Mamici din Constanta (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Am promis ca vin cu amanunte:asta-i casuta care ne-o sdorim si cred ca ne-o permitem http://www.housefactory.org/catalog/actual421.html
Pretul nu include tva ,fundatia si utilitatile(apa, lumina canalizare) De aceea Crixia te rugam sa-mi dai un calcul estimativ a lucrarilor pt. fundatie.daca poti si stii astept un PM!
Stiti ceva de sistemul acesta de constructie pe schelet metalic cu pereti din beton ranforsati?
aici aveti site-ul firmei in romaneste: http://www.housefactory.org/ro/affordable/
nu-i misto???

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Misto casuta Tania!!!! Daca o faci cu tot atat spatiu verde cat are acolo...brava!!! Mie nu imi plac viloaiele inghesuite...cat mai mult beton si cat mai putina sau deloc verdeata...Si scumpa si Bibi...dar haioasa...mai pune poze!!!
uite motivul suparari mele:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36308
Crixia, tipa are un sot care e si el ceva mare pe undeva ( nu stiu daca in armata, da' cucoana e tacanita bine!!)

Sinzi si David
The best of David, new

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Tania, super am ramas trasnita cind am vazut pretul, inca un motiv sa reusim sa ne stabilim in Romania. Sper sa nu ramana un vis de-al meu.
Sinzi, citind subiectul tau, cu ceea ce ti s-a intimplat in fata blocului, am ramas uluita de raspunsurile date, e incredibil sa crezi ca i se poate lua apararea ciinelui dupa cele intimplate. Dar cred, ca numai cine nu are un copil poate avea asemenea replici.
Am ramas fara cuvinte.

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Eu Narcisa, am facut scurt circuit la creieras azi certandu-ma cu vecinii astia stupizi!!! Pe bune, m-a apucat o sila de nu stiu ce...imi venea sa imi fac bagajele sa iau primul avion si sa ma car naibii in UK ca mi s-a facut un dor...si ce mai tanjeam dupa Romania!!!
Dupa aproape 2 ani de stat aici (in care nu am mers la serviciu...adica nu am avut prea multe contacte cu oamenii) am ajuns la conluzia ca nu poti trai cu nervii intacti aci...nu stiu ...asa tare m-am enervat azi!!!
Imi era mila de copil, de biata bunica...care il linistea...dar cred ca ii era rusine sa faca scandal pe tema asta...
of...nici nu cred ca mai judec limpede acum...

Sinzi si David
The best of David, new

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Sanzi, cam asa se intampla si la mine in parcare. Eu am balconul in spatele blocului si vad comportamentul tuturor oamenilor fata de caini. Concluzia mea: cainii trebuie sa dispara!
Aici, la mine, nenea care-i tine-n brate, hraneste .... apara este COLONEL( DEBIL, tind sa cred, la ce comportamnet are), iar lumea, la fel ca si bunica copilului, care se ferea de scandal, evita sa poarte discutii cu el, ca ies scantei.
Problema in Ro, nu sunt cainii ci oamenii care-i alatura. La fel si cu aurolacii, daca noi comunitatea nu le-am da 2000 de lei, n-ar avea si atunci ar renunta la cersit. Dar, noua ne este mila si incurajam astfel de manifestari.

Tania, am vazut casele din mers, au expozitie la Palazu Mare, langa Shell, si sunt tentata sa vad si eu una pe interior.
Proiectul aratat de tine, este P+M, iar dormitoarele sunt mai mici decat cele de apartament( 10-11 mp, cam mici). iti pot trimite datele cheltuielilor mele, dar sunt foarte multe chestii la care pot spune "depinde". Adica: suprafata, dimensiunile camerelor, tipul constructiei, tipul executiei( regie proprie sau firma). Vrei datele in cazul meu, sau ai tu ceva dimensiuni si idei proprii, ca sa fac o comparatie?

Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Sanzi, tu ai dreptate (si eu iubesc cainii, nu gluma).
a propos de preturi la magazinele din constanta (pentru hainutzele de copii): joia trecuta am luat pentru copila unei prietene un pulovaras dragutz, cu gluga, 350.000. duminica i-am luat piticului acelasi pulovaras (albastru de data asta) din carrefour cu 180.000.....distractiv, nu? cred ca imi fac un magazin cu haine de copii in constanta....nu cred ca se cistiga la altceva asa bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Tania , intr-adevar aratoase casele!
insa ai deja terenul cumparat?? ca terenul costa foarte mult in oras.

Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=218078099

Mergi la inceput

Sanzi, ca sa-ti mai dau un motiv sa-ti faci bagajul si sa..... te mai gandesti daca pleci intr-o tara civilizata, uitasem sa-ti spun ca:
nenea X, coleg de "breasla" cu doamna Y, a pus la dispozitia cainilor, propria masina, o Dacia Papuc cu usile deschise larg si dotata cu paturi pe scaune, pentru ca dragutzii caini comunitari sa aiba unde dormi, ca asfaltul e rece!

PoZe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CRIXIA

Sanzi, ca sa-ti mai dau un motiv sa-ti faci bagajul si sa..... te mai gandesti daca pleci intr-o tara civilizata,

PoZe

uf..nu e vb de tara civilizata....nu asta e pb...ci ca la noi in tara sunt putini prosti, da toti la suprafata...pe cand afara sunt multi dar stau naibii la fund, la locu lor!!!

Sinzi si David
The best of David, new

Mergi la inceput

Ha, cica "la suprafata"! eu o stiam cu sensul " In Ro nu-s multi prosti, da-s sus"! Si asta cam asa e!

Poate mult-ravnita sa trezeasca la realitate, cu toate ca nu o sa fie asa roz cum ni se prezinta noua situatia!

Hai sa va mai spun cate ceva de fii-mea! Azi ia raspuns bunica-sii, in timp ce o certa, "BA DA!", sau cel putin asa de clar a pronuntat, ca noi asa am inteles. Poate sensul nu a fost cel inchipuit, dar distractia a fost mare! Nu ne-am putut abtine si ne-a bufnit rasul si pe mine si pe Buni, lasand seriozotatea la o parte.

PoZe

Mergi la inceput