Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by FELIS

MICHE cum te mai simti?... Mai ai ameteli?... Mai sangerezi?...

nu mai sangerez , dar ametesc cam tare....

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, eu stau in rahova si aici la piata rahova s-a deschis un complex(s-o fi deschis mai demult dar eu daca am fost plecata...)asa si de-acolo am cumparat tot.
halatul a fost 350 000
camasa de noapte din bumbac cu maneca lunga 200 000
si paturica se face si portbb si am dat pe ea 320 000

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Buna tuturor!!!
Cum e cu burticile pe ultima suta de metri?? Eu deja nu mai pot...
Nenea doctoru' a zis ca nici azi nu stie cand o sa ne cheme... oricand de vineri pana duminica. Ne-a promis ca ne suna in noaptea asta... Sper!!
Bits suna frumos ce spui tu acolo... adica evident ma refer numai la partea post operatorie ,caci stiu ca ai tras-o greu inainte... Ce bine si repede te-ai refacut!! Surprinzator totusi pt o cezariana.
Gandacelu' asa e! E usor sa te pui in pielea altuia...cel mai greu e sa te pui in pielea ta Ce sa ma mai gandesc la al doilea bebe , ca eu nu pot sa ma gandesc nici la acesta... Nu stiu ce o sa ma fac singurica cu bebe... dar prind si eu curaj cand vad atatea mamici care se ocupa singurele de bebelasi si supravietuiesc
Multam si de "indicatiile pretioase" pt poze...
Va pupic! Rabdare si bebei cuminti la toate!!

Denisa si bebica din burtica - 39 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

bits bine ai revenit si ma bucur tare mult ca te-ai refacut repede dupa operatie.sa vii sa ne povestesti cum e sa fii mamica

LORI si SEBI(21 IAN 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

mamicile, voi cum le curatati nasucul la bebelusi?
ca am auzit pareri diferite..cica pompita nu e recomandata cand bebe e prea mic...voi ce variante aveti?

cu David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

bits in legatura cu vigantolul,cred ca ar trebui sa incepi cu doar 2-3 picaturi pe zi in anotimpul rece si 1-2 picaturi primavara -vara .Kenzo s-a nascut maricel si e suficient.nu e bine sa-i dai nici prea mult pentru ca se pot inchide fontanelele mai devreme.eu lui sebi asa i-am dat.

SA VA TRAIASCA KENZO SI SA VA BUCURATI DE TOATE GHIDUSIILE LUI!!!

LORI si SEBI(21 IAN 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

mamicile, voi cum le curatati nasucul la bebelusi?

personal o fac cu betisoare de ureche, dar cu mare-mare grija

nu am gasit metoda mai buna... pompita e o porcarie, e pentru muci mari;)) asa, curatat nasucul zilnic o fac cu betisoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, taaaare mi-ar fi placut sa fi nascut si tu la Municipal, poate ne nimeream amandoua la nascare...!!!
In seara asta am fost o fuga prin Titan, si apoi la un suc cu sotu'; m-am bucurat, ca am mai iesit si noi...ce bine!!! Am mai vorbit de noi, ne-am giugiulit ca doi adolescenti...de parc aacasa nu puteam sa facem asta...
GANDACICO, Ile e o scumpete, nu ma satur sa nu o admir si sa exclam: ce minune de copil, pare atat de gingasa si de dulcica, iti face viata minunata, nu? chiar si cand face prostioare!!!si stai ca vine si Ioachim imediat si o sa aiba tovaras de joaca!!! dar de fapt de c eam eu impresia ca o sa li te alaturi!!!! pari foarte copilaroasa !!!
ceea ce e un avantaj pentru copii tai!!
Mamicutzele, apucati sa dormiti?

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si eu cand era alex bb mic tot cu betisorare de urechi il faceam, sunt unele speciale pentru bebelusi cu un fel de opritor(bine ca mi-am adus aminte ca trebuie sa cumpar si de-alea pentru bebelina)...dar astea le foloseam atunci cand avea mucisori mai uscati...el nu prea a fost asa "mucios" dar cand era racit si inca nu stia sa sufle nasucul ii scoteam cu pompitza...si-mi mai aduc aminte ca era un spray cu apa de mare pe care i-l pulverizam in nasuc si apoi ii trageam cu pompitza...dar aceasta ultima faza parca i-am facut-o o singura data...el s-a nascut vara si nu prea a racit...cand era bb mic mic de tot.
sper sa trecem cu bine peste lunile astea de iarna si sa nu ne raceasca copilasii, ca tare nasol e sa aibe febra sau sa-i vezi cat sunt de mici ca nu pot respira.
va pup si va urez noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LORI merci.

fetelor eu mi-am jurat ca pe al doilea copil tot cu cezariana am sa-l nasc.multumesc lui D-zeu ca am un organism tare si si-a revenit repede dupa operatie.DENA iti doresc sa ai parte de o refacere rapida ca a mea

sa va mai spun de bebe KEN e un mancacios,nu plange decat cand ii este foame si cand are kk la fundulet.mai icneste din cand in cand sa fie luat in brate iar daca nu este bagat in seama se multumeste sa asculte melodiile de la o cutiuta muzicala.e un kkcios iar cand vreau sa schimb pampersul imi mai face o bucurie.astazi m-a udat de 2 ori iar ieri mi-a implantat "martisor" pe fatza.schimb pampersi intr-o veselie,pe zi cred ca folosesc10-12 buc.

fetelor pt sani luati-va crema Garmastan caci face minuni.eu nu stiu ce m-as fi facut fara ea.la inceput a fost dureros dar acum e o placere sa-i dau laptic lui KEN.

sa va spun ce fac japonezii:sug mucisorii bebelului cu gura,asa mi-au spus de la spital sa fac.eu ii pun cu pipeta o picatura de ser fiziologic si apoi aspir cu pompitza.

Mergi la inceput