Mamici de noiembrie decembrie 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Buna dimineata fetelor!!
Iaca ca n-am nascut!!
Sunt innebunita de asteptarea asta , si mai ales ca mi-e frica sa nu nasc acasa.
Am citit si am rascitit tot depre travaliu, nastere , dar degeaba!!!!
Doamne, acu le inteleg pe Bits si Try, cum era asteptarea lor..
Am contractii mai mereu dar nedureroase
Sa nu-mi ziceti ca-s nebuna ca le vreau dureroase , dar nu le pot monitoriza.. ma trezesc pur si simplu cu burta tare!
N-am mai fost aseara la camera de garda , ca m-am gandit ca n-are rost sa-si bage aia degetele in mune degeaba....
Azi de dimineata , la toaleta , surpriza: pe hartia cu care m-am sters o bucata de "ceva" gelatinos transparent cu rosu......
Cred ca a fost ce-a mai ramas din dop si care s-a ascuns la control????
Oricum , era cu rosu ..deci astept si iar astept
Azi noapte am facut-o mai mult alba , de emotie , de spaima.... nici nu mai stiu!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MICHE ... cum te simti?... Nasti astazi sau ami astepti... Vad ca te-ai trezit.

Neata la toate burticile si mamicile.

Intrebare pentru proaspetele mamici: cat ati dat jos la nastere?...(din cat?) Burta s-a retras complet?

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

miche, ce tot citesti de travaliu, crezi ca te-apuca si nu-l recunosti??

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

miche, ce tot citesti de travaliu, crezi ca te-apuca si nu-l recunosti??

daaaaaaaaaa

mi-au pierit rabdarileeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

DENISA... da de unde stii ca 13 nu va fi un nr norocos pt fetitza ta?...

MICHE tu daca ar fi sa nasti astazi... ai vreo chestie vis-a-vis de 13?

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS

MICHE tu daca ar fi sa nasti astazi... ai vreo chestie vis-a-vis de 13?

DA! mie imi poarta noroc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Try sa-ti traiasca Alexutu' e un dulcel... uite nu reuesc sa il vad inainte de a naste ca incerc sa nu prea ma misc din pat de teama sa nu ma apuce nascutul pana pe 17.
Mai eu deja am inceput sa imi dau cu crema pe sani... cred ca pregateste tesutul si oricum pe mine deja ma usturau desi nu supureaza sanii mei, acum vad ca m-am mai calmat...
Gandacele! asa e mama! Geriatria se ocupa cu moshuleii... mai avem ceva de tras pana ajungem pe mana lor . Stii cum se spune la romani ca "Rasu' ajunge!!" si ca singurul lucru de care e bine sa razi pe pamantul asta e batranetea ... sa te-ajunga!!!
Poate Tryishor se refera la Pediatru (!?) ...
Micheulicaaaaa!!!... surioara mea intur asteptari!! Ce faci mami ca eu credeam ca ai pe bebe la tzatzica!!!
Tz ...tz...tz!!! Nu imi spune cum e sa faci 13-14 prin casa
Lasa !!! Cand o fi... sa fie cu sanatate!!
Felisica 'Neatza mama!! la mine e 3 din noapte.... insomnie uscata (Slava Domnului!) (fara ... lacrimele! Ba chiar sunt vesela )
toate bune!

Denisa si bebica din burtica - 39 sapt.

http://community.webshots.com/user/craiasazapezii

"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,
drept sa va zic si eu am avut un"cui" legat de ziua de 13, la mine 13 martie fiind ultima menstruatie si cand am avut probleme cu hematomul ma gandeam...aaa...de-aia am patit ce am patit...dar uite ca s-a dovedit a fi norocoasa aceasta zi...ceea ce va doresc si voua...pentru un ingeras de bebelus care vrea sa-si faca aparitia nu poate fi o zi cu ghinion...ci una norocoasa.
hai sa gandim pozitiv...va pup si va urez o zi minunata
azi am intrat in 36 de sapt

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

neatza burtici si mamici!

am citit ultimele noutati : Michelina n-a nascut(inca) si vrea sa-mi trimita prin posta o minunata bucatzica din sfantul dop iar Dena nu vrea pe 13 si pace....

try, deci tu ai facut epidurala? sincera sa fiu , nu am inteles foarte bine...
Si eu vroiam sa te intreb cum de nu ti-a facut epiziotomie dar acum sunt lamurita

eu sunt un pic derutata ...aseara l-am simtit pe David cum sughitza, dar nu in zona buna, ci undeva sus, in dreapta ...Si acu ma tot intreb , daca si-a mutat pozitia ? daca s-a ridicat el ca Hopa Mitica, singurel, cu capul in sus, tocmai acum?...Asa ca sunt cu simturile incordate la maxim ca sa mai prind un sughitz , ceva ca sa-mi dau seama mai bine.

cu David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dena
Eu fac exercitii de relaxare prin respiratie dupa rafuiala cu nenea doctoru' (care altfel e baiat de treaba si imi place mult de el, da' mi-a facut-o acu' cu 13pele masii)
Oare Miche ce face???
Anyway nasteri usoare, refaceri si mai usoare si bebei puternici tuturor!!!

Denisa si bebica din burtica - 39 sapt.

http://community.webshots.com/user/craiasazapezii

"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

E mai bine sa te relaxezi , decat sa te enervezi...
13 are intradevar o energie (nu stiu de unde si de ce) dar poti s-o folosesti in avantajul tau.
De obicei daca ti-e frica de ceva e ca si cum ai trage energia negativa asupra ta...
Uite eu cu travaliu... mi-e frica de el si vaz ca nu mai vine....

Mergi la inceput