Mamici de ianuarie-februarie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
amary19 spune:
Hello gravidutzelor!
Oana la mine colul era luni cind am fost la Iosup 40,8 si mi-a zis ca e normal(eu exclamind mama mia).
Crinuta la mine la 30s3d AFI este 19,22. Din cite am inteles este legat de lichidul amniotic. Iti trimit un PM.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
cocolino spune:
'Neata mamici,
Crinuta, ptr saptam 37-38 deja e termenul normal aproape...asa ca 2-3 saptamani nu mai inseamna mult la tine...Fi barbata!
Coca 30 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Lali spune:
Buna dimineata, burtici !
Am vorbit ieri cu Camitzu, care e acasica de cateva saptamani se simte bine, dar din pacate nu poate intra pe net si mi-a spus ca incearca sa vina si ea vineri.
Lali si licuriciul ei 32+
Dr. Anca, Municipal
kris spune:
Buna tuturor,
Eu si cu bebitza suntem bine, va citim in fiecare zi.
Va doresc o zi cat mai placuta si bebei cat mai "miscaciosi"!
Shobo, voi fi si eu prezenta vineri, 19 nov la pizza hut, deci ma poti trece si pe mine pe listuzta! mersic!
Abia astept sa va vad burticutele!
Va pup dulce si sper sa ne mai auzim!
Kris & bb 29s si 4z
D.na Dr. Militaru - Filantropia
Anuc spune:
Buna dimineata fetelor! Iaca si eu dupa un lunga perioada in care nu am mai postat, dar v-am citit zilnic. Am avut probleme cu parola si acum am reusit sa rezolv.
Mai, am si eu o problema, de fapt, nu stiu daca o am inca, dar mi-e teama sa nu apara. Si eu si fetita suntem foarte bine, crestem, ne miscam mult si conform ultimei eco suntem ff bine. O singura chestie ne-a pus pe ganduri. Fetita e mai marisoara cam cu 1 saptamana si cateva zile, aproape 2 fata de cat ar fi normal pentru 27s. D-ra m-a intrebat daca am diabet. Dupa ce m-am inverzit, i-am spus ca nu am, sau ca nu stiu sa am. Credea ea ca asta ar fi un posibil raspuns, cica mamele cu diabet fac copii mai maricei. Ieri m-am dus la medicul meu si "doar asa ca sa suflam si-n iaurt" mi-a dat sa fac o hiperglicemie provocata, un test sa vad daca am diabet gestational. Cica nu mi-ar fi dat, dar eu am antecedente in familie, are mama diabet si vrea sa fim siguri ca eu sunt ok. Acum eu zic ca e totul in regula si nu cred ca am, dar sincer ma ingrijoreaza mai mult testul pe care tb sa-l fac. Oana, stiu ca tu ai trecut prin asa ceva, draga mea, si poate ma ajuti cu cateva info.
E ok sa fac testul asta cu hiperglicemia provocata (trebuie sa beau 50g glucoza pe stomacul gol)?
. Mama-mi zicea ca e cam aiurea testul, se spunea odata ca poate provoca diabetul si Doamne fereste!.
. Ce ma fac
Oana, pls mai spune-mi daca tu ai facut asa ceva si ce simtome aveai inainte de a tine regim (ptr ca stiu ca la tine a fost confirmat din pacate.
pe toate!
Anuc si BBL mic
lbelciug spune:
Amary19,
spune-mi si mie te rog cum poate doctorul sa determine lungimea colului? Il masoara la ecografie sau prin alta metoda?
Mercic.
Fetelor, am reusit sa vad acum 2 zile cum imi misca si chiar deformeaza burtica bebe-ul meu (pana acum il simtisesm dar nu si vazusem). La inceput mi s-a parut foarte straniu dupa care a inceput sa ma amuze. In noaptea zilei cu pricina am avut si un vis deosebit de frumos. Sa va povestesc: Se facea ca bebe-ul meu isi scosese un piciorus prin burtica mea. Eu l-am apucat de picior si l-am tras usor. Iar el ce credeti ca a facut? Si-a scos afara mainile, picioarele si chiar capusorul. Numai burtica si funduletul ramasesera in burtica. Stiu ca suna straniu, insa partea spectaculoasa a fost faptul ca i-am vazut chipul! Avea o fetzisoara ca de copilas de 5 luni (nu de cocutza) deosebit de angelica. Baietelul meu semana incredibil de mult cu sotul meu, era blond, cu ochii de culoare verde deschis si deosebit de luminosi. Avea niste gene lungi si intoarse, asa cum le are si sotul meu (de altfel dorinta ca bebe-ul meu sa-i mosteneasca genele e mai veche). Era superb, ce mai! Ca sa nu mai zic de senzatia incredibila de bucurie si satisfactie pe care o aveam stiind ca acea bijuterie era copilul meu! Nu-i asa ca e ceva deosebit sa poti sti cum va arata copilasul inca nenascut? Eu sper din tot sufletul ca si realitatea sa fie asa ca in vis!
