Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Azi am fost la eco, si bb meu dormea duuuus...smecheras baietelul meu, ce-o fi zis: tati nu e aici sa ma vada, mami nici atat nu ma poate vedea...de doc. nu i-o fi placut si s-a hotarat sa doarma...
Nici acum nu s-a intors, nici pozitia nu si-a schimbata deloc, si are 2,984 kg, si doc., si-a dat cu parerea ca mai sta sigur 3 sapt. in care o sa mai tot ia in greutate...dupa ce am iesit de la eco, cand vorbeam cu tati la tel, hopa Paulica incepe spectacolul, ca m-a pufnit si rasul...
MICHE, nu pot sa cred ca ai asteptat atat, ai avut ceva ghinioane si la eco (de doua ori, parca), si acum, dar lasa, ca totul e bine cand se termina cu bine...o sa lasi in urma tot ce a fost neplacut si atentia ti se va indrepta strict catre Darius cel mult asteptat!!!
CLAUDIA, vezi ca gasesti in CORA, sutiene de alaptat la 136.000 lei, eu mi-am luat doua, sunt din bumbac, sunt multumita de ele...eu miiam mai luat si o bustiera, m-a invatat o vecina ca imi pot fi si astea de ajutor daca nu am bani sa iau de la Jolidon...
MONA, mie sotul mi-a facut masaj de cand am ramas insarcinata, nu-ti exagerez cu nimic, cel putin o data pe saptamana, depinde de toanele lui, cand avea che se intampla si la 2/3 zile, si uite-ma in sapt. 37, fara vort spontan, sau Doamne fereste altceva...recunosc ca nu am stiu t de aceasta contraindicatie, si probabil ca daca stiam, o lasam mai moale...sa speram ca eu am fost un caz fericit!!!!
Felicitari inca o data proaspetelor mamici si multa rabdare viitoarelor mamici de decembrie...fetelor noi o sa fim mamici in luma CADOURILOR...CE FRUMOS!!!!! imi trecea prin cap: ce-ar fi Paul sa se nasca la prima zapada??????????

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

quote:
Originally posted by Miche

Buna fetelor!!!
Tocmai am venit de la control (unde a trebuit sa stau sa astept o ora jumate ca doc a avut o cezariana urgenta) , si .. mi-am pierdut dopul..
Degeaba am stat cu capul in toaleta si am tot verificat chilotii ca am pierdut memorabilul moment al pierderii dopului!
La mine se pare ca s-a dizolvat!
Mai am si colul deschs acu.. asa ca daca se rupe apa, asta e..nasc!
Acum am o sangerare , dupa control. Mai stau puitin , si daca nu se opreste o sun pe doc. Voua vi s-a intamplat sa sangerati dupa control???

Gandacico, tare as vrea sa rezist pana marti... Mai am si spaima asta , ca daca nu stiu exact cand trebuie sa merg la spital? Daca ma duc degeaba , prea devreme , sau prea tarziu??
I-am zis doctoritei asta ..

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

pai camy_s a avut sangerare dupa control, si daca nu s-a oprit, a mers iar la dr la spital si..a oprit-o pt nastere. acum nu e neaparat sa fie la fel si la tine ...

anne-marry 35 sapt cu teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna fetele..mei mei nu a mers netul la mine vreo doua zile si cand intru, deja trei proaspete mamici carora le urez FELICITARIIIIIIIIIIIIIII si bebici mancaciosi si somnorosi.

