Mamici de ianuarie-februarie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
galaxy spune:
Salut, fetelor!
Maaama, ce mult scrisarati voi. Am fost si eu cam obosita si nu prea am avut chef sa mai intru. Am dormit mult, si acuma ma simt bine. Cred ca totusi a fost din cauza vremii. La noi e furtuna inainte a veni zapada.
Ma bucur foarte mult pentru Shobo, ca merge bine bebitei.
Fain ca si voi, Alina Maria si Coca, o sa intrati in concediu.
Viktoria, vorba de baie, de cand sunt gravida, nu mai ma lasa sotul meu sa fac baie. Ca sunt multe pericole, mai ales la inceputul sarcinii; creste si sansa pierderii sarcinii, etc. Si inainte sa fiu gravida, ma bucuram si eu cu cate o baie, dar asta e. Uite la cat de multe chestii trebuie noi sa renuntam!!!
Aa, cum e vremea pe acolo, Viktoria? Ca la noi inca nu a nins. Dar asta seara cica o sa fie niste zapada.
Unde a disparut Oana? Bine, eu inteleg ca Ingerasul e acasa, dar Oana?!
Va pup si weekend placut!
P.S: vrem si noi la intalnire, si sa mancam pizza cu voi!!!
P.P.S: vrem si multe poze de la intalnire!
io si un baiatel (intr-un burtic de 30+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
Alina Maria spune:
Galaxy, ma bucur ca esti bine si chiar pozitiva. Asa am fost si eu in ultima vreme cam obosita si inca nu mi-a trecut.
La noi nu e zapada si nici nu o sa fie , asa a fost in fiecare ioarna , ploaie , ploaie si iar ploaie. O data a fulguit putin si atat. Eu am fost in Austria in Lermos in februarie pt. 2 sapt. si a fost ca in vis , exact ca acasa o zapada min unata , care scartie sub picioare, si am si invatat sa schiez , e super , f. greu la inceput dar dupa trei zile a fost o.k.
Zau ca imi vina sa 

asa rau de tot , iarna e anotimpul meu preferat , mor sa ma plimb cand e frig rau de tot si apoi merg in casa la caldura.
In ro. acolo la noi inmunti iarna e minunata si traditiile sunt f. bine pastrate, eu stau la sta pe langa Piatra Neamt, si se fac atat de multe lucruri minunata , precum taierea porcului si prepararea bucatelor, colindatorii si uratorii.
Si f. f. f. multe traditii , o sa imi lipseasca mai mult ca orice caci acuym cu burtica si la anu cu bb. mic nu cred ca am sa vad eu zapada.
Sunt f. trista in momentul de fata
, rau de tot.
Si acum altceva , in privinta baitei nu va faceti probleme, este voie sa faci baie pana in ultimul moment al sarcinei atata timp cat apa este de 37-38 de grade. Eu chiar inainte de nastere cand vor incepe contractiile voi intra in apa calda ca sa imi treaca durerile si sa ma pot dilata mai repede .
M-am intins cam mult , pe curand !
alina
alipiticot spune:
Multumesc mult de raspunsuri.Am luat 1/2 paracetamol dar degeaba asa ca nu mai iau,continui cu ceai,lamaie,stat la cald.
Sper ca v-ati simtit bine la intalnire,mii de scuze ca dimineta nu v-am urat pofta buna,dar eram intr-o stare groznica.nu ca acum as fi mai bine,dar m-am obisnuit cu situatia cat de cat.
Din pacate sunt trista si plang chiar fara motiv,dar am vazut ca si voua vi se mai intampla.
Si eu am facut baie mereu,si pana acum nu am patit nimic,dar am sa fiu mai atenta de acum.
va pup pe toate,asteptam pozele si o seara minunata.