Well, sper ca povestioara mea v-a destins si v-a facut sa visati un pic la infatisarea bebeilor vostri.
Va pup si va urez o zi buna.
Liviana - Kinder de 27+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu
BESTUTZA spune:
SHOBO!
Adevarul e ca nu am fost prea explicita, dar de repezita sa o mai incurajez pe Letuta am facut un talmes -balmes! Dar asa sunt eu , am grabita !
Nu pipi, nu a fost! A fost cred, inca nu stim sigur o super abundenta secretie! Ca dupa cum a zis Tutunaru "daca sunt fisurate membranele, e groasa!"De trei zile vada ca e pace si liniste asa ca sper ca astea ar fi concluziile!
Mi-a dat sa caut niste tampoane , care se numesc LA SENSE , care sunt un fel de testere care sesiseaza pierderi de lichid ! Bineinteles ca nu le-am, gasit si am stat cat am putut de calma si m-am studiat!
Da , povestea a inceput de la un catel , pe care il imprumutam , o luna! Oricum noi avem catrel , dar sta in curte, si din cand in cand sotul meu o mai bagaa in casa , ca saraca are 14 ani si si e scupma, e corcitura de caniche! Avem aceleasi discutii , dar probabil ca acum le suport mai greu!
Problema era ca acest catel e chiar de casa si nu staa decat in casa si are un meniu omenesc, nu catelesc, si asta o scandaliza definitiv!
Si finalul pe care l-am dat eu a fost : nu il aduc in spatiul comun-Comunitatea europeana
- ci va sta in camerele nostre proprii si nimeni nu il va vedea! Replica : E casa mea nu azil de cani!! Si de aici , nervi , nu de cattel, ci de faptul ca nu pot decide nimic pe spatiul meu, chiar daca nu incomodez pe nimeni! Si da-i planset si nervi! -uite cum face Leta ! Si deodata pooooocccccc! Am simtit umezeala!
Nu pipi , nu era ca mi se mai intampla doar cand stranut si e o alta senzatie!
Sotul meu l-a sunat imediat pe Tutunaru i-a zis ca ma simt rau- asta micu intrase intr-o agitatie de credeam ca vrea sa-si ia zborul si uite asa trage tata sperietura dupa sperietura- si i-a zis ca vine la spital! M-am dus , mi-am facut dus si am ajuns!! Eram supersperiata!!
De venit, dr a venit de acasa si 90% cred ca pentru mine ca nu era nimeni la el si ma astepta si cand l-am intrebat nu a raspuns! Deci concluzia e clara!! Mi-a facut echo si bineinteles i-am spus ca totul a fost pe o stare necontrolata de nervi! Ma gandeam ca o sa ma dopeze cu ceva , dar se pare orice mi-ar fi dat nu cred ca ar fi tinut asa mult timp ca "sapuneala" !
Asa ca tare asta a fost experienta traumatizanta si astazi mi-e o rusine sa merg, m-as baga sub pres si as scoate doar nasul de acolo, sa-mi spuna ca e bine si atatsa dispar, repede, repede!!!
NU cred ca s-a nascut pe lume dr. care sa il egaleze!PROFESIONAL SI UMAN! Asta e concluzia!
Dar uite ca nimereste bietul om zaltate ca mine care ii strica si putinul timp liber p ecare il are! BOX-asta merit!
Hai pupicei si vorbim diseara!
Sper ca ajung la intalneala si sa mannc niste salatoaie si pane cu unt, daca iese bine colesterolul!!
sara18 spune:
Am trecut sa va spun "buna dimineata" si o zi buna tuturor.
Ibelciug, ce frumos!chiar m-ai destins cu povestioara ta!!!!!!!!!!!!!!!!
pupici
Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.babababies.com/view/view.cfm?SiteID=11579" target="_blank">pozele noastre 
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, ce coincidenta! si eu am visat asemanator, de 2 ori!
Prima oara doar mainile i le vedeam, dar conturate frumos prin piele, si i le mingaiam si eram asa fericita!!! A doua oara la fel, si pe urma i s-a conturat foarte bine fatza si s-a ridicat, apropiindu-se de mine sa o pup. I-am vazut foarte bine forma fetzei si in vis semana foarte bine cu mine. in alte imprejurari as fi zis ca e un vis ingrozitor, dar acum nu!!
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 28