Mamici de ianuarie-februarie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 11
crinuta spune:
Hahahaha Leta, acum am citit faza cu nascutul mai devreme. Pai eu zic sa ne luam de mana, ca eu zic asta aproape zi de zi. Am ajuns sa ii spun mamei si sotului ca eu ma duc la Nayel si ii cer sa imi declanseze nasterea.
De fapt si lui Nayel i-am spus ca vreau sa nasc mai devreme, dar normal ca nu i-am spus adevaratul motiv.
Oana, eu nu am mai auzit de col atat de lung, dar cine stie. Sa nu cumva sa fie eroare de masuratoare, nu stiu.
Crinuta si bb din burtica 33+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
oana cretu spune:
Fetelor, era vorba de cordonul ombilical de fapt. Scuze.
oana si bebitza din burtica
(33s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
adita spune:
Crinuta, stai linistita. am o prietena care alta pofta n-a avut toata sarcina decat sa miroasa naftalina. statea cu un saculet de naftalina sub perna si mai mirosea din cand in cand. si are un copil perfect sanatos. chiar n-ai de ce sa-ti faci griji pt ca ai mirosit un obiect care mirosea a naftalina.si eu imi faceam griji la prima sarcina ca intrasem intr-un atelier unde mirosea a lac. dr m-a linistit, mi-a zis ca trebuie sa stai mult timp intr-un mediu toxic ca sa fie afectat copilasul
crinuta spune:
Merci Adita, si sotul meu mi-a spus la fel. Sper sa nu mai intru in panica din orice.
Acum am alta intrebare, evident cu tenta de ingrijorare. DEci, ce e AFI? Are legatura cu lichidul amniotic?
Am comparat cele 2 eco facute la Iosup, prima la 20 de sapt, si a doua la 29, si e o diferta considerabila la acest Afi, desi la ambele scrie lichid amniotic in cantitate si aspect normal.
Deci, la 20 de sapt era peste 21, iar la 29 era 14,09. Nu e cam putin? Cat ar trebui sa fie?
Mi-e sa nu am cam putin lichid, mai ales ca gaseam chilotul umed odata la cateva zile.
La voi cat e AFI?
Dr. Nayel, CFR2
crinuta spune:
Oana, te referi la Ir ale cordonului ombilical?
Dr. Nayel, CFR2
Shobo spune:
Bestutza esti si tu tare cu povestea ta!
desi nu am prea inteles-o eu, banuiesc ca e vorba de ceva ce te-a enervat asa tare ca ai udat chilkoteii? ai scapat pipi sau era lichid amniotic?? ca n-am inteles pina la urma?
ce era cu ciinele n-am inteles, dar de ce a trebuit sa te enervezi pe bunica care e batrina siu sigur are mintea mai inceata acum ? ![]()
sa inteleg ca l-ai sunat si desi nu era de garada Tutunaru a vemnit de acasa pt. tine? SUPER tare daca asa e! ma lasi fara cuvinte, serios!
poate imi explici si mie te rog frumos mai clar ca nu prea am inteles... fiind si medicul meu ma intereseaza.
te pup si sa ai tu si bebe sanatate!
Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS
oana cretu spune:
Nu stiu, Crinuta, scrie ombilical - 0.63. Zi-mi, te rog!!!
oana si bebitza din burtica
(33s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
crinuta spune:
Numai despre IR poate fi vorba. Din cate stiu eu valoarea e ok.
Dr. Nayel, CFR2
crinuta spune:
Bestiuza, nici eu nu am inteles exact cum te-ai udat. Poate ne explici sa intelegem.
Dr. Nayel, CFR2