Alipiticot si bb 26+ sapt
Dr Mihalceanu Cuza Voda
DPN 15-20 febr 2005
Shobo spune:
Fetele, a fost SUPER la intilnire.
pt. cine vrea sa vada POZELE FACUTE CU CAMERA MEA, sint aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dradetchi/my_photos
sper sa mearga linkul pt. toata lumea! la pozele cu grupuri mai mari n-am mai pus explicatii din comoditate... deduceti voi cine e pe acolo privind pozele cu grupuri mici
. la unele explicatiile le aflati intrind exact pe acea poza.
pupici 
Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS
Leta spune:
Fetele, eu abia acum am ajuns acasa...si miine dimineata - adica peste vreo 6 ore - plec la munte, tot cu serviciul. Deci peste week-end nu va mai citesc :(.
Ma bucur ca v-am vazut la pizza, chiar daca am ajuns tirziu.
Leta 30+
dr. tutunaru - elias
RamonaS spune:
Salut burtici!
Ma bucur pentru voi ca va-ti intalnit, sigur a fost minunat.
Astea da pozici!
foarte foarte frumoase, de voi ce sa mai zic... sunteti niste dulci toate, pur si simplu se vede pe chipurile voastre blande ca ve-ti deveni cat de curand mamici, mi-as fi dorit din suflet sa pot veni si eu... nu ma mai satur sa ma uit la pozici, parca imi da asa o stare de bine, vazand atatea burtici la un loc.
Ramona
si
Sara (27 saptamani) (DPN 21.02.2005)
www.geocities.com/ramonnastoian/DuringPregnancy.html" target="_blank">Pozici-Sarcina
www.geocities.com/sarastoian/clothes.html" target="_blank">Pozici-Hainute Sara
oana cretu spune:
Fetelor, Seb e bine, mie mi-a fost cam rau zilele astea. Am vomitat, am avut ameteli, bufeuri de caldura...Cred ca din cauza ca...alaltaieri am mancat la Mc, ieri am mancat mici, azi peste prajit, iar corpul meu vad ca nu mai primeste toate porcariile, cum bine le-a numit diabetologa. In fine, acum sunt un pic mai bine, dar nu destul ca sa revin printre voi.:( Asta e, prostioarele se platesc. Bine ca Seb e bine, am fost la control azi, si dr era incantat ca ultima luna nu am mai luat nici un gram plus, si bebe e perfect pentru 34 saptamani.
Anuc, imi pare rau ca iti raspund asa tarziu. La mine si-au dat seama ca am diabet dupa lichid, care era la limita maxima superioara. Am facut prima analiza si mi-a iesit la limita minima glicemia, si din cauza asta m-au pus s-o repet amanuntit, dar mai prelungita, adica tot provocata, dar la o ora, timp de trei ore (adica de patru ori cu prima inclusa). Si mi-a iesit la diferenta mica la fiecare ora decat normalul (mai mare) si asta se traducea prin diabet gestational. Si acum am regimul, care nu prea l-am respectat in ultimul timp, si, dovada semnele sunt clare, mi-e rau...Bine ca Seb nu s-a ingrasat. Daca mai vrei sa-ti zic ceva, intreaba-ma.
M-am delectat cu pozele puse de Shobo, sunteti niste scumpe toate. Ma bucur ca v-ati intalnit iar. Dar lumea din jur nu se uita dupa voi, cand va vede pe toate cu burtici? Ce amuzant trebuie sa fie...Sa fiti sanatoase toate, ca frumoase sunteti. Fimiu s-a indragostit de voi.:))
oana si bebitza din burtica
(34s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
oana cretu spune:
Amo2004, LA MULTI ANI!!!!

Iti doresc in primul rand multa sanatate, ca fara ea nu poti face nimic, si sa fi fericita alaturi de familie! Te pup si iti urez o zi excelenta!
oana si bebitza din burtica
(34s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
corneliaa spune:
Super pozele....sunteti niste dragute toate!!!!
Ce pacat ca stau asa departe de acolo si ca mai ales am alergat mult in ultimele 3 saptamani ca altfel cred ca as fi venit si eu....
Dar o sa pun si eu pozici cu burtica mea pe site-ul meu!!!Chiar acum!
(31 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100