Mamici de ianuarie-februarie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
crinuta spune:
Mona, daca este ziua ta LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
Ramona, sa nu-mi spui ca stii araba. Eu in 5,6 luni petrecute in Arabia Saudita nu am prins decat foarte putin, insa trebuie musai sa invata, mai ales ca copilul meu va vorbi si araba prinre altele.
Restul fetelor care au avut aparat cand puneti pozele?
pupici
Crinuta si bb din burtica 34+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Alina Maria spune:
Buna dimineata, putina activitate aici poate fiindca ati fost prea petrecarete aseara. Ma bucur mult ca v-ati intalnit , pozele sunt fantastice, si voi sunteti f.f.f.f. frumoase.
Oana imi pare rau sa aud ca te-ai simtit rau sper sa iti revii si sa sa te fii invatat minte .
Amo, la multi ani , sper sa fie o zi superba pt. tine si cei dragi .
Asteptam mai multe poze.
alina
oana cretu spune:
Uite, sunt si eu pe aici, dar in treacat, ca sunt la bucatarie azi, fac supa de pui cu galusti si salata de boeuf. Asa ca...am de lucru. M-am invatat minte cu mancatul orice, pentru ca ieri, in parcare la un magazin unde coborasem sa intram am vomitat. Asa ca...decat sa nu mai pot iesi pe strada, fac strict atentie. Va pup!
oana si bebitza din burtica
(34s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Viktoria spune:
Buna fetelor!
Sper ca sinteti cu toate bine si nu vi sa facut si voua rau, ca la biata Oana care a mincat c-am prajit in ultimele zile. Am vazut pozele, ce mai sinteti toate foarte frumoase si burticile la fel. Sper ca inca va mai bucurati de burtici ca in curind primele dintre voi vor avea
in brate.
Mona "La Multi Ani!" , un
sanatos si voios.
Ramona si tu arati foarte bine si ai o burtica frumoasa. Mi-au placut mult hainele care le-ai cumparat pt. Sara, sa le poarte sanatoasa. Si fiica mea Doris poarta foarte mult roz, e culoarea ei preferata. Ar vrea sa-i vopsim si camera asa, dar asta ne mai gindim poate acum daca ne mutam in casa noua si va avea si ea si David camera ei.
Galaxy eu am facut pina acum baie insa nu mi sa intimplat nimic. Vremea e si la noi urita, un frig de ingheti, ieri a plouat, pe urma a nins si pe linga asta un vint de 120 km/h. Azi avem un pic de zapada si Doris a iesit la sanius, spune-au ca miine si luni va ninge mai mult ca vrem sa mergem la sanius. Tu ti-ai cumparat deja lucrurile pt.
sau astepti dupa ce nasti?
Alina Maria ai dreptate, atita cit aveti un acoperis deasupra capului nu e nici o graba cu cumpararea casei. 
la toate si aveti grija de voi
galaxy spune:
Salut!
Ce ma bucur de poze, sa va vadem si noi in sfarsit pe toate! Au iesit foarte faine!
Amo, La multi ani!
Oana, ai grija! Mai bine sa fii prudenta si sa mananci cu atentie.
Viktoria, la noi (in sud) inca nu a nins, dar e frig si vant. Numai ca avem soare, cum n-a fost de 2 saptamani. Profitaram, si staturam si noi cu catelul nostru in curte. Lucrusoare pentru baietelul noastru, noi am cumpurat aproape tot ce e necesar. Au ramas decat maruntisuri, ca biberon, si etc. Patut a cumparat taticul vara asta, si de atunci ma minunezi de el in fiecare zi.
Poate luam o camera digitala saptamana viitoare, ca sa avem cu ce sa facem poze minunii noastre.
io si un baiatel (intr-un burtic de 31+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
oana cretu spune:
Ramona, ti-am vazut si eu burtica si mi-a placut tare, dar hainutele pentru Sara nu le pot vedea. Nu merge.
oana si bebitza din burtica
(34s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Alina Maria spune:
Buna seara , ce fac mamicile si burticile ?
Oana ma bucur ca te simti mai bine , ce mancaruri bune faci , eu una nu am nici un chef de a gati, habar n-am ce o sa mancam in seara asta.
Viktoria te invidiez ca ai zapada , mi-as dori asa de mult sa am si eu parte de o ninsoare , insa nu stiu zau.
Acum ma duc in bucatarie sa vad ce o sa fac, poate imi vine o idee.
Pe maine , sper !
alina
RamonaS spune:
Crinuta, desi sunt de 5 ani aici sa stii ca nu am invatat araba, eu si sotul conversam in engleza, bine... mai stiu cat de cat, dar n-as puta zice ca stiu araba. Asta ziceam si eu, ca daca pana acum nu mi-am dat interesul, pentru Sara va trebui sa o fac si pe asta. ![]()
Viktoria, multumesc mult pentru urari si complimente. Eu initial am zis ca voi cumpara hainute de toate culorile, chiar daca e fetita, dar tot cele roz m-au atras mai mult, camera sigur va fi roz sau o combinatie de roz cu alb. Sa inteleg ca daca nu va mutati in casa noua, copilasii vor sta intr-o camera, nu?
Oana, nu stiu de ce nu ai putut tu vedea hainutele, la mine se deschid si Viktoria le-a vazut, pozele sunt marisoare, ma gandesc ca poate trebuie sa astepti mai mult sa se incarce. Ma bucur tare mult ca ti-a placut burtica mea
Va pup, fetelor
Ramona
si
Sara (27 saptamani) (DPN 21.02.2005)
www.geocities.com/ramonnastoian/DuringPregnancy.html" target="_blank">Pozici-Sarcina
www.geocities.com/sarastoian/clothes.html" target="_blank">Pozici-Hainute Sara
Aurasa spune:
Shobo - in privinta constipatiei. Garantat Activia 1/zi. Eu am suferit de cand ma stiu de chestia asta, iar in primele saptamani de sarcina (a se citi gretzuri, mancam Activia rece ca sa-mitreaca gretzurile. Si am rezolvat 2 lucruri dintr-o data : constipatia (rea rau de tooot 

)si gretzuriel marete.
Scuze ca nu m-am prezentat :Aurasa, mamica de mai-iunie 2005.Sper ca nu va suparati ca mai trag si eu cu ochiul pe la voi, darsn curioasa din fire si mai invat una - alta. Un sfat, un remediu, ceva util in orice caz.
Pupici pt. mamici si minunile din burtici
Aurasa
11 sapt.
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005
corneliaa spune:
Of, ce bine e acasa...uitasem cum e sa nu mai fi intr-un stres continuu!!!
De-acum o sa fiu pe-aici mai tot timpul si probabil c-o sa ma vaiet de plictiseala, pentru ca desi sunt foarte obosita, sunt o tipa extrem de activa care....face cu greu fata statului degeaba. Dar oricum nu mai sunt decat 8 saptamani!
Asa ca PAZEA!!!!! M-am intors!
(31 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100