noi ..... suntem bine, si.....si nu mai stiu ce sa va zic, ca am o stare cam ca vremea, dar nu stiu de ce

anne-marry 35 sapt cu teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by onitza
Nici acum nu s-a intors, nici pozitia nu si-a schimbata deloc, si are 2,984 kg, si doc., si-a dat cu parerea ca mai sta sigur 3 sapt. in care o sa mai tot ia in greutate...dupa ce am iesit de la eco, cand vorbeam cu tati la tel, hopa Paulica incepe spectacolul, ca m-a pufnit si rasul...
MONA, mie sotul mi-a facut masaj de cand am ramas insarcinata, nu-ti exagerez cu nimic, cel putin o data pe saptamana, depinde de toanele lui, cand avea che se intampla si la 2/3 zile, si uite-ma in sapt. 37, fara vort spontan, sau Doamne fereste altceva...recunosc ca nu am stiu t de aceasta contraindicatie, si probabil ca daca stiam, o lasam mai moale...sa speram ca eu am fost un caz fericit!!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Si mie mi-a facut sotul masaj cam la 2 zile si sunt tot cu bb in burtica...

ONITZA ma bucur ca bb tau e bine...

BITS iarta-ma scumpi,m-am bucurat asa de mult cand am vazut ca ai aparut in schimb am uitat sa-ti urez bun venit acasa cu bb Kenzo...

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

DAMA nu-ti lua nici o pompa,mana e sfanta.mie din spital mi-au spus ca din necunoastere de cauza mamele isi golesc sanii dupa alaptat si asta duce la mastita caci astfel sanul este obligat sa produca mai mult lapte,bebe isi ia cat ii trebuie iar surplusul ramane.a doua zi dupa nastere aveam niste sani pietrosi si ma dureau de-mi venea sa ma urc pe pereti.am vrut sa folosesc pompa si asistentele m-au oprit.m-au muls putin atat cat sa detensioneze sanul si apoi l-am pus pe bebel sa traga papica,asa am scapat de alte probl.acum il pun alternativ la sani si nu mai am nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

FELIS merci.stai cumintica si lasa-l pe bebel sa vina cand vrea el.

BOBITA merci mult pt info

Mergi la inceput

MICHE cum te mai simti?... Mai ai ameteli?... Mai sangerezi?...

MONICA ... tu ce mai faci?... Ai fost la cumparaturi?- ca am vazut calc inchis ceea nu se prea intampla la tine...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Bits, ce ma bucur sa te revad!!
Ti-am vazut grasunelul, e o scumpete.
Am mai pierdut din mesajele din perioada cand ai nascut (eram ocupata cu schimbatul pampersilor), dar am inteles ca nu a decurs totul chiar bine si a ajuns la cezariana....bine ca totul a trecut si acuma esti bine si tu si baiatul.
Cu sanii si eu am patit la fel, acuma nu ma mai mult, fata ea cat are nevoie si nici tensionati nu mai sunt. Deci varianta cu mulsul nu stiu cat e de valabila...

Elena si bb Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, te pup si multumesc de grija, am fost si am reusit sa-mi cumpar halat si camasa de noapte(abia mi-am gasit fiindca eu fiind inalta si cu mainile lungi si mai nou si toate imi erau scurte la maneci si in lungime)am mai cumparat si o paturica foarte dragutza pentru bbelina si stiam ca mai am ceva de cumparat dar zau cred ca m-am damblagit...cand am ajuns acasa si ma schimbasem deja in haine de casa mi-am adus aminte ca nu am cumparat pampers...asa ca...tot mai am ceva de luat.
apoi m-am epilat, pedichiurat si manichiurat...urmeaza sa merg sa ma si tund si vopsesc...dar asta maine ca azi nu mai am resurse fizice.
ma bucur ca tu azi esti mai bine si nu-ti mai faci atatea griji.
fetelor se pare ca bb Kenzo este cel mai cumintzel dintre bb-ei si o lasa pe mamica lui sa intre pe dc...BRAVO !!!!
va pup si mai vorbim

monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet
am fost si am reusit sa-mi cumpar halat si camasa de noapte(abia mi-am gasit fiindca eu fiind inalta si cu mainile lungi si mai nou si toate imi erau scurte la maneci si in lungime)am mai cumparat si o paturica foarte dragutza pentru bbelina
monica

De unde si cu cat?

Pozele mele!

Mergi la inceput