Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 4

dama spune:
quote:
Originally posted by Miche
Dama si acum tu stii la ce sa te astepti ??
adica cum va debuta nasterea? ca io sunt tare confuza. Si nu vreau sa se rupa apa cand sunt acasa..
...nu prea stiu, si mi-e si mie groaza...mai ales ca sunt toata ziua singurica acasa si mi-e ca intru in panica si nici telefonul nu-l mai nimeresc sa-mi anunt sotul. Astia pe aici spun ca apa de obicei ti se rupe dupa ce incep sa fie contractiile mai dese; cica sunt cazuri rare cand sa ti se rupa apa si sa nu-ti fi dat seama de contractii inainte; dar eu nu stiu ce sa cred si nici la ce sa ma astept...

pozitze

bits spune:
BOBITO spune-mi te rog cum se prepara ceaiul de anason si chimen?ma intereseaza cantitatile?vreau sa stiu in cazul in care imi scade productia

Miche spune:
quote:
Originally posted by bits
MICHE bafta multa daca va veni ceasul in urmatoarele zile,sper sa nu stai ca mine fara dop 3 sapt ,nu de alta dar se rasufla apa.v-am pupat !ma duc la somn caci e grele.......
Merci mult Bits !!
Sper sa nu stau asa mult.. ca e si deschis colul!!
Si bine ai revenit!!!

Mai pune poze cu Kenzo!!
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

dama spune:
Bits, voiam sa te intreb daca ai ajuns deja sa folosesti pompita de sani si cum e? Vreau sa stiu daca sa-mi iau sau nu e cazul?39 saptamani
pozitze

gandacelu spune:
quote:
Tocmai am venit de la control (unde a trebuit sa stau sa astept o ora jumate ca doc a avut o cezariana urgenta) , si ..mi-am pierdut dopul..
Degeaba am stat cu capul in toaleta si am tot verificat chilotii ca am pierdut memorabilul moment al pierderii dopului!
La mine se pare ca s-a dizolvat!
ptiu! ce mai pune acuma fulgu la colectie?!

quote:
Mai am si colul deschs acu.. asa ca daca se rupe apa, asta e..nasc!
stai cuminte, vezi ce patesti daca nu stai cuminte?! bubico!

quote:
Acum am o sangerare, dupa control. Mai stau puitin , si daca nu se opreste o sun pe doc. Voua vi s-a intamplat sa sangerati dupa control???
da, e ceva normal, si eu am avut cu ile... acuma nu am sangerat, dar m-a durut de nu se poateeeeeeeeeeeeee

quote:
Gandacico, tare as vrea sa rezist pana marti... Mai am si spaima asta , ca daca nu stiu exact cand trebuie sa merg la spital? Daca ma duc degeaba , prea devreme , sau prea tarziu??
I-am zis doctoritei asta ..
io deja am facut un drum la spital cu bagajul!

nu-ti suni dr imediat, daca e sa nasti mergi intai la spital, te vede medicul de garda si ala iti spune daca nasti sau nu, sa n-o deranjezi pe dna dr degeaba! oricum nu vine imediat, asa e normal, decat daca e in spital... nu vine decat spre sfarsitul travaliului

curaj, gaina!

monica-elizabet spune:
bits-ulica, nu ai pliculete la ceai? ca eu puneam un pliculetz la 250 ml apa.
atentie insa cu chimenul ca da insomnii, eu nu stiam de ce ma uitam pe pereti toata noaptea...dar macar aveam laptic.
oricum sa consumi multe lichide ca ajuta f mult.
te pup
monica

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Tocmai am venit de la control (unde a trebuit sa stau sa astept o ora jumate ca doc a avut o cezariana urgenta) , si ..mi-am pierdut dopul..
Degeaba am stat cu capul in toaleta si am tot verificat chilotii ca am pierdut memorabilul moment al pierderii dopului!
La mine se pare ca s-a dizolvat!
ptiu! ce mai pune acuma fulgu la colectie?!

dupa cum se vede treaba, slabutza colectie o sa am ...
Io inca il tin bine pe al meu

poze

camys_2000 spune:
Fulguletz, si eu dupa ultimul control am sangerat, si am tot sangerat...pana m-am dus peste doctor la spital si am nascut.
Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004
http://community.webshots.com/user/camys_2000

fulguletz spune:
Michelina, cu dop sau fara, se pare ca esti pe drumul cel bun...iti tinem pumnii!
Nu vrei sa respecti listuta aia deloc ...
Dama, eu zic sa te mai bucuri de putinul timp liber care il mai ai..Odihneste-te mult, ca in curand nu o sa mai poti sa o faci cand vrei tu!
mai ai si tu asa de putin...
la tine nici un semn? cu
David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze