHEHEH....asa eram si eu,ca si Fulguletz,nu mai aveam rabdare cu 2 saptamani inainte sa nasc,va mai amintiti?...si uite asa multe alte fete au nascut inaintea mea,care nu trebuiau si nici nu se agitau ca mine.......dar vedem noi,important e sa fiti bine si sa fie bebei sanatosi,ca pana la urma nasteti voi!

EMILLY,eu fac brad colorat anul acesta,dar si eu am auzit ca se poarta rosu si argintiu...anul trecut l-am avut rosu si auriu,si a fost frumos,dar parca vreau mai multe culori anul asta.......hmmmmmmm,dar vorba lui Fulguletz,pt Ilinca va fi mai interesant un bradut colorat,imi dau si eu cu parerea,sper ca nu e cu suparare!!

MARUTA,bravo pt pisoi!
NALLY,nu prea ai fost vorbareata zilele astea,s-a intamplat ceva?....speram ca esti bine,si micutul tau la fel!!

Hai ca va pupicesc pestisori,ne mai auzim zilele astea!!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

HAHAHAH...scuze fetelor sunt !
Vroiam sa zic FELIS va naste inaintea lui FULGULETZ,si am scris Nally!
Ma intelegeti voi,sunt cam dusa!

Pupici multi !

Ah ,si mi-am amintit ca EMILLY,ma intrebat ceva de starea de dupa nastere...offffff,nu mai am timp acuma dar am sa mai scriu si despre asta maine,sper sa apuc!

Va pup!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100

Mergi la inceput

Buna dimineata la toata lumea!...

Aseara am fost cam suparata... Desi eram f bucuroasa ca am fost si am luat patutul si un sac de hainutze (le-am imprumutat)... Am facut greseala sa sun la ai mei sa le zic... care au tot timpul ceva de comentat... Bineintzeles ca mi-au stricat buna dispozitie... Ca nu e bine sa le iei inainte... Le-am zis ca le-am luat sa le spal si sa le calc, cu ce il scot din spital?... "Da socra-ta trebuie sa faca asta cat esti tu acolo", da, ca soacra-mea nu are si ea casa ei, servici in 3 schimburi... sa stea toata ziua numai dupa fundul meu...
Inainte de discutie eram f bucuroasa mai ales ca l-am vazut si pe sotul meu emotionat cand a vazut hainutzele asa de mici... A cam inceput sa realizeze...

Pozele mele!

Mergi la inceput