Mamici de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 2
gabitzam spune:
Offf, Maruta, ce durere...Nu cred ca te pot consola indeajuns cuvintele noastre, sper doar ca o sa ai putere sa treci peste asta, poate sa-ti si gasesti raspunsuri, daca sint, ca sa nu ramai cu frustrari si ginduri negre...
Loreen, si eu am probleme cu somnul, in sensul ca ma trezeasc de mai multe ori pe noapte si visez deseori aiurea...
Ieri am avut o migrena turbata, m-a doborit, ca n-am luat nici o pastila, de teama...Drept urmare m-am chinuit asa, cu punga de gheata aproape, asteptind sa treaca de la sine...Vi s-a intimplat? Ce ati facut?
Gabitza
carolinah spune:
Maruta,
imi pare f rau pt tine si iti doresc sa terci cu bine peste aceasta incercare. Cum adica in virtutea inartiei? Ai avut si alte sarcini oprite in evolutie? Ce medic te urmareste?
lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator
Androix spune:
Maruta imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.
Stiu ca poate cuvintele noastre nu te consoleaza dar sa stii ca ne gandim la tine si iti dorim sa iti revii dupa pierderea pe care o suferi, sa ridici fruntea si sa privesti cu incredere spre un viitor mai frumos. 
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
simonaeus spune:
Maruta, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.
Incearca sa fii tare si sa nu te dai batuta.
Simona
mstroie spune:
Of Maruta imi pare rau, dar cum s-a intamplat te-a durut burta, ai sangerat? Si eu stau cu teama, la cate am citit aici pe forum, de cate ori ma duc la baie ma uit sa vad daca am vreo sangerare.
Si eu am scurgerea aceea albicioasa si am inceput sa folosesc tampoane zilnice si cateodata mai uit si ma enerveaz.
Mari
15 saptamani
roisin spune:
Maruta, imi pare tare rau, iti doresc multa putere sa treci peste asta. ![]()
Nu pot sa pricep de ce lucrurile astea se intampla celor care isi doresc atat de mult un copil... e nedrept... ![]()
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Maruta spune:
fetelor 

multumesc ...
sunt furioasa, disperata si ...
este a 3-a sarcina care mi se opreste in evolutie ...
de ce am zis in virtutea inertiei ??? nu pot sa inteleg de ce doctorii astia ne lasa sa ne supunem unui asemenea risc ... atunci cand ei nu stapanesc bine situatia ...
urla in mine intrebarea "de ce m-au lasat sa raman gravida ????" acum aflu ca trebuie sa fac investigatii genetice ... si ca asta ar fi problema mea !!!! de ce a trebuit sa aflu acum ???
nu m-a durut burta, nu ma doare burta ... nici in momentul asta nu imi curge vreo pata de sange ... si sarcina mea e oprita de vreo 2 saptamani ...
o sa merg maine sau poimaine sa fac curetaj ... cu aceeasi doctora ... dar in continuare cred ca o sa merg cu dr Albu de la Giulesti ... el mi-a facut aseara pe la 9 ecografia transvaginala ... eram disperata .... sper ca el sa fie raspunsul la marea mea dorinta ... de a avea un bebe ...
va doresc sarcini usoare ... Mari fi linistita ... nu am vrut sa te sperii ...
gabitzam spune:
Sigur ca te primim, bine ai venit!
Da-ne mai multe detalii despre tine si bebe-ul tau.
Gabitza
crissu spune:
Nu ma primeste nimeni...... ca vreau sa va intreb si eu multe multe lucruri.......ca de, nu am deloc experienta in domeniu avand 23 de ani si fiind prima sarcina.
Eu am avut UM pe 10.09 ca Ruxel din cate am citit pe forum. Deci am 8 saptamani.......numai ca la 6 saptamani am sangerat (putin nu prea mult) si mi s-a prescris tratament cu Gravibinon. Stie cineva ceva despre aceste injectii....oare or fi periculoase ptr bebe????