Mamici de noiembrie decembrie 2004 (88)
Raspunsuri - Pagina 6
monica-elizabet spune:
am uitat sa va intreb fetele din bucuresti voi de unde cumparati pampers(sau de unde o sa cumparati) pe la mine pe-aici prin zona costa 10 000 bucata...la metro, carefour sunt cumva mai ieftini? ca ma gandesc sa-mi cumpar mai multi sa nu stau toata ziua sa iau si totusi mi se par destul de scumpicei...in comparatie cu ce stiam eu la praga facand comparatia erau cam 6000 lei bucata...dar nu am apucat inca sa merg in supermarket sa vad preturile de-aia va intre pe voi.
va pupici
monica
Dena spune:
Felisel buna intrebare!!!
Pai de un'sa stiu??? Poate ca va fi! Dar daca nu va fi!!! Nu voi face o obsesie toata viata??? Nu poti sa stii...
Cum iti spuneam eu nu sunt o superstitioasa si daca as fi avut o operatie... oricare ar fi fost aceea as fi facut-o fara ezitare, dar in primul rand nu e vorba de mine, ci de ea si nu vreau sa ii dau sansa sa imi scoata ochii toata viata ca eu am facut-o pe 13, pt ca nu imi va reprosa cu siguranta niciodata ca ...am facut-o cu patru zile mai tarziu![]()
Si apoi e o data de care te lovesti tot timpul cand o treci in tot felul de documente si ...ma rog... te urmareste fara sa vrei.
Viata nu e usoara oricum, dar de ce sa zici de fiecare data...offf!! mama asta m-a adus pe 13 sa-mi fie mie greu , ca i-a fost ei lene sa mai tina burta 4 zile ![]()
Tat-sau e inca bosumflat ca ar fi fost cu fiica-sa in brate azi si,zice el, ca fiica-sa e fata desteapta si nu se cramponeaza de babisme...
Pana la proba contrarie fiica-sa e pe mainile mele...aaaa ... in burta mea
Ma rog... cred ca e o abureala de fapt... ca si eu am cunoscut persoane nascute pe 13 carora nu numai ca nu le-a mers rau, dimpotriva... pareau cu bafta la greu!!
Denisa si bebica din burtica - 39 sapt.
http://community.webshots.com/user/craiasazapezii
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
Miche spune:
Fulguletz , sa stii ca inca mai elimin din dop!!!
E posibil oare?? Unde era ascuns cand caut doc ???
Vreau sa nasc , acu' ca mi-ati creat conditii necesare.....
Referitor la sughitul lui bebe , cateodata sughitul se simte la spate ...nu la gurita!
Depinde cum sughita!
La mine are capul jos , aplicat , si cateodata il simt acolo , cateodata simt mai sus sughitul..
Miche spune:
quote:
Originally posted by Dena
Micheulicaaaaa!!!... surioara mea intur asteptari!! Ce faci mami ca eu credeam ca ai pe bebe la tzatzica!!!
Tz ...tz...tz!!! Nu imi spune cum e sa faci 13-14 prin casa
Lasa !!! Cand o fi... sa fie cu sanatate!!
Denisa si bebica din burtica - 39 sapt.
http://community.webshots.com/user/craiasazapezii
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
ba chiar asa fac!!!! 13-14
FELIS spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
eu sunt un pic derutata...aseara l-am simtit pe David cum sughitza, dar nu in zona buna, ci undeva sus, in dreapta ...Si acu ma tot intreb , daca si-a mutat pozitia ? daca s-a ridicat el ca Hopa Mitica, singurel, cu capul in sus, tocmai acum?...Asa ca sunt cu simturile incordate la maxim ca sa mai prind un sughitz , ceva ca sa-mi dau seama mai bine.
cu
David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze
FULGULETZ ... eu pana acum o luna, nu stiam cum e cu sughitzul lui bb. Auzeam de la voi, da eu nu simtzeam ... Apoi vorbeam pe mess cu TRY si in acea zi simtisem pt prima data jos in partea stanga ca o bataie de inima... Era ceva care avea acelasi ritm si aceeasi intensitate... I-am descris lui TRY si mi-a zis ca exact asa se simte sughitul lui bb... Si l-am tot simtit... Si in ziua controlului de marti saptamana aceasta (tot in partea stanga jos)... si la control am constatat ca bb e cu capul sub sanul meu drept!!
Chiar si dupa control am simtit la fel in acelasi loc (parte stanga jos)
Am hotarat ca habar nu am ce simt acolo!
Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Miche
Referitor la sughitul lui bebe , cateodata sughitul se simte la spate ...nu la gurita!
Depinde cum sughita!
La mine are capul jos , aplicat , si cateodata il simt acolo , cateodata simt mai sus sughitul..
MICHE ... deacord... da eu simt "sughitul" (sau ce o fi!) exact unde are bb piciorusele...
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Dena
Felisel buna intrebare!!!
Pai de un'sa stiu??? Poate ca va fi! Dar daca nu va fi!!! Nu voi face o obsesie toata viata??? Nu poti sa stii...
DENISA... ai dreptate...
...
Iti intzeleg punctul de vedere... ca am si eu superstitiile mele... A... Ca mi-ai zis Felisica: numele meu de fapt e Felicia, da mai toata lumea imi zice Felis.

Pozele mele!
fulguletz spune:
ok,fetele...sa inteleg ca poate ce am simtit eu nu a fost sughitzul...sau o fi fost dar sunt sanse ca bebe sa fie tot in pozitia de start...
Michelina, ce mai faci tu mey? tot 13-14?
cu
David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze
FELIS spune:
GANDACELU... tu pe unde mai esti?... Cum te mai simtzi?... Neobishnuit pt tine sa nu dai un semn atat timp...
MICHE... am terminat de citit "oda moderatorilor"
Si bineintzeles ca m-au mancat si pe mine degetelele ca nu mai scrisesem de mult taaaaaaaare... si am scris asa ... de proba...sa vad daca mai pot...![]()
Pozele mele!
Miche spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
Michelina, ce mai faci tu mey? tot 13-14?
tot , tot .....
si mai elimin din dop!

sper sa n-astepte urmatoarea luna plina.....

...aseara l-am simtit pe David cum sughitza, dar nu in zona buna, ci undeva sus, in dreapta ...Si acu ma tot intreb , daca si-a mutat pozitia ? daca s-a ridicat el ca Hopa Mitica, singurel, cu capul in sus, tocmai acum?...Asa ca sunt cu simturile incordate la maxim ca sa mai prind un sughitz , ceva ca sa-mi dau seama mai bine.