Pestoiacele sunt pe aici? (4)
Raspunsuri - Pagina 4
Maruta spune:
Felis - aaaaa am uitat de tine ... cum am putut ... m-am obisnuit cu Fulguletz ...
chiar hai sa vedem cine naste prima ... eu zic ca Fulguletz ... sunt smechera am tras cu ochiul la UM ...
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Maruta
Felis - aaaaa am uitat de tine ... cum am putut ... m-am obisnuit cu Fulguletz ...
chiar hai sa vedem cine naste prima ... eu zic ca Fulguletz ... sunt smechera am tras cu ochiul la UM ...
LOREDANA... pai ai tras cu ochiul DPN , ca la UM ea a fost cu o zi dupa mine... Chir am avut o discutie mai amanuntita amandoua pe acesta tema, ca ar fi fost normal sa am DPN inaintea ei... Mi-a zis ca initial l-a avut mai tarziu da i l-a schimbat doctorul ca era mai dezvoltat copilul...
La mine dr de 3 luni imi zice ca e f dezvoltat copilul... In ultima saptamana din luna 8 mi-a zis ca bb arata de termen, si cauta explicatii, chiar punand varianta ca as fi avut ciclu peste sarcina, si de fapt el are 9 luni, nu 8... Da in afara de faptul ca eu am mers pe instinctele mele care-mi ziceau ca in decembrie voi naste (dr imi zicea ca incepand cu 17 nov pot naste oricand, ca bb nu apuca decembrie in burtica)... am exclus varianta cu ciclu peste sarcina deoarece primele eco coincideau cu socotelile mele. Din saptamana 20 a inceput sa-si ia avant mai mult bb...
Adevarul e insa ca Fulguletz are burta mai mare decat a mea...
Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Maruta spune:
auziti ... sa va spun o povestioara ... adevarata ... si haioasa
Buna mea prietena Florina ... trebuia sa nasca de Craciun ... toata lumea era nerabdatoare ... care mai de care se pregatea ...
vine Craciunul ... nimik ...
vine Revelionul .... nu ne programam nimik ... de naste Florina ... Florina ... ioc ...
trece revelionul, trece o saptamana, trec 2 ...
toata lumea ... mai Florina tu sti fato cand trebuie sa nasti !? ... asta nervoasa la culme ... toata lumea radea pe seama ei ... dar la doctor totul era bine ... si ii spunea " nu vrea sa iasa " ...
barbasu' nu mai stia ce sa zica ... mai nevasta au trecut 10 luni ... ai de gand sa nasti ?? sau NU !!!
Si-a nascut Florina o fetita superba ... matura ... ca de s-a nascut la 10 luni ... pe 25.01.2001 ... si noroc ca i-a rupt doctorul apa ... ca altfel o scotea maritata ....
asa ca socotelile de'acasa nu seamana cu cele din targ ....
sanatosi sa fiti cu totii .. e cel mai de pret lucru pe care-l avem ...
alinkav spune:
Buna! Ma primiti si pe mine??? Sunt o pestoaica nascuta pe 5 martie.
Am un bebe, pot sa zic deja copil, ca ieri a implinit si el un anisor. Il cheama Alexandru Andrei.
alina si bb Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinkava
Nally spune:
Buna pestisori!!!!
Alina bine ai venit in randul pestisorilor!!! Suntem curioase de mai multe detalii despre tine si Alex!!! Sa-ti traiasca!!!
Mey fetelor pe mine m-a gasit o harnicie azi!!!! Ziceai ca eram in transa!!! Ca niciodata: am bagat masina la spalat, am facut mancare, am dat cu aspiratorul prin toata casa, am facut papa lui Sebi, am fost la plimabare prin piata, acu seara mi-am facut o baie luuunga si mi-am pus masca pe fata... unde mai puneti ca mi-am facut si unghiile!!! Hihihihihi!!! Si io ma mir acu cand am avu timp de toate acu cand le enumar!!! Ptiuuu ... sa nu ma deochi!!!
