Mamici de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Maruta eu stiam ca dr. Albu e doar doctor ecografist.
Bine ai venit crisu

Mari15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Of in sfarsit....
Mersi Gabitzam ca mi-ai scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Maruta, sa dea Dumnezeu sa iti merga bine cu dr. Albu si sa ti se indeplineasca visul!

Crissu, bine ai venit! Eu am facut injectii cu gravibinon, e adevarat doar 3. Stiu cazuri care au stat la pat si au facut injectii pana in luna a 6-a, asa ca nu e nici o problema. Fac minuni. La mine s-a cunoscut. S-au oprit sangerarile mari. Acum am ramas cu ceva sechele (adica sangerez cel putin o dat pe sapt.), dar dr. zice ca e spre bine. Multa sanatate!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Bine v-am regasit burticutze!
Imi pare rau Maruta - sa-ti dea Domnul putere si curaj!
Mie mi-au trecut greturile, Capsuna ma lasa sa maninc orice, e foaaaaaarte bine sa poti sa maninci!
Promit sa fiu in gashca pina la sfirsit sa nu mai trag chiulu' la scris si citit...da' asa de rau mi-a fooooost.
Avem de trecut o iarna!Si cind renaste natura o sa rasara si bb-eii nostri!

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Burtici,
Mai este cineva la doctorul asta al meu..i-l cheama Petre Ciulcu de la Spitalul Universitar?
hai ca v-am inebunit cu intrebarile........dar sunt convinsa ca voi ma intelegeti cel mai bine.
Imi pare tare rau ptr Maruta.........mult curaj si sa nu se dea batuta niciodata....sigur exista o solutie.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

S-a discutat ieri, dar eu eram cam absenta. Experienta mea cu Iosup a fost una buna. Mi-a placut f. mult. E adevarat, ca veneam de la medicul meu, cam ursuz, dar mi s-a parut f. dragut. Sa va vand un pont: luati-l si pe tati. Eu am fost cu el si cred ca si asta conteaza, chiar si medicul meu e mult mai dragut si incepe sa dea si unele explicatii cand nu sunt singura.

Pe Mariuta am simtit-o pe la 19 sapt., dar ea a fost tare cumintica in burtica. Nici mai tarziu nu m-a deranjat prea tare. Primele senzatii sunt de fluturasi in burtica. Doar ca eu, nici acum nu sunt sigura daca e bebe sau gaze .

Va pupam
Cornelia (14 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Mersic pentru incurajare Cornelia,
La mine nu a fost nevoie de stat la pat ca nu am sangerat mult dar mi-au dat niste greturi si o stare de rau injectiile astea incat o saptamana nu am fost buna de nimic. Mie mi-a prescris 5 in total....in prima saptamana 2 si apoi cate una pe saptamana. Dar mi-au zis la ecografia vaginala pe care mi-au facut-o ca bebele ar fi bine dar ca undeva se vede un posibil hematom de 3-4 mm....
Mi-e frica ca nu cumva sa se opreasca sarcina din evolutie...nu stiu ma gandesc cu groaza.........si mi-e frica...mai ales ca nu prea am experienta.........doar asa ce mai stiu de la voi ca am citi tot ce se putea citi de pe forumul asta. Ce bine ca sunteti langa mine si ca am si eu cui sa-i spui. Va multumesc!
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Maruta, m-asi facut sa plang. Iti inteleg suferinta, eu am pierdut(nu oprit in evol) trei sarcini pana acum si acum, la a patra, mor de teama. Maine merg la eco, nu am mai fost de 4 saptamani si cred ca mor pana vedem ce mai e pe acolo. Ca tine, nu am avut probleme, de data sta cu sangerari sau dureri, dar sunt tare panicata, cum dorm la noapte, nu stiu nici eu....Tu ai avut UM la o zi dupa mine si cred ca si asta m-a afectat, impreuna cu suferinta ta care stiu ca acum nu cunoaste margini. Si eu trebuia sa ma apuc de analizele alea cand am ramas de data asta, asteptam sa fac rost de niste bani, ca sunt tare scumpe! Aveti grija de voi, sa nu ne imputinam pe aici! Imi vine sa ne propun sa ne luam de maini si sa ne tinem asa strans, pana in mai-iunie, sa nu lasam bb-ii sa ne paraseasca....
Va pup, tine-ti-mi pumnii maine!!!!

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Hop si eu in mare graba...Am intrat in luna a-3-a.
Suntem bine, am avut greturi ceva mai devreme decat la primul copil, inca mai am senzatii ciudate dimineata, dar nu asa grave. In rest e OK. Am facut analizele si au iesit bine, chiar foarte bine. Doctorita mea a zis ca nu-i nevoie sa mai iau nimic in plus. Voi luati suplimente, vitamine, acid folic sau ce?

Carmen Ghilescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Ma scuzati pt greseli, dar sunt foarte emotionata.
Maruta, te rog nu ma considera sadica pentru intrebarile mele, dar sarcinile trecute la ce termene sa-u oprit? Si in astea 2 saptamani tie ti-a mai fost rau ca in sarcina normala? In sensul ca ai mai avut greturi, te-au mai durut sanii tot asa tare?
Ti-am zis, am intrat in panica de parca eu as fi primit vestea.

andutzy

Mergi la inceput