Mamici de noiembrie decembrie (89)
Raspunsuri - Pagina 4
fulguletz spune:
Jasmine, bine ai revenit! felicitari pentru bebe Radu! imi pare rau ca ai problema cu lapticul dar nici nu trebuie sa faci o depresie din asta...mamicilor nu le sta bine cu depresiile...![]()
Daca stau si ma gandesc, eu cunosc numai copii crescuti cu lapte praf si toti sunt sanatosi si voinici ...asa ca ...nu-ti mai face atatea probleme !
Roserbitza...acu mi-a venit ideea: incearca sa scrii PM-uri la cati mai multi moderatori..poate unu iti va raspunde pana la urma...
Dama...trecem la artilerie grea ![]()

..poate poate vine Davidutz al tau..
cand mai mergi la doctor? daca Davidutz se lasa asteptat, iti provoaca nasterea ? si daca da, in ce saptamana?
cu
David, 37 sapt., DPN 7 dec.
poze
dama spune:
quote:
Originally posted by andreap
Eu ii dau fetei cu o crema Bepanthene(parca asa se scrie)recomandata de alte mamici.
Andreea, Bepanthen mi s-a recomandat si mie aici (trebuie sa mi-o cumpar ca sa am si in primele zile la maternitate) si mi s-a spus ca e f buna pt fundicul lui bebe, dar si pt ragadele de pe sani (cauzate de supt). Deci daca ai probleme si la tzitzici sa o folosesti cu incredere (e un fel de cutaden si Garmastan la un loc).
sapt 40 pozitze
dama spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
Dama...trecem la artilerie grea..poate poate vine Davidutz al tau..
cand mai mergi la doctor? daca Davidutz se lasa asteptat, iti provoaca nasterea ? si daca da, in ce saptamana?
Fulglutez, iubita, astia de aici nu prea sunt adeptii nasterii provocate decat in cazuri exceptionale cand se depaseste termenul (zic ei dincolo de 41 sapt.) Mie mi s-a spus ca daca pana la sfarsitul acestei luni nu nasc sa ma duc la spital si acolo dupa un control, probabil vor trece la atac
. Dar eu sper ca bebe sa vrea la mamai lui si sa vina de buna voie cat mai curand...fara inducere si alte chestii artificiale... Asa ca deocamdata sa facem galerie pt celelalte mamici car nu au nascut si cele care au semne clare ca vor naste. 

pt Michelina si Darius
sapt 40 pozitze
FELIS spune:
Aseara am scris un mesaj dupa ce v-am citit, dar cand sa-l postez am sesizat ca nu mai mergea net-ul... Nici azi nu mi-a mers pana acum, asa ca pana va citesc postez mesajul pe care l-am scris aseara:
Buna burticutze si mamici...
Mai da ce harnicutze sunteti...
si ce de vesti...
DANIELA_SB
bine ai venit acasa si refacere rapida...
VIVIAN felicitari
, sa-ti traiasca bb, sa fiti sanatosi si toate cele bune...
FOR2NITY...
felicitari si tie... sanatate si numai bucurii...
GANDACELU... iubita harnicutza...
... cum ai avut tu timp sa raspunzi la fiecare in parte...
Sa stii ca si calciu si fierul mi-au iesit bine si NU iau magne B6... Iau doar materna...din luna a 4-a, da pana ieri seara nu am mai ametit...
Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Buna seara tuturor,
mi se pare ca a trecut un secol de cand n-am mai scris.
Dupa cum v-a spus MadalinaM,am nascut pe 26 octombrie.Bebe a avut 2600 g si 50 cm.A fost cezariana de urgenta,cu peripetii,pe care o sa le povestesc cand o sa am timp.
Deocamdata vreau sa va spun ca suntem bine,desi bebele meu s-a grabit sa vina pe lume mai devreme cu 3 saptamani decat avea DPN.A avut la nastere doar 2600g,dar asta a fost singura "problema".
Jasmine35 saptamani
JASMINE ...
bine ai venit... Ma bucur ca tu si bb sunteti bine... Sanatate multa in continuare si numai bine...
MONICA... ca tot intrebai de preturi la Pampers sau altceva... Am fost azi pe la Mega si m-am uitat. Libero e la jumatate de pret fata de pampers. Ex: pampers 22 buc = 205.000 lei si libero 46 buc = 262.000 lei. (ambele erau pt 3-6 kg)
Pozele mele!
Bobita spune:
Felicitari noilor mamici, sa aveti puiuti sanatosi, voinici si fericiti, iar voi sa va recuperati rapid.
Fetelor cit paracetamol avem voie pe zi?
Am avut un we greu, Maria pina aseara a tinut-o intr-o febra 38-39, de mincat nu minca numai bea apa si putin lapte. Si vad acu ca m-a prins si pe mine si inca bine de tot
, ma doare capul imi curge nasul, nu stiu ce sa fac.
Nu am rabdare sa citesc din urma, sper sa ma refac si sa pot citi.
Va pup!
Bobita, 34 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by dama
Mie mi s-a spus ca daca pana la sfarsitul acestei luni nu nasc sa ma duc la spital si acolo dupa un control, probabil vor trece la atacAsa ca daca nici saptamana asta (a 40-a) nu nasc, eu innebunesc ca inseamna sa astept cat au zis, adica pana spre sfarsitul lunii
.
pai pana la sfarsitul lunii mai sunt doar 2 saptamani...nu mai e asa de mult...

pana atunci...ai scari de urcat si coborat?
cu
David, 37 sapt., DPN 7 dec.poze
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Acum ma confrunt cu lipsa (aproape totala )a laptelui pt bebe Radu.Dupa ce ne-am chinuit amandoi in maternitate (la Municipal e o campanie absolut tembela in favoarea alaptarii),acum ii dau lapte praf.Ma simt vinovata desi mi-e clar ca nu am ce sa fac.Unele femei au lapte,altele nu.Logic inteleg ca asa e,ca degeaba iau diverse chestii care cica stimuleaza lactatia,daca nu e,nu e si gata.Dar ma doare sufletul ca nu am sa-i dau laptic de la mine.Cu greu ma lupt sa nu ma apuce de tot depresia,imi vine sa plang de fiecare data cand incerc sa scot ceva lapte cu pompa de san si vad ca mai mult de 10 ml de la ambii sani nu pot sa colectez.
Jasmine35 saptamani
JASMINE... stai puiule cuminte ca nu esti singura din lume care nu ai lapte... Bb sa fie sanatos... Asta e cel mai important ... Lasa depresia... si nu plange...
Important e ca il ai pe bb in bratze si e sanatos... cu sau fara lapte de mama el e bine... E singurul lucru care conteaza...

Pozele mele!