Maine zac toata ziua ... ca sunt si cu mosafirii pe capu meu ... de aia ma si mir... ca io cand sunt in perioada asta nu misc un pai!!!
Felis si cu Fulguletz sa stiti ca m-ati facut curioasa care din voi naste prima!!! Hihihi!!! Io pariez pe Fulguletz ca il vede prima si ca sa fiu mai exacta acu pe 2 Decembrie! Nu stiu de ce! Nu ma intrebati! Am zis si io o data!!! Al meu a venit muuult mai devreme decat era in grafic sa vina!!! S-a grabit, pupa mama puiul scump!!! Pupici burticoaselor !!!
Maruta asa te vreau iubitaaaa !!!! Plina de viata si optimism!!! Mey ce figura fata prietenei tale!!! Ii placea la mami in burtik!!! Meyy si nu mai cobi atata de incapatanarea lui fi-miu ca tare capos e de pe acum!!! moooaaamaa cand isi pune in gand ca vrea ceva si io nu sar drepti in fata lui sa execut ordenul .... ... sa vezi manifestare de urlete de cred ca se aude pana la etajul 9 ( noi suntem la 1) !!!!
Emilly nu a nins inca in Bucuresti... asa imi doresc sa vad si io zapada pe viu!!! In schimb in nordul tarii e prapad cu zapada!!! E.. nici asa nu vreau sa fie!!! Pupiloi la nazdravana de Ilinca !!!
www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
Maruta spune:
Bun venit pestisorilor ...
Fulguleeeeeeeetz .... ai nascuuuut ? sau e greu sa te scoli din pat ? uite la Felis ... mucata de caine ... si tot vioaie ...
ce mai face catelul Felis ?
Nally - Sebita al tau e berbecut ? e o zodie buna ... dar are niste cornite ... sti eu fiind ultima zi din pesti ... sunt un pestisor cu cornite .... si daca Sebi al tau iti face ce-i faceam eu mamei mele ... mi-e mila de tine ... noroc ca esti pestisor si esti rabdatoare ...
Emily - mai sunteti maraite ? sper din tot sufletul sa-si revina Ilinca
Vanessa - ce mai faci ? acum esti singurica cu cel mic ... ce haios maraia la telefon ... cred ca-i asa de scump ... m-am hotarat si peste vreo 2 saptamani ... sa treaca efectul medicam ... ma voi duce la Parhon ... am descoperit ca sefa mea are un dr bun acolo dr Cucu ... ai auzit de el ? abia astept sa vad daca gaseste ceva ...
va pupic pe toate ... Crismir vad ca e tare ocupata ... de e mamica ...
o zi cat mai buna si linistita ...
FELIS spune:
quote:
Originally posted by alinkav
Buna! Ma primiti si pe mine??? Sunt o pestoaica nascuta pe 5 martie.
Am un bebe, pot sa zic deja copil, ca ieri a implinit si el un anisor. Il cheama Alexandru Andrei.
alina si bb Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinkava
ALINA... bine ai venit si pt sa-ti traiasca, sa creasca sanatos si frumos, sa te bucuri de el...
Si chiar daca mai tarziu pt 1 anisor...
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Nally
Felis si cu Fulguletz sa stiti ca m-ati facut curioasa care din voi naste prima!!! Hihihi!!! Io pariez pe Fulguletz ca il vede prima si ca sa fiu mai exacta acu pe 2 Decembrie! Nu stiu de ce! Nu ma intrebati! Am zis si io o data!!!
NALLY si eu sunt curioasa...
Mai pariaza cineva?...
Astept...
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Maruta
Fulguleeeeeeeetz .... ai nascuuuut ? sau e greu sa te scoli din pat ? uite la Felis ... mucata de caine ... si tot vioaie ...
ce mai face catelul Felis ?
LOREDANA catelul e bine... Trec in fiecare zi pe langa el... da acu (ca si-nainte) nici nu se uita la mine...
Ce l-o fi apucat atunci? ... Nu stiu...
Pozele mele!