Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Felis, ma bucur ca te-ai linistit si nu te mai gandi la prostioare...Doamne, la cate ne mai umbla mintea in perioada asta, eu nici nu vreau sa ma mai gandesc...tot timpul ma autosugetionez ca totul va fi bine si nasterea si tot ce tine de ea, si bebe la fel...Doamne ajuta-ne si da-ne rabdare si curaj...

39 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fulguletz

quote:
Originally posted by FELIS
Ma gandeam la tot felul de minuni... Daca e doar maricel da organele intene nu sunt bine dezvoltate?... (ce idiotenii puteau sa-mi treaca prin cap)

apropos de bebici dezvoltati...Am o tipa la curs, care vrea sa nasca normal desi bebelusul e estimat de doctor la 4800g...
mie mi se pare curaj din partea ei !

...4800g , dar chiar are curaj. Si are burtica mare, adica se vede si pe burtica ca bebe e asa bine dezvoltat?

39 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by dama

...4800g , dar chiar are curaj. Si are burtica mare, adica se vede si pe burtica ca bebe e asa bine dezvoltat?

drept sa-ti spun si tipa e maaaaaaaaaaare si nu mai stiu nici eu ce e grasime si ce e burta ...
oricum, are ceva burta ...(imprastiata )

cu David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Miche
Gandacico, tare as vrea sa rezist pana marti... Mai am si spaima asta , ca daca nu stiu exact cand trebuie sa merg la spital? Daca ma duc degeaba , prea devreme , sau prea tarziu??
I-am zis doctoritei asta ..

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

MICHE ...si eu am aceeasi spaima... sau am avut-o ieri cand ma gandeam ca e posibil sa nasc si saptamana viitoare... Acum mi-a trecut...

Si dr ce ti-a zis?

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fulguletz

quote:
Originally posted by dama

drept sa-ti spun si tipa e maaaaaaaaaaare si nu mai stiu nici eu ce e grasime si ce e burta ...
oricum, are ceva burta ...(imprastiata )

...ei, daca e mareeeeeeeeee, atunci ii inteleg curajul; chiar ma gandeam ca netoaicele sunt mai viguroase...

Fetelor, mai nou am o foame in mine de parca toata sarcina s fi flamanzit si acu' trebe sa recuperez...acum pe ultima 100 de metri poate il fac si eu pe bebe David de 4kile...ce ma fac? o sa ma rupa

39 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bobita

Am luat si anason, pentru mine si bebe dupa nastere, mai trebuie sa iau chimen.

Bobita, 33 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

BOBITA imi zicea MOSS ca iau recomandat si ei pt lactatie in spital ceai de anason si chimen , da ca ar fi bun de baut si inainte... Chiar ea mi-a zis sa beau dinainte sa nu astept ca ea pana dupa nastere. (ca inainte nu a stiut)

Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elean75

Felis, apropos de PDN-ul tau, nu te impacienta caci insasi denumirea de 'data probabila a nasterii' iti arata cat de sigur este acest termen.
Eu, daca mai iau dupa UM as avea DPN in 13 decembrie, dar la ecografii - la toate - am acelasi DPN - si anume 22 decembrie, asa ca... atunci cand o vrea Dumnezeu... atunci o sa apara

elena

ELENA75 ... ce chestie... la tine e invers... Bine ca mi-au disparut

Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_sb

O mica corectura va rog.
bebelusul a avut 3,750...emotiile, ce sa'i fac :)
Sper ca nu am speriat pe nimeni :)
Multumesc, bafta la toata lumea

37+ saptamani, DPN 21 Nov

DANIELA_SA ... ei asa mai merge... Pai ma uitam la listutza si nu-mi venea sa cred...1,750 ?

Schimba si semnatura... ca nu mai ai saptamani... ai bb

Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rony
sa va povestesc ce mi s-a intamplat ieri dupa-amiaza la cursurile prenatale de la Municipal, unde discutam despre lauza si alte chestii.. La un moment dat asistenta pune intrebarea cheie: Este cineva care naste prin cezariana? .. iar eu naiva cum sunt ridic mandra de mine mana.. si vad cum 16-17 capete se intorc in directia mea ...De ce? -ma intreaba judecatorul.. pai pai.. pentru ca asta este dorinta mea , am analizat punctele tari si slabe pentru fiecare optiune si am ajuns la concluzia ca ar fi mai potrivit pentru mine cezariana!- Mmmda , dar stii ca nu este foarte bine , eu nu sunt adepta cezarienei etc etc etc... Nu doresc nimanui sa fi fost in locul meu .. ma simteam pusa la zid, anormala, contra naturii si omenirii.. Dumnezeule mare! Cat sunt eu de tare, am mers acasa , am plans si m-am culcat la 9:30! Problema este ca nu am vorbit cu Dr pana acum si sper sa nu ma puna si el la colt!! Trebuie sa-l vad luni si deja mi-e frica de reactia lui..din pacate nu este nimeni sa ma sustina: sotul meu este in Irlanda pana pe 4 decembrie, parintii nu sunt cu mine, la serviciu, lucrurile s-au inrautati din momentul in care au aflat ca sunt insarcinata.. asa ca nu-mi ramane decat sa ma vait! dar nu ma vait !

Ma simt deja mai bine acum,

va pup
Rony
35 sap- Elias, Dr Parvu

RONY imi pare rau ca la servici ai probleme, cat despre cezariana... n-o sa te aplaude nimeni daca zici ca o faci... La dr insa du-te hotarata si zi-i ce vrei ... Si el la inceput va incerca sa te convinga sa renunti, dar daca vei avea motive si vei fi hotarata nu cred ca va refuza... Vezi sa nu plangi pe la dr.
Curaj!... Si la servici si la dr...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Rony, nu trebuie sa te simti rau pentru o alegere pe care ai facut-o.. Nimeni nu o sa nasca in locul tau, asa ca nu e normal ca cineva sa ia decizia asta in locul tau. Parerea mea.
Uite, si eu fac cezariana si am fost foarte fericita cand doctorul mi-a dat un motiv (am uter septat). Iti spun sincer si raspicat ca daca nu aveam "situatia" asta, as fi ales singura cezariana si ar fi putut spune oricine orice ca nu as fi renuntat la alegerea mea. Important e - asa cum ai spus si tu - sa stii foarte bine riscurile operatiei si sa iei decizia in cunostinta de cauza. Eu admir si mamicile care nasc natural si pe cele care fac cezariana, deopotriva. Important e ca bebelusul sa fie sanatos! Cat despre celelalte probleme, las' ca or sa dispara cand o sa te vezi cu bebeul in brate. Cred ca cel mai dificil este lipsa sotului in perioada asta, asa-i? Eu nu stiu ce m-as face fara al meu. Sper ca ai pe cineva care sa stea cu tine si cu care sa vorbesti pana vine sotiorul

Eliza - 37 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput