Mamici de ianuarie-februarie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
alipiticot spune:
Stie cineva ce antifebril se poate lua pe timpul sarcinii? ca am racit cumplit si mi e cam frica sa iau ceva,medicul de familie spune sa nu iau nimic,ginecologul nu l-am sunat inca ...si totusi am inteles ca si febra e f periculoasa pt bebe....
mutumesc anticipat![]()
Alipiticot si bb 26+ sapt
Dr Mihalceanu Cuza Voda
DPN 15-20 febr 2005
alina_gabriela9 spune:
Fetelor, tocmai m-am intors de la dr. Iosup unde in mijlocul consultatiei... mi s-a facut rau. Adica mi s-a intunecat privirea, in urechi auzeam un vuiet si simteam ca pic intr-un abis. Mi-au trebuit 10min sa-mi revin, timp in care nu prea auzeam si nu prea vedeam ce se intimpla in jurul meu. Dr. mi-a spus ca am avut o cadere de tensiune din cauza pozitiei si ca usor-usor trebuie sa-mi treaca. Nu va mai spun cum mi s-a intins acel gel pe toate hainele...
M-am simtit ingrozitor de rusinata, iar din cauza starii de rau mi-a aparut o minunatie de contractie la ecograf.
In rest, am toate sansele sa nasc in jurul Craciunului, din ce mi-a spus dr. pentru ca placenta este maturizata iar gradul de dezvoltare a BB-linei este de 33s, nu 32. Ca tacimul sa fie complet IR dreapta este de 0,66.
I-am zis ca as mai vrea sa vin la o ecografie, insa mi-a dat de inteles ca BB-lina se va naste mai devreme si ar trebui sa fiu pregatita.
Ce sa va mai zic, o zi minunata! Sper sa-mi treaca starea asta si sa ajung la intilnire...
Alina si
BB-lina (dupa ultima ecografie 33s)
cocolino spune:
alipiticot, nu vreau sa-ti dau eu sfatul sa iei ceva ptr febra,insa atunci cand si pe mine ma prinsese un pui de raceala, am primit acordul de alua 1-2 algocalmine/zi + max 6 pastile/zi, de strepsils ptr nas si gat... Parerea mea insa este sa nu iei nimis pana nu intrebi ginecologul... Stiu ca trim III e mai dificil dpdv al medicamentelor... Dar pana ajungi la dr, bea multe ceaiuri de tei,cu miere si muulta lamaie,ptr ca vei transpira mult,ceea ce face ca febra sa scada...
Coca 30 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Lali spune:
Alipiticot, nu stiu exact ce antifebrile poti sa iei dar stiu ca daca bei foarte multe lichide si stai in pat la caldura cateva ore febra cedeaza cat de cat. Eu mi-am facut ceai combinat de menta, musetel si tei, cu miere si lamaie, am baut vreo trei-patru cani, am stat in pat o dupa-amiaza intreaga, si seara febra mi-a scazut si am scapat de ea. Am transpirat infiorator si mi-a fost tare cald dar am trecut peste febra intr-o zi fara medicamente.
Multa sanatate !
Alina, imi pare rau de ce ai patit. Daca te simti mai bine incearca sa vii, ca iti mai ridicam si noi moralul.
Shobo, se simte din cuvintele tale ca esti bucuroasa si bine dispusa ! Sper sa ne molipsesti si pe noi dupa-amiaza!
Lali si licuriciul ei 33+
Dr. Anca, Municipal
cocolino spune:
Andrutza, e super site-ul pe care ni la-i recomandat...
Coca 30 saptamani si
dragalasa
adita spune:
fetelor, deci vine cineva cu aparat foto? eu nu am aparat digital, dar dca nu vine nimeni, macar sa vin cu al meu, asa cum o fi.
mie dr mi-a spus ca pot lua paracetamol in caz de febra.
cocolino spune:
Fetelor ar fi de preferat sa fie 2-3 aparate decat niciunul...Sa nu faceti toate pozele pana vin...![]()
Coca 30 saptamani si
dragalasa
adita spune:
Monu, in legatura cu prietena ta, nu inseamna ca, daca copilul a coborat o sa si nasca in curand.la sarcina anterioara mie mi-a spus dr ca copilul a coborat si pot naste oricand, dar a mai durat aproape o luna pana s-a declansat nasterea.asa ca sa stea cumintica in pat si sa faca tratament, poate mai reuseste sa prelungeasca sederea lui bebe in burtica pana cat mai aproape de termen
cocolino spune:
Hey... se pare ca fetele au si plecat catre Pizza Hut, de nu mai e nimeni pe aici???
Week-end placut celor care nu vin azi la intalnire....Vom bea un suculet si ptr voi...
Pupici pe burtici 

Coca 30 saptamani si
dragalasa
Alina Maria spune:
Coca iti multumim ca te gandesti si la noi fetele care nu putem veni .
Eu inca sunt pe aici ce altceva as putea face , in orice caz va urez weekend placut la care nu mai vin pe site.
Distractie la maxim care va intalniti , sigur meritati !
Oana , totul bine cu tine , se simte lipsa ta pe aici.
alina