Mamici din Constanta (20)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor!
la noi a fost tara maraitilor ieri...si se pare ca si azi e la fel.de la 6 la 9 a marait continuu in scaunel...ca o jucarie stricata. are cineva vreo doctorie de urechi?
va dorim o zi mai buna decit a noastra!
ione spune:
Buna,
Voi in Tara Piticilor mai mergeti, ca noi am fost si eram singurii din parc, ce deprimant este.
Toate bune.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003
dianamaria spune:
Buna dimineata,
Roxana - dac vrei avem casti sau doputile de urechi de la inot
Sanzi - daca poti,da-mi si mie adresa unde a vut loc incidentul cu cainii. Cel care are ecarisajul din Constanta este bun prieten cu noi si e un tip foarte de treaba. (eventual spune-mi si numele cucoanei de la Primarie).
Azi e o zi foarte frumoasa sunt 8-10grade, plimbare placuta!
Diana
sinzi_ana spune:
Roxa, cea mai buna solutie: vino cu mine la gradinita!! Nu face fata nici un dop, surd sa fii si tot auzi!! Iti baraie creierul in cap! ASa vioi sunt copiii mei!!! Un marait acolo (de jucarie stricata) e floare la ureche...hihi...asa ca savureaza ca ai doar unu!!!!
Eu cand ajung acasa mi se pare asa liniste...si ma relaxez asa bine...mi se pare ca David e un ingeras unic!!!! (chiar si este!!)
Dar de ce e suparat?? Pune-l sa scrie pe o foaie de hartie ce il deranjeaza, daca nu scrie nimic inseamna ca e ok!!!
Dianamaria, esti o dulce, dar nu cred ca mai are sens sa mai agit apele...deocamdata, sa spunem ca situatia e rezolvata...daca apare javra din nou o sa te tin minte!!!
Ione, noi mergem in fiecare zi in parc...azi am avut gradi si am absentat, dar maine suntem sigur acolo (am inceput ca dupa-amiezile sa le petrecem in Tomis (ca e mai scump!!!)
DAvid face la wc, sunt asa manddra de el!!!
Ieri m=am suparat pe el ca sta cu mancarea in gura ore in sir, si s-a trezit ieri dimineata cu mancare in gura de cu seara (care a pus capac) si de nervi, la pranz cand am vazut ca iar face asa...nu i=am mai dat sa pape, asa ca DAvid ieri de la 10 dimineata pana la 19.30 nu a mancat nimic!!! Putin ceai si atat! Sa fi vazut seara ce frumos mesteca mancarea...si cum il vedeam ca incetineste ritmul ii spuneam ca ii iau mancarea si el urla "papa!!!" Hihi...dar imi era o mila de el sa il tin nemancat...
va pup....
Sinzi si David
The best of David, new
lizuca spune:
Haideti, fetelor, care mai veniti in Tomis in seara asta? Noi de ieri suntem mai vioaie si e musai sa iesim pe undeva,ca bolim de vreo sapatamina in casa.
Sinzi, si eu m-am entuziasmat de primul kk la WC, am scris si in jurnal, am spus la toti vecinii si prietenii... Din pacate, a fost doar un episod izolat, si tot astept in zadar sa se mai repete. Sper ca la voi sa fie vorba cu adevarat de trecerea la o noua etapa.
Rox, stii ce functiona la noi pe vremuri? Ii dadeam "dispozitivului" de miriit o batista uda,s-o molfaie. Incearca si tu!
Ce ziceti, ne vedem azi?
gabi & alisia (2,2 ani)
narcisa spune:
Salutare si de la noi!
Roxana, sintem pe aceeasi unda si Vivi de ieri ma terorizeaza, miriie intr-una, cum o las jos sau plec de linga ea, incepe circul, o durea-o saracuta ca-i ies 2 dintisori deodata in fata jos, dar ma deselat si pe mine sa car 12 kile in brate prin casa. Nici eu nu prea mai stiu, asa incetisor, incotro.
Din pacate, pentru ureche nu stiu ce fel de picaturi sunt bune.
In rest, astept sa se trezeasca piticii, sa iesim un picut la plimbare, asa pe ploaie, ca nici nu mai stiu de cite zile ploua.
Ufff ce vreme nesuferita.
toate cele bune
narcisa x
roxanaz spune:
Gabi, si noi avem jucarele de molfait...da' aseara...stit voi, nici calare nici pe jos. eu nu pot in seara asta, imi pare tare rau, ne sarbatorim.
azi in schimb recupereaza....a dormit de la 11.30 la 2.30, si aucm parca somnoreste iar sub paturica. numai bine ca eu fac meniuri de cina, am bezele in cuptor si ma apuc de celelalte cestii.
Sanzi, exact asa faceam si eu, ramineam cu mincarea in gura de trebuia sa ma controleze mama cu degetul seara prin falcutze....sa nu ma innec noaptea! bine ca a functionat infometarea, felicitari ptr curaj!
Narcisa, Vivien are 12 kile? uraaa....pai inseamna ca e binisor si grasu meu.....nu vreti un ginere un pic mai tinar? citeva luni acolo nu se simt....
narcisa spune:
Roxana, mi-au dat lacrimile
cum sa nu, fimea e acum la ora de mincat hirtie... ma duc repede sa salvez revista, ce-a mai ramas din ea.
toate cele bune
narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004
sinzi_ana spune:
Lizuca azi pe la 18.00 eram in Tomis, calaream magazinele cu o prietena in disperare!! Copiii plasati pe la bunici si noi ca descreieratele prin magazine...am spart la bani. Ne-am promis ca nu calcam in magazine de copii, dar ce ne=am abtinut??? Am umplut sarsanaua cu toale pentru viitorul meu fin sau finutza (inca nici nu stiu ce e, si io i-am cumparat la toale...naste in mai fina!!! dar sunt foarte incantata de ideea de fin/fina) Dupa calendarul lui Narcisa iese fata si sunt tare fericita daca ar fi asa!!!
I-am luat si lui David o girafa -metru...sa il masor si e tare incantat! Un trenulet de la chicco cu forme, de asta s-a lipit imediat si o chestie care mie mi-a placut, un ursulet-puzzle din lemn, de fapt are 3 piese, capul, o bluza si un pantalon si are mai multe capete (trist, rade, zamneste) si mai multe toalete si tu poti sa il schimbi...e foarte interesant. Mi-au mai placut si (nu stiu cum se numeste jucaria) sarmele acelea incurcate pe care sunt niste bine ca niste margele si tu trebuie sa le muti de colo=colo...dar era 800.000 mii una nu prea sofisticata si totusi mi s=a parut mult...
apoi mi-am gasit magazinul de unde o sa imi iau blugi de acum incolo (mavi jeans) ce mi=a placut ca gasesti ce vrei si cel mai important ca pe mine ma omoara asta la lungimea la care vrei!!! Io am 1.60 si imi gasesc destul de greu pantaloni pt lungimea asta...de parca toate gagicile ar avea 1.80!!!! Si mi se pare aiuristic sa imi iau pantaloni si apoi sa ii scurtez...
Gata ca am scris o gramada!!!
Mai pedofilelor!!! ia lasati copiii in pace...auzi fac ele lipeli ca la tigani!!!
Hihihi...noi suntem deja cu ochii pe Bibi lu Tania...asa ca...rade ciob de oala sparta!!!
Sinzi si David
The best of David, new