Mamici de ianuarie-februarie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 10
Leta spune:
Crinutza, aminteste-mi...tu fumezi?
Leta 30+
dr. tutunaru - elias
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Leta
Leta spune:
in privinta nasterii mai devreme...Eu m-am dus la 28 de satamini la dr. si i-am spus ca nu mai rezist psihic si ca trebuie sa nasc in noaptea aia. Si era cit pe ce sa iau bataie de la dr.
.
Probabil ca oricum voi naste mai devreme, din cauza stresului cumplit...
Leta 30+
dr. tutunaru - elias
amo2004 spune:
Coraly, vezi pe site la www.babycomfort.ro/produse.php?id_clasa=2&pagina=1
sau pe bebelusultau.ro la Lenjerie patut (nu pot posta link-ul ca-mi apare "reclama")
Mona, 32+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa
alipiticot spune:
Candy te rog spune-mi si mie pagina de net unde ai vazut patutul.
E superb
si as fi curioasa cat costa si ce mai au.se pate cumpara si prin net sau trebuie sa am neparat pe cineva de acolo??
Alipiticot si bb 24+ sapt
Dr Mihalceanu Cuza Voda Iasi.
DPN 15-20 febr 2005
Shobo spune:
Leta, ce ai avut mama de cereai sa nasti mia devreme, ba chiar ff devreme??? ![]()
![]()
...
si pe mine ma mai apuca asa cite o stare mai ciudata dar imi trece repejor, Doamne ajuta! chiar ca m-ai facut curioasa cum te-a scos Tutunaru din starea aia? ca e si psiholog tipul din cite am vazut eu... stie sa se bage pe sub pielea gravidelor si se pare ca stie ff bine starea emotiva a femeilor insarcinate; asta fiind un lucru care imi place ff mult la el; ador oamenii tip psihologi, care stiu sa citeasca (studieze) omul ce-i intra pe usa!...
cred si eu ca vroia sa iti dea bataie, la 28 sapt??? saracutul bebe, cu ce o fi gresit el, sa nu poata stea acolo cit vrea, daca e ok sa stea! gindeste-te si la asta! lasa-l sa vina CIND VREA EL, STIE EL MAI BINE DE CE ATUNCI! sau Doamne Doamne!
iti revii tu, ca esti fata puternica, ai sa vezi!
pupici
Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS
oana cretu spune:
Fetelor, am si eu o "problema" si eu. De fapt o intrebare. Acum colul meu e de 0.63. NU e cam mare?
oana si bebitza din burtica
(33s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Shobo spune:
Oana, eu habar n-am cit tb sa fie colul ca limita superioara, sau daca exista o asa limita! stiu doar ca sub 0.3 nu e bun ca e pericol sa se deschida! eu la echo de la 21 sapt aveam 0.34 - mi se micsorase de la 0.38 la 14 sapt. acum de abiaa astept sa merg poimiine la Iosup sa vedem ce si cum cu IR-urile si cu colul!
eu zic ca nu ai de ce sa te stresezi cu chestia asta, eu zic ca e f bine ca e f lung ca bebe e tinut bine de tot acolo! sanatate beton!
Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS
BESTUTZA spune:
Leta mama, ce e cu tine? UIte tot citesc si sper sa iti treaaca! Cum te-i dus la Tutunaru si asa i-ai spus ????
V-am povestit si eu am ajuns sambata la el , dupa ce m-am enervat nitelus pe o tema banala, zic acum - un caine pe care nu il puteam aduce temporar din cauza ca bunica sotului meu tipa ca e casa de oameni nu azil de caini- si mi s-a udat pijamaua ,...Am tras o sperieturaaaa zdravana!! Cand am ajuns la spital mi-am luat o " sapuneala " in stil dulce de -mi venea sa intru in pamant de rusine!!!
M-am simtit groaznic: cum sa pun eu omul pe drum pentru taampeniile din capul meu , pentru niste nervi pe care nu i-am putut stapani ! Su dupa ce atata efort a fost pana am ajuns aici!!!
Dupa ce am ajuns la el la 8 saptamni si atata grija a avut de mine si m-a salvat de cel mai negre preconizari ale doctorilor icsulesti, eu sa fac una mai nefacuta ca toate!!
Uite si acuma ma gandesc si de rusine imi vine sa-mi fac o gaura in perete si sa ma baga acolo!
Dupa ce am plecat de la spital nici nu mai mai gaandeam decat la cat de nerecunoscatoare sunt divinitatii si doctorului pentru bebelusul meu!
UIte asa ar trebui sa gandesti si tu , Leta!! Pentru ca altfel fiecare are cate un amar pe care si-l plange!
Eu acum am inlocuit cainele, p acare tot l-am luat si apoi l-akm redat stapnei pentru ca perioada s-a scurtat,- si vorba dr.pe lumea asta nimic nu e intamplator- cu gandul ca daca s-ar fi intamplat ceva rau! SI TOATE ASTEAA DIN CAUZA MEA SI NUMAI A MEA! E chestia asta mai tare m-a daramat!
Hai va pup si Letuta mama nu mai fii trista!!