Mamici de noiembrie decembrie (89)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

mama ce zi!...a inceput cu doi bebei!

Eliza si Gioni, felicitari! sa va traiasaca bebelusiii, sa fie sanatosi si mancaciosi! si refacere usoara!

da cum e cu Eliza , fetelor? ca stiu ca era abia azi programata pentru cezariana...

incepem saptamana cu ...mai putin Michelina care trebui sa nasca si trebui sa fie cu mintea limpede(sau nu?)

cu David, 37 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Imi permit eu sa va spun cum e cu Eliza.Era programata intradevar azi, la operatie, la 7. Vorbise cu doctorul ei , si i-a spus clar ca nu vine noaptea.
Dar duminica noapte la ora 12 i s-a rupt apa.
Si-a luat inima in dinti , s-a imbracat si a plecat spre spital si l-a sunat pe doctor (cu orice risc)
Surpriza (placuta) a fost ca doctorul a venit la spital , la 1 a intrat in cezariana iar la 2 si ceva Alex vedea lumina... becurilor
Am vorbit dimineata cu ea , era foarte fericita , inca la terapie intensiva, putin slabita ..si astepta sa-l vada din nou pe Alex care e o scumpete (cum zice ea...)
oh mamele astea , cum isi lauda bebeiii!!!
Abia astept sa ma laud si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by fulguletz
incepem saptamana cu ...mai putin Michelina care trebui sa nasca si trebui sa fie cu mintea limpede(sau nu?)

zici??
cred ca nu mi-ar strica una mica acolo , pt curaj!!!
Vedem maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

buna dimineata gravidutelor si noilor mamici!!!!
ce ma bucur ca a inceput sa "ploua" cu bebelusi frumosi, sanatosi si mamici si tatici fericiti!! este minunat sa citesti povestile despre nesteri si sa admiri acei ingerasi superbi!! ma apuca melancolia si numar zilele pe ultima suta de metrii. am aranjat casuta, am terminat cu toate si acum nu imi ramane de facut decat sa astept. am observat ca am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine...sa fie acesta un semn pentru ca nu mai am mult?! doctorul m-a chemat saptamana care vine sa stabilim cand ma interneaza.
la sf. de saptamana am fost la un botez, am dansat si chefuit pana tarziu. fetita mea a fost o scumpa, m-a lasat sa dansez si sa beau chiar si putin vin...eu cred ca ii plac petrecerile pentru ca a stat ffff cumintica acolo in burtica.

olga 30 ani si bebe 38 de saptamanai de la u.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gandacico, ce faci? cum a fost la control azi? ce ti-a zis cat mai ai?
scuze ca nu te-am mai sunat dar m-am gandit ca la ora aia cand eu plecam din spital tu poate nici nu plecasei de-acasa.
te pup si poate nevedem cu alta ocazie

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Hai ca am reusit sa "rasfoiesc"si ultimele pagini din capitolul trecut, ptr.ca a venit mama sa ma ajute(imi face ceva de mancare).
Dena, eu nu am luat prenatale deloc, decat magneziu si Fe.Acum nu iau nimic.Cu plimbarea.....Pe ploaia asta, nu-mi arde.
Gandacelu', ma gandeam ca ai ramas si tu sa nasti ptr.ca n-ai trecut pe la mine.Da, am avut noroc cu carul sa nasc asa repede.
dama, multumesc de urari.Da, chiar e frumoasa, dar probabil si daca era urata eu tot frumoasa o vedeam, nu?
Try, si la mine e o caldura!O tin doar cu un body subtire si o salopeta/pantalon la fel.Dar mai bine caldura decat frig, sa bag aeroterme, calorifere...Nu stiu cat de curajoasa am fost, m-a ajutat D-zeu sa scap repede.Durerile au fost mari, dar doar un timp scurt, asa ca le-am uitat.Prietenele mele rad ca la al doilea o sa-l fac pe drum....de fapt si pe gogosica era sa o fac in WC!
Monica, fata ta e grabita?Da un semn daca e ceva.
Zilele astea o sun pe Olga si va tin la curent cu ce face.Din cate stiu e acasa si nu are internet.
Eu ii dau fetei cu o crema Bepanthene(parca asa se scrie)recomandata de alte mamici.
Pupici,
Andreeasi BBlusa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

ok, gandacico am primit pm-ul
fetelor, va pup si ma duc sa fac nani ca maine ma trezesc dimineata rau de tot
noapte buna si somn usor si linistit

monica

monica, sorry, am ajuns la 10 abia si m-am gandit ca nu mai esti... sotul s-a trezit tarziu, a fost la o nunta (surpriza!;) ieri si...

fetele, sunt f bine m-a chemat sapt viitoare uar! nu nasc inca! uraaaaaaaaa

adevarul e ca am fost mult mai cuminte si nu am mai avut contractii aproape deloc...

am facut si echo, DPN e 27 nov... copilul are 3.350 plus-minus 10%...

sunt f bucuroasa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Miche

BUNA DIMINEATA!!!!
INCEPEM SAPTAMANA CU BB NOI!!!
ELIZA A DAT STARTUL!
Azi noapte a venit pe lume Alex si are 3.650 kg
!

PS: a fost cezariana si i-a venit doctorul la 1 noaptea , desi i-a spus ca nu vine.....
Speram ca Gandacica si Monica ne vor aduce vesti de la municipal!

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

felicitari elizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ce ma bucur! ce ma bucur! bravo! ce bine ca i-a venit dr! a ajutat-o Dumnezeu!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gioni

Buna dimineata!
Pe 8 noiembrie, ora 10.50 s-a nascut Alexandru Mihai prin cezariana.
Sambata am venit acasa. Suntem amundoi sanatosi, Alex este un mancacios.
Atat deocamdata.
Gioni

felicitari, gioni! Doamne ajuta! refacere usoara si multa-multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bravo gandacico. ma bucur ca esti bine, ai vazut daca esti cumintzica...e maricel si bb-eul tau, poate nasti cu miche in aceeasi zi ca si ea tot 27 are dpn.

monica

Mergi la inceput