Solutii - cainii comunitari incotro?
Raspunsuri - Pagina 4
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
[quote
Mi-e mila de cainele tau!!!
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
A murit de batranetze fie-i tzarana usoara! Mie mi-e mai mila de copilul muscat, care va ramane cu sechele din cauza unor oameni fara neuroni. Si mi-e mila si de mine ca si eu am fost victima unui caine cu stapani prosti.
narcisa spune:
Sinzi,
eu cred ca ai procedat bine in situatia data. Doamna, saracul copil!
Tania,
la fel am gindit si eu citind subiectul si unele dintre raspunsuri. Parca nu-mi vine sa cred ceea ce citesc, e
dar adevarat.
toate cele bune
narcisa x 

Kariris spune:
Ana Oana, propunerea mea este urmatoarea: sa ne implicam toti. nu neaparat cum am facut eu-ca am luat un catelus de pe strada; nu-i o solutie; nu-l las sa se imperecheze cu maidaneze (cu catele de rasa oricum n-are nici o sansa) tocmai ca sa nu se inmulteasca. dar n-am rezolvat nimic.
Eu propun ca toata populatia Romaniei sa dea 5.000 de lei lunar pentru acesti caini care sa fie institutionalizati, obligatoriu castrati si dati familiilor care isi doresc un caine de curte, sau de apartament, nu neaparat de rasa.Cativa ani va fi greu pana vor disparea toti "de pe piata". Apoi foarte multi se vor duce sa ia caini de la adaposturi. E greu dar nu irealizabil!
In felul acesta ii ajutam si pe caini le creem un mediu propice de viata si scutim si populatia de aceste incidente neplacute si de microbii care-i vehiculeaza acesti caini.
Vreau sa spun ca cainele meu a luat raie in ureche de la un maidanez... eu l-am lasat sa se joace cu el zicand ca-i vaccinat al meu si n-are ce sa ia,... si uite ce-a luat!
Nu-i o solutie sa le dai resturi... spun ca sunt iubitori de animale... dar au sufletul handicapat; un caine are nevoie de foarte multe.. nu de oase de pui care-i perforeaza stomacul, nu de mizeriile pe care le arunca ei; au tot felul de paraziti care vehiculeaza boli foarte periculoase si la om de aceea cred ca o ingrijire corespunzatoare ar primi-o in centre speciale unde s-ar rari numarul lor daca ar fi castrati si poate li s-ar gasi si un stapan.
sinzi_ana spune:
A!
Si nu e vorba numai de caini...daca un individ mi-ar agresa copilul, pai cred ca m-as razbuna furioasa, l-as bate (sau as plati pe cineva sa o faca, ca in cazul in care m-as pune eu as manca probabil bataie!!) pana as cade obosita si cu febra musculara de atatea lovituri!!!
Sinzi
si David
The best of David, new
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by lachione
Ana Oana, propunerea mea este urmatoarea: sa ne implicam toti. nu neaparat cum am facut eu-ca am luat un catelus de pe strada; nu-i o solutie; nu-l las sa se imperecheze cu maidaneze (cu catele de rasa oricum n-are nici o sansa) tocmai ca sa nu se inmulteasca. dar n-am rezolvat nimic.
Eu propun ca toata populatia Romaniei sa dea 5.000 de lei lunar pentru acesti caini care sa fie institutionalizati, obligatoriu castrati si dati familiilor care isi doresc un caine de curte, sau de apartament, nu neaparat de rasa.Cativa ani va fi greu pana vor disparea toti "de pe piata". Apoi foarte multi se vor duce sa ia caini de la adaposturi. E greu dar nu irealizabil!
In felul acesta ii ajutam si pe caini le creem un mediu propice de viata si scutim si populatia de aceste incidente neplacute si de microbii care-i vehiculeaza acesti caini.
Vreau sa spun ca cainele meu a luat raie in ureche de la un maidanez... eu l-am lasat sa se joace cu el zicand ca-i vaccinat al meu si n-are ce sa ia,... si uite ce-a luat!
Nu-i o solutie sa le dai resturi... spun ca sunt iubitori de animale... dar au sufletul handicapat; un caine are nevoie de foarte multe.. nu de oase de pui care-i perforeaza stomacul, nu de mizeriile pe care le arunca ei; au tot felul de paraziti care vehiculeaza boli foarte periculoase si la om de aceea cred ca o ingrijire corespunzatoare ar primi-o in centre speciale unde s-ar rari numarul lor daca ar fi castrati si poate li s-ar gasi si un stapan.
