Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 3

dama spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
[
Eu tocmai am venit de la acupunctura.N-a fost deloc rau si stiam cum e ca am mai facut acum un an pentru sinuzita. Si de data asta m-a intepat in picioare si nu in fatza...brrrrr... Mai am o programare cam in 10 zile si gata...pe urma pot sa nasc linistita
Dama, dupa cum bine ai banuit, cele 2 sedinte de acupunctura cica ar ajuta foarte mult la scurtarea travaliului. Ultimele studii facute de casele de asigurari au aratat ca 70 % din gravidele care au facut acupunctura au nascut foarte repede...Acu, sper sa nu fiu eu in cele 30%...Prin zona asta e o moda acupunctura asta...
Fulguletz, iti doresc sa-ti ajute si sa ai travaliu si nastere mai usoara. Mi-ar fi placut sa fac si eu, dar aici nu sunt rambursate de asigurare si nici nu stiu daca as suporta ca nu prea ma am bine acu "acele" in general.
Apropos de vremea mohorata si ploioasa care iti da o stare de jale

pozitze

Bobita spune:
Mi-am luat ceai de frunze de zmeur, de azi ma apuc sa beau cite 2 cani pe zi. E ieftin fetelor, incercati si luati.
Am luat si anason, pentru mine si bebe dupa nastere, mai trebuie sa iau chimen.
Bobita, 33 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

dama spune:
quote:
Originally posted by Miche
Acum am o sangerare, dupa control. Mai stau puitin , si daca nu se opreste o sun pe doc. Voua vi s-a intamplat sa sangerati dupa control?
Miche, daca ti-a facut tuseu vaginal, da, asa se intampla in perioada asta. Suntem mai sensibile acolo. Si mai si doare al naibii...insa daca ai sangerari si maine atunci e cazul sa te intorci la nenea dr sa-i spui. Cat despre dop, cred ca nici eu nu voi apuca sa-l vad...de multe ori m-am gandit ca va disparea (treptat) ca magarul in ceata

pozitze

Miche spune:
quote:
Originally posted by dama
Miche, daca ti-a facut tuseu vaginal, da, asa se intampla in perioada asta. Suntem mai sensibile acolo. Si mai si doare al naibii...insa daca ai sangerari si maine atunci e cazul sa te intorci la nenea dr sa-i spui. Cat despre dop, cred ca nici eu nu voi apuca sa-l vad...de multe ori m-am gandit ca va disparea (treptat) ca magarul in ceata...asta este...
Da , tuseu vaginal a facut.. da se pare ca se opreste sangerarea..
deocamdata stau cuminte.
Cat despre dop , pe degetele doctoritei era o secretie albicioasa...si m-a intrebat daca mi-a mai curs asa ceva.
A curs , da incet , incet!
Eh , asta e , am pierdut singura sansa sa-mi vad dopul....
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

dama spune:
quote:
Originally posted by Miche
[quote]Originally posted by dama
Cat despre dop , pe degetele doctoritei era o secretie albicioasa...si m-a intrebat daca mi-a mai curs asa ceva.
A curs , da incet , incet!
Eh , asta e , am pierdut singura sansa sa-mi vad dopul....
...ah, e clar, ca secretie de-aia vad si eu in fiecare zi si chiar ma intrebam daca e din dop sau o fi secretia de sarcina mai abundenta...

pozitze

Miche spune:
Dama si acum tu stii la ce sa te astepti ??
adica cum va debuta nasterea? ca io sunt tare confuza. Si nu vreau sa se rupa apa cand sunt acasa..

bits spune:
DENA eu m-am simtit fff bine dupa operatie.a doua zi ma plimbam cu perfuzia dupa mine sa-mi vad copilul.dureri de la operatie nu am avut deloc,pot spune ca sunt o norocoasa.la 4 zile mi l-au adus pe KEN in camera si de atunci numai eu ma ocup de el.singura exceptie au facut-o plamanii,ei in timpul sarcinii sunt ridicati iar dupa operatie coboara.cand m-am dat jos din pat si m-am ridicat am crezut ca-mi intra tot aerul din univers in plamani,e o senzatie nashpa simteam ca ma sufoc si ma cocosasem numai ca sa pot respira.un sfat pe care ti-l dau :sa-ti iei o fasa sau un corset sa te strangi dupa caci vei avea senzatia ca-ti curge burta cu tot cu operatie.mie mi s-a retras fff repede,acum pare ca sunt plinuta nicidecum ca am fost insarcinata.
dupa anestezie(eu am avut epidurala-ironia sortii) vei avea frisoane,imi clantaneau dintii serios.dureri de cap nu am avut.cand am sa am timp am sa va spun povestea sau mai bine spus cosmarul vietii mele si am sa povestesc pe larg ce mi s-a mai intamplat dupa caci peripetiile au continuat.

elean75 spune:
ia uite, dom'le lipseste omul doua- trei zile de pe forum si se intampla tot felul de chestii; apar bebeluis noi, lui Felis i se da DPN-ul peste cap...
Ca sa vezi ce de lucruri se intampla in numai trei zile.
Felicitari noilor mamici pentru minunatii bebelusi - imi dau lacrimile numai cand ma uit la poze... si noi... mai asteptam.
Acum Maria mea se simte bagata in seama si se da peste cap - sau ce o fi facand in burta ca nu prea inteleg...
Am si eu o intrebare. Cand incepe burta sa se lase?!?! - ca eu am inteles ca la inceputul lunii a noua - eu am doar 34 de sptamani si o zi si parca deja e mai joasa putin, parca nu o mai simt pana in gat.
Felis, apropos de PDN-ul tau, nu te impacienta caci insasi denumirea de 'data probabila a nasterii' iti arata cat de sigur este acest termen.
Eu, daca mai iau dupa UM as avea DPN in 13 decembrie, dar la ecografii - la toate - am acelasi DPN - si anume 22 decembrie, asa ca... atunci cand o vrea Dumnezeu... atunci o sa apara
elena

camys_2000 spune:
Bits, bine ai revenit si sa fiti sanatosi!
Vigantol se administreaza cate 2 picaturi.
Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004
http://community.webshots.com/user/camys_2000

bits spune:
MICHE bafta multa daca va veni ceasul in urmatoarele zile,sper sa nu stai ca mine fara dop 3 sapt ,nu de alta dar se rasufla apa.v-am pupat !ma duc la somn caci e grele.......