Mamici din Constanta (20)
Raspunsuri - Pagina 6
dadi_t spune:
Si nu m-am odihnit neam.Imi pare rau ca intru telegrafic, dar ca de obicei va citesc si tin pasul cu voi la noutati: deci Patrick cu Vivien, David cu Bibi...
Am ajuns si noi la Tomis , dar la Mc Donalds cu Anduta ca a luat la testul de mate Fb(un test important)-e denumita matematiciana clasei...
Nu am timp mai de nimic, Bibi, gatit , Anduta, Bubu cel mare si...scoala de soferi ca nu mi-era destul!
O noapte linistita ca la noi nu se pune, iar ii dau dintisorii lui Bibi. Azi noapte mi-a dat trezirea la 1:30 si la 3:45 si ca de obicei la 7:00. Si maine am iar conducere..
Pupici ca ma cearta Costin ca pe Decret nu pun mana da' pe net....
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
lizuca spune:
Am fost aseara in Tomis, dar fii-mea nu mai prezinta interesul de altadata pentru casute, tobogan etc. A stat mai mult cu noi la masa, ca un copil mare, si a ros alune si nuci in caramel (au pus vreo trei mese chiar alaturi de locul de joaca, ca sa-ti vezi plodul in timp ce tu tragi la tutun). Si apropo de tutun, cred ca nu mergea conditionatu', era prea mult fum si o calduraaaa... Boala curata, sa iesi transpirat de acolo in frigul de afara. Ma rog, am stat mai mult pe la jocurile mecanice si printre cartile din Diverta (i-am gasit la librarie si o casuta misto in care se poate juca, cu fereastra si doua usi, de fapt un cortulet impermeabil care se pliaza si se face mic-mic - 400.ooo). Azi noapte mi s-a plins iar de ureche, taman cind ziceam ca am scapat. Eu, mama iresponsabila, i-am facut baie alaltaieri, desi toata lumea m-a sfatuit sa nu. Dar, ce dracu, se imputise copchilu', si mi-era dor sa ma balacesc cu ea in cada. Alminteri e bine, nu mai are muci, nici febra, nici tuse, chiar daca ultima doza de antibiotic n-a mai vrut s-o ia - si pe buna dreptate,saracu copil, n-am vazut in viata mea medicament mai rau la gust ca Zinnatu' asta! Totusi, ma gindeam s-o mai duc si la un pediatru, s-o vaza, mi-e frica de urechile astea, ca cica pot ramine sechele. Sau s-o duc din nou la ORL-ist? Ce ziceti?
gabi & alisia (2,2 ani)
roxanaz spune:
buna dimineatza dragutzelor!
ce zi super azi..cica de maine vine viscolul!
Sanzi, si eu fac la fel cu magazinele de copii...la bucuresti 80% din timp in ele am stat. a propos, ati vazut ca in colt, vis-a-vis de sala sporturilor s-a deschis reprezentanta chicco? uraaaa!
Gabi, la orl-ist e cel mai bine sa o duci! macar sa zica ca e totul ok!
hehe Tania,...bafta cu sofatul. cum merge? e mai bine, te-ai mai relaxat?
Crix, voi ce mai faceti?
July, tu nu mai ai timp sa zici nimicutza?
Laura, Oana, Cati? hai, ca strig catalogul si pun absente diseara!
narcisa spune:
Buna dimineata,
Lizuca, multa sanatate Alisiei, si eu i-as mai face un control la ORL, macar sa fii cu inima impacata ca e totul in regula.
Tania, si eu stau prost cu timpul, pentru mine nu mai zic, aproape deloc, si noi tot cu dintii sintem, lui Vivi i-au daut amandoi deodata in fata jos, macar ca doarme noaptea, in rest calgel, ma ascund de Patrick cind o dau, ca vrea si el musai si nu pricepe ca n-are nevoie, succes la sofat si invatat decretul.
Ei da, aici deja a nins, azi dimineatza era totul alb deja si acum o jumatate de ora ningea ca in povesti, stateam si ne uitam pe geam toti trei, Vivi era cam nedumerita de ce vede si ridea in hohote si Patrick l-am lasat sa se uite afara cu usa deschisa.
toate cele bune
narcisa
ione spune:
Ieri am fost in parc, si stupoare, au luat bancutele. Se pare ca se pregatesc ,,sa inchida,, si ei.
Weekend placut.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003
BB23 spune:
Va rog frumos, exprimati-va parerile cu privire la nasterile copiilor dumneavoastra, sau ale prietenelor, in Spitalul Municipal Constanta, si mai ales la cele cu D-na Dr. Lutescu.Ati nascut in alte locuri din Constanta decat acesta? Cum.....vi s-a parut?
o mamica cu bebe in burtica de 1 luna(?)
Multumiri anticipate! si multa sanatate voua si bebeilor...