Intri un pic pe ajutor umanitar sa vezi cati copii au nevoie de ajutorul nostru? De ce nu faci o mica domatie pentru copii, ca tot scrii pe un site despre copii...no offence.
danat spune:
Bai una si cu una fac de obicei doua!
Ideea de fond este ca nu mi se pare normal ca intr-o lume normala sa ajunga oamenii sa fie dominati (chiar si pentru putin timp) de catre niste caini. Eu am n exemple de oameni muscati, care nici acum nu se tem de caini, chiar dupa ce-au patit-o, si care au fost muscati tam-nesam, fara sa-i bage macar in seama...mama mea este una dintre acele persoane! AM o haita de caini care isi fac veacul in spatele blocului, pe unde se afla, din pacate si intrarea in bloc, si de care ajung uneori sa imi fie teama sa ma apropii, mai ales cand ies cu copilul. AU niste reactii tare ciudate! Stau linistiti si deodata incep sa latre si vin in fuga spre o tinta oarecare. Eu nu ma stresez (incerc din rasputeri) dar tare bine m-as simti daca acesti caini nu ar mai exista aici! Nu stiu nene, nu e civilizat sa stea printre oameni si sa faca EI ce vor! Daca as avea o pusca....
Dana - mama lu' Radu Stefan
Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu
bibyrox spune:
Problema voastra este ca ganditi exact ca un somalez care vede un platou cu mix-grill!!! Adica lipsit de orice fel de ratiune umana. Si gata ca deja ma apuca plansul!
O
pentru toate ca sa plec cu sufletul impacat!
O seara placuta 
"You only live once, but if you live right, once is enough!" 
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
dadi_t spune:
quote:
Originally posted by lachione
Sprijin sincer aceasta initiativa, dar mi-e teama ca nu sta in puterea noastra celor multi dar mici sa hotaram ce si cum.Daca vrei posteaza un subiect separat cu propunerea ta poate va fi luata in seama de jurnalistii care acceseaza acest site si poate prin intermediul mass-media se poate sensibiliza vreun parlamentar sau....mai multi!!!Bafta multa. Iubesc animalele, dar mai mult copiii si semenii nostrii!
Tania cu
Anduta(14sept'96)+
Bibi(14febr'04)...albumul fam.Bugy
Kariris spune:
Roxana de ce nu si pentru batrani? de ce nu si pentru orfani?
De unde stii tu ca nu fac eu nimic pentru copiii sarmani?
Draga mea, IN SPETA, se discuta problema unei solutii pentru a scapa lumea de cainii COMUNITARI!!! In caz ca n-ai sesizat subiectul...
Scuza-ma ca mi-am permis sa imi exprim parerea!... strict la obiect...Atitudinea ta obtuza efectiv m-a dezarmat!!! Ha Ha Ha.... deci vedeti de ce nu rezolvam problemele in Romania? pentru ca se gaseste de fiecare data cate un "Gica contra" care sa dea totul peste cap!
"Daca tot e vorba de dat bani de ce sa nu-i dam pentru copii? Iar cainii sa-i muste in continuare!"
Iti propun iubit-o sa te apuci tu sa omori cainii... si vei vedea tu cum te vei simti de bine.... eu am otravit odata unul si stiu cum e!
Am taiat-o de pe linkul asta ca vad ca nu va intereseaza subiectul ci scandalul... va doare undeva de copii muscati... reactionati ca copilul caruia nici nu apuci sa-i pui o intrebare si-ti raspunde "NU VREAU"
Pa... distractie placuta in continuare...
sinzi_ana spune:
Va rog frumos sa nu va certati pe subiectul meu!!!
DAca vreti harta deschideti alt subiect "maidanezii - hai sa ne certam"
Eu am vrut sa ma descarc un pic...si sa incercam sa cautam o solutie...chiar si o idee care nu pare stralucita ajuta...
Important este sa ne ferim copiii de astfel de intamplari!!!
E buna ideea cu "dati un leu pentru ateneu"...chiar e buna...daca am putea sa ne organizam...eu sunt pro!!!
Pentru ca as face orice sa scap de problema asta...
Sinzi
si David
The best of David, new