Mamici de noiembrie decembrie 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by fulguletz
try, deci tu ai facut epidurala? sincera sa fiu , nu am inteles foarte bine...

ba da, se intelege clar ca DA!

monica, pampersi doar n-o sa iei la bucata, ca ajungi la sapa de lemn - toata lumea ia de la metro, carrefour...

personal recomand LIBERO care sunt muuuuuuuuuuuuuuult mai bune decat pampersii, si mai ieftine, din cauza ca nu au bagat in reclama cat pampersul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

buna fetelor!

eu mi-am cam facut program dupa bebe,cum doarme el adorm si eu.

fetelor eu de la 82 kg astazi am 68,deci minus 14kg.nu-mi vine sa cred,se intampla asa de repede.

FELIS mie mi s-a tras burta de nici nu zici ca am fost insarcinata.pe mine m-au strans cu un brau dupa nastere si poate ca de asta.o mare influienta asupra uterului o are suptul,cu cat suge bebe mai mult cu atat se retrage mai usor uterul.

eu am o probl:sanul drept produce mai putin lapte ca stangul si ca atare e mai mic.oare or sa ramana asa?am inceput sa-mi mulg sanul drept in speranta ca o sa devina egali.fac rau prin asta?

octy si KEN

Mergi la inceput

ce stiti pe perioada alaptarii pot fi folosite cremele anticelulitice?nu de alta dar m-am ales cu un strat frumusel de grasime pe coapse si pe fund si ma gandesc ca trebuie actionat din timp ca sa nu ramana asa.

octy si KEN

Mergi la inceput

bits
-ok cu crema anticelultica (numa sa n-o dai pe... sani;))
-bravo pt kilele date jos!!! felicitari!
-toate femeile au sanii inegali - e o chestie stiuta
ai sa vezi cum a fost la mine: cand s-a nascut, ile prefera numai un san (era sfarcul mai mic, dar eu ulterior mi-am dat seama de toata povestea) si stiam ca trebuie sa suga din amandoi, si ma chinuiam etc etc etc
dupa ce a mai crescut, l-a vrut EXCLUSIV pe celalalt, dar, la fel, m-am chinuit sa-i dau din ambii, si, cu rabdare, de foame sugea pana la urma

asta iti recomand si tie: sa faci tot posibilul sa-i dai de la amndoi, daca nu se poate, cred ca e o idee f buna sa te mulgi de la celalalt!

sanii oricum se modifica dupa sarcina si alaptat... depinde si de sani... daca-s mici raman aproape la fel... daca nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Felicitari Bits , cu kg!!!!
Eu am luat 15-16kg in greutate , deci daca macar de 12 scap repede , ar fi super!
Sa stii ca la mine in mod normal sanul drept e mai mare...
Poate cu ocazia alaptarii ajung si ei la egalitate!!

Fetelor , ma tot uit pe aici , asa in joaca dupa nume de baieti se ce credeti ca am gasit??
Uther!!!
aveti vreuna curaj sa-i puneti copilului numele asta..??? dupa ce a petrecut 9 luni in uter ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

sanii oricum se modifica dupa sarcina si alaptat... depinde si de sani... daca-s mici raman aproape la fel... daca nu...

lasa Gandacico ca bagam silicoane!!!
si pe urma facem

Mergi la inceput

gandacico merci mult,m-am mai linistit.lui KEN nici nu prea ii place la sanul drept,ma chinui tare cu el ca sa suga acolo.cred ca am sa merg pe varianta cu mulsul pana o sa-si revina.

am pus si noi pozici cu bebelinul aici: http://photos.yahoo.com/octyb

octy si KEN

Mergi la inceput

felicitari si pentru KENZO!!!
e un dulce!!
Sa-ti traiasca !!

Mergi la inceput

bitsule, kenzo e o frumusete si iti seamana leit!

mey cand bagi povestea nasterii, ca meritam si noi, la cat ne-am agitat pe aici cu tine on-line la spital

Mergi la inceput

mey multam fain.cu povestea sper sa o scriu cat mai repede,poate maine ca e si tati acasa si poate sa stea cu KEN.deh e grele singura,fa mancare,spala,calca si mai trebuie sa si dorm caci altfel nu am lapte.si KENZOLINUL meu parca-mi face in ciuda,cum i-am schimbat pampersul nu trec 5 min ca face kk si iarasi ia-o de la inceput.

va pupic si noapte buna!

octy si KEN

Mergi la inceput