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
buna dimineatza dragutzelor!
deschis reprezentanta chicco? uraaaa!
diseara!
am vazut magazinul chicco...dar mi s-a parut super aberant..o salopeta de blugi ce copii 9-12 luni, 1.8 mil???? adica un miliion optsute de mii? pai ce rahat de firma e asata???? scuzati expresia...da nu sunt eu zgarcita pamantului...si nici econoama...da nu as da atatia bani pe o salopeta de blugi!!!!! si nici nu era cine stie ce...mi se pare ca au preturi aberante!!!
nu m-am putut abtine sa nu comentez...
azi am fost la tara...sa mai luam catvia purici ca eram in criza.
povestesc later!!!
pup
Sinzi si David
The best of David, new
dana p. spune:
Va salut si eu fete frumoase!!
Imi cer mii de scuze ca nu am mai intrat pe aici, dar am intrat mai rar pe forum in ultimul timp si nu aveam timp sa scriu asa ca v-am citit mai mult, sa nu credeti ca nu stiu ce ati facut.
Muncesc mult, mult ...si m-a ajuns o oboseala... de-abia astept sa vina ca poate apuc sa ma odihnesc si eu putin cu toate ca nu prea cred ca o sa am timp si atunci, ca trebuie sa merg la tot neamul in vizita.
Astept rushii sa vedem daca mai vin, eu sper sa nu mai vina vre-o 9 luni de-acum incolo!! Sa am si eu un Craciun mai bun decat cel de anul trecut cand nu am fost in stare sa fac nici macar pomul de Craciun , cu toate insistentele sotului meu care vroia sa ma scoata, dragutul de el, din starea de depresie in care eram.Nu puteam sa ma uit nici macar la TV ,ca vedem acolo copii si incepeam sa .
Cand o sa am noutati despre mine, promit solemn ca o sa spun!!
fetele frumoase si pe pitici cei mici
Dana
Fiquelle spune:
Buna seara, fetelor!
Azi am reusit si eu sa mai intru pe net...sunt super-obosita, ca ne-am cautat o locuinta noua, am gasit un apartament dragut, l-am acontat etc...o mie de drumuri in fiecare zi, notar, banca, etc etc, de pic rupta de oboseala in fiecare seara....Am stat si am citit din urma, sa vad ce ati mai facut voi, ca parca eram rupta de lume.
Hai sa va raspund:
La nunta a fost binisor, nu prea am dansat ca nu m-a inspirat muzica, mai mult am stat de vorba cu sotu' - ca in rest nu prea avem mult timp de stat impreuna deocamdata, el este foarte ocupat. Oricum, a fost placut pt ca am fost impreuna.
Poze am facut, insa tipa care a facut pozele - o colega a sotului meu - se pare ca a avut ceva cu mine, toate pozele facute de ea nu ma includeau...cica greseala de incadrare....in rest, celelalte poze facute de ea sunt incadrate corect Noroc ca am totusi vreo doua poze care ma includ, facute de altcineva, bineinteles. Le puteti vedea la albumul 13.11.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
Fiquelle spune:
In rest suntem bine, Sofi mananca bine, e grasuta - are niste falcute care ii atarna!, a luat bine in greutate. Si mie imi spusese pediatrul sa-i dau suc de morcovi si mere de la 2 luni, ca facea kk rar...i-am dat pe la 2 luni jumatate de vreo 3-4 ori, apoi s-a normalizat problema cu scaunele si nu i-am mai dat...In schimb, fetelor, daca e in scoica ei langa noi cand mancam ii curg balute, saliveaza la greu, cred ca pofteste...da' n-are voie...ta-su ii da cu degetul, sa guste si atat, dar nu orice, ca il cearta mami, adica eu..., ca sunt sperietoarea...
Faza cu accidentul nu a fost la 7, ci in jurul pranzului, pe la 12,30. Masina e inca la service, ca nu am avut timp sa merg sa o iau...si inca nu am terminat problemele cu locuintele...a propos, aveti pe cineva care imi poate face un proiect de modificari interioare si autorizatie de constructie in mai putin de o luna? Platesc bine! Multumesc.
Cand ma voi muta in noul apartament, cam intr-o luna, probabil voi disparea de pe forum o vreme, pana imi aranjez cu netul acolo...sper sa nu dureze prea mult...
Vad ca voi va plangeti de caldura....la noi niste destepti de vecini au oprit caldura acum vreo 3 zile ca sa mute un calorifer, iar cand i-au dat drumul, au stricat instalatia, au lasat tot blocul fara caldura...sa vedem cum se rezolva situatia asta...
Tania, ma intrebai acum multe zile cate kg am slabit dupa nastere...pai acum o saptamana mai aveam 2 in plus, acum , cu atata alergatura, cred ca am mai subtiat si din ele...eu ma refeream la sani, ca am ce arata, acum, ca alaptez, ca in rest...D-aia mi-am facut rochie decoltata, sa am si eu poza cu tzatze amintire!