Mamici din Constanta (20)
Raspunsuri - Pagina 7
liris spune:
Bafta Dana sa nu-ti vina ciclul!!!
Weekend placut tuturor!
Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702
loreen spune:
buna fetelor,
am auzit ca exista si o bucatica mica de forum pentru cei din "provincie" si m-am gandit sa vin si eu.V-am citit randurile si ma fac sa ma simt tare baba.Fetita mea are numai 8 ani si este in clasa II, asa ca nu mai am problemele voastre legate de dintisori, dureri de burtica si urechi, insa promit sa vin repejor din urma, avand o sarcina in evolutie de 17 saptamani.
bb23 eu am o prietena care a nascut acum o luna cu aceea doctorita.Am fost si eu la ea de vreo 2 ori si sincer nu mi-a placut.I-a provocat nasterea prietenei mele la 38 de saptamani din nimeni nu stie ce motive, s-a chinuit suficient de mult cat sa se sature si asta a fost tot.Parerile sunt pro si contra ca in cazul fiecarui medic.Dar mai are un defect : nu vine la nastere decat stimulata si nu raspunde la telefon daca cumva situatia o impune...Problema se pune cum te intelegi tu cu ea si de relatia voastra medic-pacient.
CRIXIA spune:
Buna!
Am lipsit putin, santierul m-a solicitat! Am mai trecut de o faza: turnat placa peste parter! Acum urmeaza zidurile etajului, iar speranta in vreme bunicica este maaare! Cum o vrea Dumnezeu! Tatal meu zice "ca o minune nu tine mai mult de 3 zile", mai ales in Dobrogea, azi ninge si maine se topeste!
V-am citit, iar acum scriu repejor ca trebuie sa iesim afara!
Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe
CRIXIA spune:
ce vreme! Chiar vine iarna?
Am iesit cateva minute, cred ca imi intepenea capul de atata vant daca mai stateam. Alexia de abia se misca in costumatie de iarna, mai mult se chinuia sa mearga. Am portul sub balcon, inchipuiti-va!
PoZe
dadi_t spune:
Salut!
Multumesc fetelor pt. incurajari!Sofatul merge nesperat de bine.Dupa 3 sedinte am trecut la parcari: 2 cu fata, 2 cu spatele, care mi-au iesit din prima si am primit complimente de la instructor: Asa, Tania, asa!Asta-i compliment nu gluma la nenea... ca altceva nu ti-ar spune...Inca mi se strange inima cand sunt in intersectii, dar m-am mai obisnuit.
Loreen, bine ai venit!sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara! Nu esti singura veterana...si eu am o fetita de 8 ani Anduta si o bebelusa de 9 luni.
Crixia, nu ma deranjeaza ca dormitoarele sunt mici pt. ca se vor incalzi mai usor, iar unul din dormitoare am vrea sa-l transformam in dulap de haine..Astfel in dormitoar4e nu vor fii decat comode cu sertare si oglinzi.In schmb living-ul il vrem putin modificat.mai vedem...Voi ce suprafata la sol aveti si cat v-a ajuns fundatia ca fac eu apoi aproximarea pt. noi. Vrem din primavara sa ne apucam. Doamne-ajuta sa ne iasa pasentele!Bafta multa si spor la treaba la santier!
Narcisa, iubita cum ati ajuns voi in Germania? ati plecat impreuna, tu si sotul, sau l-ai cunoscut dupa?Noi avem niste prieteni f.f. buni care au si parintii si bunica stabiliti in Germania si nu vor sa se stabileasca acolo, au incercat sa se adapteze vreo 6 luni si nu au reusit si s-au intors. Aici duc o viata decenta si sunt inconjurati de rude si prieteni, acolo...s-au simtit ingrozitor de singuri si sa stii ca, castigau aprox. la fel!
Dana, iti tinem pumnii ca sa ingrosi randurile mamicilor! Ai fost la Bucuresti pt. tratament pana la urma? Nu-i asa ca se fac cei 7 ani?? Prietenii stiu de ce....
va pupic ca ma bazaie Costin sa-i fac o placinta.i-am promis , asa ca...
