Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 5
dama spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
Dama, eu zic sa te mai bucuri de putinul timp liber care il mai ai..Odihneste-te mult, ca in curand nu o sa mai poti sa o faci cand vrei tu!
mai ai si tu asa de putin...
la tine nici un semn?
...nici un semn, si ma tot uit si eu dupa dopul ala, burta cazuta si alte alea si tot nimic; deja m-am cam saturat...si uite ca Michelina vrea sa mi-o ia inainte si sa vezi

39 saptamanipozitze
daniela_sb spune:
O mica corectura va rog.
bebelusul a avut 3,750...emotiile, ce sa'i fac :)
Sper ca nu am speriat pe nimeni :)
Multumesc, bafta la toata lumea
37+ saptamani, DPN 21 Nov
dama spune:
quote:
Originally posted by daniela_sb
O mica corectura va rog.
bebelusul a avut 3,750...emotiile, ce sa'i fac :)
Sper ca nu am speriat pe nimeni :)
Multumesc, bafta la toata lumea
Daniela, ba chiar parca am vorbit ieri aici pe forum de tine si de cele 1700. Bine ca nu a fost asa, ma si miram cum sa fi avut asa de putin totusi. Ma bucur ca a fost doar o eroare...multa sanatate tie si lui bebe. Poate ne povestesti si noua cum a fost ca vad ca a fost inante cu mult de DPN.

39 saptamanipozitze
Rony spune:
Buna dimineata,
Ma bucur sa gasesc mamici de noiembrie decembrie frumoase si voioase in ciuda vremii de afara- vorbesc de Bucuresti- Eu ma lupt de 1 saptamana cu raceala si am reusit sa o inving cat de cat , desi vorbesc inca pe nas... dar sa va povestesc ce mi s-a intamplat ieri dupa-amiaza la cursurile prenatale de la Municipal, unde discutam despre lauza si alte chestii.. La un moment dat asistenta pune intrebarea cheie: Este cineva care naste prin cezariana? .. iar eu naiva cum sunt ridic mandra de mine mana.. si vad cum 16-17 capete se intorc in directia mea ...De ce? -ma intreaba judecatorul.. pai pai.. pentru ca asta este dorinta mea , am analizat punctele tari si slabe pentru fiecare optiune si am ajuns la concluzia ca ar fi mai potrivit pentru mine cezariana!- Mmmda , dar stii ca nu este foarte bine , eu nu sunt adepta cezarienei etc etc etc... Nu doresc nimanui sa fi fost in locul meu .. ma simteam pusa la zid, anormala, contra naturii si omenirii.. Dumnezeule mare! Cat sunt eu de tare, am mers acasa , am plans si m-am culcat la 9:30! Problema este ca nu am vorbit cu Dr pana acum si sper sa nu ma puna si el la colt!! Trebuie sa-l vad luni si deja mi-e frica de reactia lui..din pacate nu este nimeni sa ma sustina: sotul meu este in Irlanda pana pe 4 decembrie, parintii nu sunt cu mine, la serviciu, lucrurile s-au inrautati din momentul in care au aflat ca sunt insarcinata.. asa ca nu-mi ramane decat sa ma vait! dar nu ma vait !
Ma simt deja mai bine acum,
va pup
Rony
35 sap- Elias, Dr Parvu
Bobita spune:
La 100 ml apa:
- 5-6 bobite de chimen
- 4-5 bobite de anason
- 1 lingurita de zahar
Se fierbe 2 minute in clocot.
Bobita, 33 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
FELIS spune:
ELE... da, ai vazut bine... Eram agitata tare aseara... Multumesc din suflet de explicatia ta amanuntita...
Este exact ce aveam nevoie... La un moment dat eram si panicata...
Pana la urma m-am linistit deoarece intuitia mea imi zicea ca eu duc sarcina pana pe 30 nov si am hotarat sa ma bazez pe intuitie... Eram panicata rau aseara ... Ma gandeam la tot felul de minuni... Daca e doar maricel da organele intene nu sunt bine dezvoltate?... (ce idiotenii puteau sa-mi treaca prin cap)
Eram panicata ca nu eram pregatita psihic sa nasc chiar ...
saptamana viitoare...
Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
DAMA... multumesc f mult si tie pt raspuns... Nu cred ca a fost ciclu peste sarcina... Eram panicata rau aseara si cred ca nu mai puteam nici gandi... Te rog sa ma ierti

da cred ca am fost si putin cam deplasata cu insistentele mele...
Cand m-am linistit am realizat ca nu putea fi ciclu peste sarcina ca socoteala mea si eco au mers la fel pana in saptamana 20 dupa care la fiecare consultatie dr a inceput sa-mi zica ca e bb mai mare... La prima consultatie de confirmare de sarcina eu dupa socoteala mea eram in 7 sapt (6 terminate) si dr mi-a zis ca am aprox 6 sapt . Deci daca era ciclu peste sarcina ar fi iesit de la primul eco...
Nu pun la indoiala nici o clipa nici ce zice dr. E cel cu care a nascut MOSS si cu cateva zile inainte i-a zis ca fata are 3 kg si f putin peste (nesemnificativ) si a nascut fata de 3 kg... !!!.... Iti dai seama ce bulversata eram eu in mintea mea.
Acum le-am pus pe toate in ordine... Singura varianta... materna are ca rezultat in cele mai multe cazuri bebei f bine dezvoltati
Pozele mele!
FELIS spune:
MONICA e valabil si pt tine ce am le-am zis fetelor... si tie cu...

Asa m-am gandit si eu... Stau cumintica pt ca bb sa poata sta cat mai mult in burtica... Sa se faca cat vrea el de mare ca la cezariana nu mai conteaza... Mi-a zis sotul ca va sterge tot el si geamurile... Eu sa nu fac nimic ce tine de curatenie...
Pozele mele!
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Ma gandeam la tot felul de minuni... Daca e doar maricel da organele intene nu sunt bine dezvoltate?... (ce idiotenii puteau sa-mi treaca prin cap)
apropos de bebici dezvoltati...Am o tipa la curs, care vrea sa nasca normal desi bebelusul e estimat de doctor la 4800g...
mie mi se pare curaj din partea ei !
cu
David, 36 sapt., DPN 7 dec.poze
FELIS spune:
ELIZA ... sa inteleg ca esti la fel ca mine(DPN)... Bine macar ca m-am linistit... Multumesc de lamuriri.
Si tie asteptare usoara ca inteleg daca am retinut bine desi stiai de cezariana saptamana asta pana la urma va fi saptamana viitoare?... Deci asteptare usoara ca nici asa nu e placut... sa te astepti sa-l ai pe bb in bate maine si maine sa-ti zica sapt viitoare...![]()
Pozele mele!