Mamici de noiembrie decembrie (89)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

BUNA DIMINEATA!!!!
INCEPEM SAPTAMANA CU BB NOI!!!
ELIZA A DAT STARTUL!
Azi noapte a venit pe lume Alex si are 3.650 kg
!

PS: a fost cezariana si i-a venit doctorul la 1 noaptea , desi i-a spus ca nu vine.....
Speram ca Gandacica si Monica ne vor aduce vesti de la municipal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Felicitari Eliza, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos, cuminte si mancacios. Tie refacere usoara si pe cat mai curand pe forum cu povestea nasterii lui Alex.

sapt 40
pozitze

Mergi la inceput

Dama , hai si noi! Iti fac eu tie si tu mie?
Eu azi noapte am avut contractii dureroase destule , dar inca neregulate.
Si inca mi se uda chilotii cu un lichid si o pata usor maronie!
in noapte asta iau ulei de ricin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gioni spune:

Buna dimineata!
Pe 8 noiembrie, ora 10.50 s-a nascut Alexandru Mihai prin cezariana.
Sambata am venit acasa. Suntem amundoi sanatosi, Alex este un mancacios.
Atat deocamdata.
Gioni

Mergi la inceput

Felicitari Gioni!
Sa-ti traiasca bebele si multumim de vesti!

Fulgu , unde esti , hai ca apar bebeii!!!
se ingroasa lista mamicilor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Salutare dupa 1000 ani de pauza . Nu stiu ce se intampla , dar eu nu pot sa mai trimit mesaje de acasa, pot citi, dar atat. Vad ca nu mi-a raspuns nimic admin, asa ca habar nu am ce sa mai incerc. Acum profit ca a inceput Catalin serviciul si il deleg pe el sa va transmita mesajul.

Cu intarziere felicit toate proaspetele mamici , sa dea Dumnezeu sa aveti copii sanatosi si frumosi si sa va bucurati de ei

Try, felicitari , sa-ti traiasca Alexutul, si sa va bucurati mereu de el!
Adriana , ma bucur ca ai o pereche minunata ,sa fie sanatosi amandoi si tie multa putere sa te descurci cu ei!

Simona,Andreea, Daniela, asemenea si voua!

Laura , sa-ti traiasca fetita ? Cum a fost nasterea ? Ai fost multumita de dr. ?Sa inteleg ca s-a intamplat tot noaptea ?

Noi incepem sa ne descurcam cat de cat, l-am avut si pe Catalin acasa 2 saptamani, acum voi avea cateva ore cand voi fi singura cu cei 2 mostenitori, dar sper sa ma descurc.
Mihnea a fost destul de cumintel primele doua saptamani, manca la 3-4 ore si in rest dormea,acum de cateva zile in timpul zilei se mai prosteste si se lalaie cu suptul , asa ca trebuie sa-i dau mai des.A inceput sa aiba si perioade de veghe (prea lungi dupa gustul meu !) Noaptea e super OK, sa nu-l deochi. Deocamdata- hihi

Bianca e la grainita, asa ca am cateva ore libere dimineata. Sper sa nu-i aduca lui Mihnea fel de fel de boli de pe acolo, desi am inteles ca astia mici au ceva imunitate o perioada.
Eu m-am refacut rapid in partea de jos, spre deosebire de data trecuta, in schimb am reusit sa fac mastita. Recunosc sportiv ca nu m-am muls dupa fiecare masa ca sa golesc sanii complet , si uite c-am patit-o . Acum inghit antibiotice vreo 7 zile si sper sa se rezolve asa , sa nu ajung la cutit. Ma bucur ca pot alapta cu aceste antibiotice , asa mi-au spus si pediatrul si ginecologul, i-am intrebat de 100 ori daca nu fac rau copilului. Cu productia de lapte stau asa si asa, sper sa reusesc sa-l alaptez mai mult decat pe Bianca

Sper sa rezolvam cumva si problema cu postarea mesajelor, ca imi lipsesc foarte mulr discutiile cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELIZA FEICITARI!!! Sper sa ai parte de un bb frumos, sanatos si mancacios!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ELIZA,GIONI felicitari pt bebelusi!multa sanatate si refacere rapida.

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor.
eu am fost la municipal astazi dar nu am reusit sa ma intalnesc cu gandacia, ea zicea ca vine pe la 9 si eu la 8,30 deja plecam din spital.
am vorbit cu dr si m-a controlat si a zis sa mai vin peste 2 sapt, deocamdata totul este ok si se pare ca undeva intre 1 si 10 dec vom programa cezariana...asta in cazul in care mai rezist pana atunci(dupa spusele lui)
mi-a zis sa mai fac niste analize, hemograma si cuagulograma si in rest...asteptam si asteptam.
m-am umplut de nervi fiindca am facut aproape o ora pe drum pana la spital de la mine de acasa si la intoarcere aproape la fel...noroc ca la spital a mers totul fff repede.
imi pare rau ca nu am fost si eu sa o caut pe eliza...dar atunci nu stiam ca a nascut...
felicitari eliza sa-ti traiasca bb-ul, sa fie mancacios, sanatos si somnoros si tie refacere rapida.
gioni, felicitari si tie pentru bb-eu...sa-ti traiasca si sa te bucuri de el.
va pup si sunt pe-aici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata mamici si burtici!Noi am avut o noapte super, fara plansete,deci sunt ceva mai odihnita.Am luat-o cu mine in pat, ca se tot frichinea si decat sa ma dau jos din 5 in 5 minute, mai bine o tin langa mine.Asa macar reusesc sa dorm.Multumesc lui D-zeu, pana acum am o fata model.Sa o tina asa!
Gioni, Eliza, felicitari, sa va traiasca BBicii, sa creasca mari, sanatosi si norocosi!
BBlina mea inca stranuta, nasucul imi face probleme(chiar asa, in afara de ser fiziologic, ce se mai poate folosi ptr.nasuc?), asa ca, desi dimineata i-a cazut buricul, nu stiu daca pot sa-i fac baie inca(total,ca pe bucati a facut si pana acum).
Hai ca fug sa incerc sa mananc ceva, vorbim mai tarziu cand poate reusesc sa citesc si ultimnele pagini din capitolul trecut.
Pupici,
Andreea si BBlusa Maria

Mergi la inceput