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
dana p. spune:
Multumesc Liris si Tania. S-ar putea sa fie asa cum am zis mai demult referitor la cei 7 ani, ar fi chiar culmea.Pana acum nici urma de rushii, Doamne ajuta sa nu mai vina.
la fete si pitici
Dana
roxanaz spune:
Dana multa bafta!!!! si eu anul recut eram asa ca tine...pe 1 decembrie am facut testul! hai, tin pumnii strins de tot sa fie o leusoara sau un leusor!
Cornelia, tu ce mai faci?
Sanzi, la hainutze is preturi de mothercare....dar la accesorii sunt ok, adeca normale. stati ca m-a pocnit ideea sa ii iau piticului fotoliu din ala mic...pentru cind om sta toti 3 la televizor! ce face piratu'? pupicei de la noi!
Tania, ai vazut ca nu e asa negru? eram sigura ca o sa fie bine!
Gabi, cum e Alisia? ati mai fost la orl?
Crix, tinem pumnii sa fie vremea frumoasa sa mai terminati si voi din treburi in anul ast!
Mada, cind va mutati, anul asta? faceti craciunul in casa noua?
sa va mai zic ce mama denaturata mi-s? ieri seara am fost in irish..si-am tras un caocktail si un guiness mic....asa ca individu a micnat lapte praf azi-noapte. nu l-a deranjat deloc, insa...cine se muilgea cu spor la 5 dimineatza? asta e cind te destrabalezi..platesti!
ma duc la datorie, ii e foame piticaniei!
va pupam pe toate si pe toti!
CRIXIA spune:
Tania, hai ca iti intri in mana cu sofatul! La anu' pe vremea asta va fi o simpla amintire despre emotiile scolii de soferi!
Dana, multa bafta! Hai ca toamna-i anotimpul favorabil! Daca-r fi sa facem o statistica, cred ca majoritatea bb-ilor forumisti din Cta sunt conceputi intre sept-nov! Asa e fetelor? Cum a zis Roxana, si eu tot pe 1 decembrie am aflat ca vine bb! Asa ca...... sa-auzim de bineeeeee!
Roxana, putin alcool la bb puteai sa incerci, doarmeati toti linistiti!
Mey, imi miroase mie a-n-cuscreala pe aici?!?
Alexia a inceput sa ne certe, si prinde viteza la cuvinte, care nu se inteleg, parca vorbeste ruseste! Se mai aude cate un Da printre neintelese. Stam si ne uitam la ea, incearca sa ne acopere daca discutam sau vorbim la telefon; e un haos, nu altceva!
Se pare ca a uitat, sper momentan, de lingurita!
PoZe
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor!
ce soare afara si ce mai dintzi areee!!!! wow.
bine ca am scapat de ninsare...sper sa ne mai lase in pace.
Crix da.....m-am gindit eu la asta...dar n-am pus in aplicare!
va pupam si va dorim o zi super!
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Nu v-am mai scris de multicel, dar am incercat sa citesc cam tot ce ati scris.
Bb23, in primul rand felicitari si sarcina usoara! Eu am nascut cu Lutescu (el). Cam ce a scris Loreen despre ea este valabil si despre ea. Din experienta mea, pt. ca am fost si eu inainte sa raman insarcinata la ea, este mult mai comunicativa cu pacientul, mi s-a parut draguta, dar nu mi-a prea inspirat incredere. Cu Lutescu (el)am pierdut cam tot pe parte de comunicare, dar macar am mai multa incredere in el. Si pe mine a vrut sa ma convinga sa imi provoace nasterea, dar am refuzat, am avut totusi norocul ca am nascut "regulamentar", miercuri, cand era de garda. Daca vrei sa afli mai multe despre nasterea in spit. municipal, am scris prin iulie 2003 povestea nasterii Mariutei.
Dana, iti tinem pumnii! Crixia are dreptate, eu am ramas insarcinata in octombrie, noiembrie si acum august (mai spre sfarsit ).
Tania, felicitari pt. progresele la condus! Deja parcari! Unul din motivele pt. care imi e frica sa conduc e ca nu sunt in stare sa parchez masina. Nu stiu cum am luat examenul .
Mada, felicitari pt. casa noua!
Roxana, bravo pt. destrabalare!
Crixia, pupici certaretei!
Loreen, ma bucur ca te "aud" si pe aici!
Pupici tuturor!
Cornelia