Mamici de ianuarie-februarie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pe mine clar nu o sa ma tina nervii pana in sapt 40, asa ca vreau neaparat sa nasc si eu mai devreme, dar problema e cum il conving eu pe medic?????

Crinuta si bb din burtica 33+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta, e adevarat ca nu e o idee buna sa stai in mediu toxic, dar ca ai mirosit naftalina nu are importanta. Iart bebe, trebuie sa te astepoti ca va misca mai putin, ca e maricel si nu mai are loc.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Crinuta cum poti sa iti doresti sa nasti mai devreme? Nu-ti dai seama ca te vei chinui inutil cu bebe,daca se naste mai repede?? Ce sens are? Cat despre ce ai citit tu,ca nu avem voie sa inhalam substante toxice, fi convinsa ca era vorba despre cele care lucreaza in mediu toxic, sau sunt supuse o perioada mai luga in conditii cu mirosuri puternice... Hai..nu fi copil... Si bibica mea misca mai putin astazi, dar asta e sigur din cauza vremii,plus ca e cunoscut faptul ca din luna a 7-8a misca mai putin decat in lunile anterioare,din cauza lipsei de spatiu...Normal de altfel,nu?

Coca 30 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Coco, nu mult mai devreme, si cam 2,3 saptamani, adica dupa 37 sapt implinite.

Si eu stiam ca acum misca mai putin, dar de ce zilele trecute a miscat tot timpul? Chiar si cu supararea mea misca, atat ziua cat si noaptea.

Crinuta si bb din burtica 33+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Alina Maria ma bucur ca sinteti bine. Nu ti-a dat un supliment de fier ? E normal ca in ultima perioada de sarcina sa avem mai putin fier de aceea unii medici iti prescriu provizoriu vitamine si fier. Legat de musafirii nu am problemele tale, merg de obicei pe la ora 22 acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buna fetelor, azi sunt la serviciu si am avut f.f.f.f. multa treaba... abia am reusit sa va citesc printre picaturi, dar nu am avut timp sa scriu.
Bine ca sunt pe lista pentru intalnire. Multumesc Simona !

Crinuta, eu sper sa te mai gandesti in legatura cu nasterea mai devreme. Daca nu ai o indicatie clara, medicala, parerea mea este ca sa il lasi pe bebe sa stea cat mai mult in burtica, e importanta fiecare zi pentru el pana la termen...mai studiaza si tu si mai vorbim si vineri. Pupici !

Lali si licuriciul ei 32+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Fetelor, stiti cumva de unde se pot cumpara aparatori pentru patut?

Coraly, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Victoria , INCA NU MI-A DAT NIMIC , TREBUIE SA ASTEPT PANA AU REZULTATUL COMPLECT DE LA ANALIZE. aCESTA A FOST UN TEST USOR CARE ITI DA DOAR UN INDICIU , PE CAND CEL DE MAINE E MULT MAI AMPLU.
Scuze ca am scris cu litere mari , din greseala.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Coraly, aparatoare pentru patut am vazut in Carrefour.
Crinuta, nu te mai ingrijora fara rost! In ce priveste miscarea bebelusilor au si ei zile cind sint "tare tropaiti", si zile cind pur si simplu lenevesc. Poate al tau are o zi de leneveala. Iti dai seama ce bine ca-si poate permite sa leneveasca?
Eu de doua zile am o alta problema: ma doare ingrozitor piciorul drept sus la incheietura, dar atit de rau ca uneori nici nu pot merge dupa ce ma ridic de pe scaun. Cred ca asta se intimpla din cauza kilogramelor acumulate si din cauza ca stau foarte mult pe scaun. Chiar nu stiu ce sa ma fac cu durerea asta si mi-e teama sa nu ma apuce si la piciorul sting ca atunci chiar nu stiu cum mai merg. Uneori, noaptea ma trezesc de durere si de amorteala. Asta-mi mai lipsea!
Alina si BB-lina 32s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Coraly, eu am cumaparat aparatoare din Carrefour.

Leta 30+
dr. tutunaru - elias
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Leta

Mergi la inceput