Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 9

dama spune:
Bits merci pt sfat, te asteptam cu nerabdare sa te intreb de pompa ca stiam ca iti luasei. Asa ma gandeam si eu, mai ales ca nu sunt adepta mulsului si ma ingrozeam numai la ideea de-a o face.39 saptamani
pozitze

anne-marry spune:
fetele plecam si noi la culcarer. noapte bunaaaaa
anne-marry 35 sapt cu
teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

FELIS spune:
quote:
Originally posted by onitza
FELIS, taaaare mi-ar fi placut sa fi nascut si tu la Municipal, poate ne nimeream amandoua la nascare...!!!
In seara asta am fost o fuga prin Titan, si apoi la un suc cu sotu'; m-am bucurat, ca am mai iesit si noi...ce bine!!! Am mai vorbit de noi, ne-am giugiulit ca doi adolescenti...de parc aacasa nu puteam sa facem asta...
GANDACICO, Ile e o scumpete, nu ma satur sa nu o admir si sa exclam: ce minune de copil, pare atat de gingasa si de dulcica, iti face viata minunata, nu? chiar si cand face prostioare!!!
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
Si mie mi-ar fi placut... Dar acum... asta e...

Sa stii ca si eu cu sotul meu dupa ce iesim din casa, chiar daca abia l-am terminat de "zmotocit", ma apuca si afara... sa-l "zmotocesc" ...

ONITZA da tu nu ai citit despre ILE aici pe site?... Daca nu... citeste www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29921" target="_blank">AICI. Merita...

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

FELIS spune:
GANDACULE... cum faci tu sa pui in acelasi mesaj "quote" de mai multe ori... si mai si scrii intre ele?
Sau ... poti raspunde cu "quote" de la un subiect inchis si sa-l pui la un subiect nou...
Pozele mele!

FELIS spune:
Vad ca s-a culcat si MICHE si MONICA...
Cam devreme pt MICHE... Sper ca te simti bine, MICHE... Sper ca ti-au mai trecut ametelile...
Hai ca mai ai putin si il vei avea pe Darius in bratze...
Pozele mele!

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by bits
sa va spun ce fac japonezii:sug mucisorii bebelului cu gura,asa mi-au spus de la spital sa fac.

poze

onitza spune:
Am si eu o intrebare:. AM descoperit pe chilotzel o pata albicioasa...sa fie o particica din dopul "dizolvat", cum s-a intamplat la Miche? Voua vi s-a intamplat???
Am vazut ca pe voi va doare rau la controlul vaginal, eu nu am probleme, si cred ca e din cauza ca nu e intors copilul si nu apasa cu capusorul...si colul e inchis, de 34 cm.
V-ati culcat?? In curand...si eu...
Felis, mercic pentru link...
Lasa, ca la a doua nastere, facem cumva sa ne sincronizam la acelasi doc.
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

vivian spune:
fetele, mi a cazut dopul acum jum de c ora ..cred ca intre azi si maine nasc ..deci cu cam 5 zile inainte de termen.am contractii destul de puternice.
si dureri de coloana si dureri de anus ..
simptomele specifice.
nu mi e teama de moment.cred ca sunt f curajoasa.
vivi si burticel de 39 sapt si o zi.

dama spune:
quote:
Originally posted by onitza
Am si eu o intrebare:. AM descoperit pe chilotzel o pata albicioasa...sa fie o particica din dopul "dizolvat", cum s-a intamplat la Miche? Voua vi s-a intamplat???
Am vazut ca pe voi va doare rau la controlul vaginal, eu nu am probleme, si cred ca e din cauza ca nu e intors copilul si nu apasa cu capusorul...si colul e inchis, de 34 cm.
V-ati culcat?? In curand...si eu...
Felis, mercic pentru link...
Lasa, ca la a doua nastere, facem cumva sa ne sincronizam la acelasi doc.
Onitza
Onitza, eu cred ca e cam devreme sa fie dopul in cazul tau...poate fi insa o simpla scurgere vaginala care e ceva mai abundenta in aceasta perioada a sarcinii. Dopul dupa cum spun toate fetele care l-au prins este gelatinos. Pete ca cea de care vorbesti am si eu cam de o luna (sunt sfinte tampoanele zilnice, ca altfel vai de chilotei

pozitze

dama spune:
quote:
Originally posted by vivian
fetele, mi a cazut dopul acum jum de c ora ..cred ca intre azi si maine nasc ..deci cu cam 5 zile inainte de termen.am contractii destul de puternice.
si dureri de coloana si dureri de anus ..
simptomele specifice.
nu mi e teama de moment.cred ca sunt f curajoasa.
vivi si burticel de 39 sapt si o zi.
....
Vivian nastere usoara si sa ne dai totusi de veste daca poti inainte de a pleca la nascare. Bravo pt curaj!

pozitze