Mamici de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Andutzy, curaj! O sa fie bine!

Si eu care vroiam s ama plang. Dar m-am hotarat sa tac chitic pana luni cand merg la dr. Nu mai sunt plangacioasa!

Karmen, eu am luat acid folic, dar acum nu mia iau nimic. Nici nu as putea sa suport in momentul asta vitamine. Spune-ne si noua ceva de incurajare! E cam apasatoare atmosfera pe aici. Si te intreba parca roisin, cum ne pregatim bbii mai mari (~ 2 ani) pentru venirea fratiorului?

Va pup
Cornelia (14 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Maruta , niciodata sa nu spui niciodata .Acum parerile de rau nu-si mai au rostul . Capul sus si mult curaj !

Bun venit pentru crissu !

Fetelor , mi-ati adus aminte sa ma urc pe cantar - nu de alta dar imi luasem avant . Se mai adauga si renuntatul la fumat care pune ceva in plus !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Crissu nu ai de ce sa te ingrijorezi in privinta injectiilor cu Gravibinon. Eu am facut injectiile astea la prima sarcina, pana prin luna 7 parca si se dau pentru relaxarea uterului si pentru pastrarea sarcinii. La vremea respectiva, dr. ma chema destul de des la echografii, pt. ca injectiile astea aveau efect de relaxare, iar in cazul in care sarcina mea s-ar fi oprit in evolutie, corpul nu ar fi reactionat sa dea afara sarcina si era destul de periculos. Intelegi?
Deci poti face aceste injectii fara frica.

succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Burticute,
Pe unde umblati?Sau trageti la somnicul de pranz? Hai apareti sa mai vorbiti si cu mine!

Mergi la inceput

Burticute,
Pe unde umblati?Sau trageti la somnicul de pranz? Hai apareti sa mai vorbiti si cu mine!
Mersi de raspuns Ruxel.....stii ca noi avem UM in aceeasi zi adica 10.09 nu????Deci zici sa nu ma ingrijorez de injectii! Pai chiar asa cum mi-ai scris si tu....mie mi-e frica sa nu cumva sa se opreasca din evolutie si nici macar sa nu-mi dau seama.....ca mai am 3 saptamani pana termin cu injectiile si pana merg la ecografie.........grea asteptarea asta.
va multumesc la toate ca m-ati primit printre voi......va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Vorbim, vorbim....
Hai ca ne-a cuprins deznadejdea cu necazurile prietenelor noastre...
Dar asta e, te doare inima sa vezi ca ne imputiam....
Eu am tras un plans scurt (i-am povestit sotului meu, coleg cu mine de birou) de necazul Marutei si ne-am incurajat reciproc pt maine....
Acum parca m-au apucat si dureri, si toate alea, alea...
Eu am 14 saptamani de la UM, voi stiti cand intru in luna a 4-a(adica sa implinesc 3 luni in cap)?
Fetelor, voi aveti CARTEA VIITOAREI MAME? Eu mi-am cumparat-o anul trecut si e ca o carte de capatai pt mine, aproape ca nu e zi sa nu citesc din ea. Analizeaza fiecare sapt. in parte a sarcinii, cu modificarile aparute la bb, la mama, sfaturi, etc.
Aaaa, si de cateva zile m-am apucat sa tin jurnal de sarcina, sa aiba ce citi bb daca va fi intreresat cand se va face mare. Sper sa fie totul bine, sa avem un bb sanatos. SI SA DUC SARCINA CU BINE LA TERMEN!!!!!!!!!!!

Sunt stresata, nu fac bine ca va incarc si pe voi cu nervii mei, MEA CULPA!

andutzy

Mergi la inceput

Ai dreptate Cornelia cu lasatul de fumat si cu cresterea in greutate. Eu m-am lasat de fumat cand am aflat vestea cea mare si am luat asa rapid 2 kg.........asa ca sa ne imaginam de acum in colo!!!!
De doctorul meu sau de spitalul Universitar nu zice nimeni nimic.......am intrebat mai devreme.
Criss (8 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Maruta, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat! Sper sa ai puterea sa treci peste momentele grele si sa iti faci analize, sa vezi care este problema. Ti-ai facut cumva analize imunologice?Si eu am trecut prin 2 experiente triste, apoi am ajuns la un imunolog care mi-a facut analize si se pare ca, corpul meu respingea embrionul, vazandu-l ca pe un corp strain.Iar acum fac tratament pt asta si sa speram ca totul va fi bine si ca voi putea duce sarcina pana la capat! Curaj!

crissu, bine ai venit si sa ai o sarcina cat mai usoara si bebe-ul sanatos!

Cornelia, astept si eu sa vina vremea sa pot manca, sa am pofte! Inca nu s-a intamplat , desi sunt in a 14-a saptamana!E un pic mai bine decat acum 2-3 saptamani, dar nu ruesesc nicicum sa scap de de dimineata si de grata de peste zi!

monu, tu mai faci injectii cu heparina? eu am facut 30 buc, iar acum iau numai ass 100!

corail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Fetelor, care stiti cum stau legile pentru tatici?
A nascut sotia unui coleg (bineinteles ca eu m-am emotionat toata....:)
El nu are dreptul la 5 zile libere platite prin lege? Eu asa stiam, ca sa poata rezolva cu actele pentru copil si toate formalitatile. Cum sunt 5 zile libere si dupa cununie.
Va rog, daca stiti, sa-mi spuneti si mie....

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Crissu, bine ai venit printre noi. Sarcina usoara.
Din pacate nu stiu nimic despre doctorul tau, dar daca tu ai incredere in el sigur e OK.

Mergi la inceput