Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 2

gandacelu spune:
dragele mele! ce bine ma simt cu voi! va dau un pupic la fiecare! ca am de unde!
eliza, deci tu ai avea acelasi DPN cu mine si miche, sau n-am inteles (sf lui nov)?! mai ia sa vezi ca nastem toate odata, sapt viitoare hahaha
voi faceti epidurala? ca atunci raman singura la dat recitaluri... daca tip acuma? ca la ile n-am apucat... da daca ma apuca acuma?? imi vine sa si rad sa si plang cand ma gandesc ce va fi!
eu luni merg la control (daca nu nasc pana atunci, de ieri am contractii incontinuu, dar nu e o noutate, plus ca inca mai iau nospa...) poate ne vedem... ceziceti?
bits, sa vezi cand bebe creste mai mare si apreciaza tztzica, nu asa, cum e acuma, cand nu-si da seama... sa vezi atunci satisfactii de maimica! de asta spun: incercati sa alaptati cat mai mult, chiar si 1 an!
despre vigantol, noi i-am dat fluorvigantoletten, adica vig plus fluor, pentru profilaxia cariei - iti recomand si tie, bitsule, desi fluorul e un subiect controversat... intra pe parintii intreaba... sau ai stomatologul forumului, pe Lia, din Japonia (vezi si pe clinica DC)
monica hai sa nu mai fim triste... tu cel putin, mai ai pana nasti...

fulguletz spune:
mamici
IrinaA...20 oct (1 nov), N -
- Ioana Maria , 3580 g, 54 cm www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">poze
Camys2000... 21 oct(31 oct), N -
- Catalina Nicola, 2800g, 48 cm poze
Ela2001... 22 oct (2 nov) ora 2.40, N -
- Diana Andreea, 3.350g, 50 cm poze
Jasmine ... 26 oct (20 nov), C -
Ele... 26 oct (8 nov) ora 9.15, C -
- Ana Denisa, 2.600g www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=10845&cid=9879" target="_blank">poze
Roserb .. 29 oct (6 nov), ora 4.04, N -
- Mihnea Andrei, 3.550g, 52 cm poze
Moss... 31 oct (3 nov) ora 1.10, C -
- Alexia Stefania, 3 kg, 50 cm
Bits... 1 nov (29 oct) ora 19.24, C -
- Kenzo, 3.780 g poze
Ad rianna...3 nov (18 nov), C -
+
- Tudor Andrei & Bianca Cristina
Diana 2004...4 nov (25 nov), C -
- Andrei, 3100g, 54 cm
Try..5 nov(31 oct) ora 23, N -
- Alex, 3835 g, 56 cm poze
Andreap....7 nov (11 nov) ora 15, N -
- Maria, 3300 g, 47 cm
Laura Miu....8 nov (18 nov)ora 6.45, N -
- Ioana Bianca, 3600g, 53 cm
Daniela Sb...8 nov (21 nov)-
- Mihai Daniel, 3750g
Simonacip...10 nov (6 nov), N -
-David, 4000g
in asteptare
Noiembrie
Dena....DPN 15 nov- - Katrhryn Rhianna
Hena ....DPN 16 nov - - Mihnea Ioan
Vivian....DPN 17 nov-
Trinity....DPN 20 nov- -Selina Alexandra
Tareia ....DPN 21 nov
Aime....DPN 21 nov-
Madachan ....DPN 21 nov - - Eduard
Dama....DPN 21 nov - - David Andrei
Ileden ....DPN 22 nov-
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Eliza5....DPN 24 nov- - Alexandru
Elielenus....DPN 24 nov-
Danette....DPN 27 nov - - Iris Sophie
Gibo ....DPN 27 nov-
Miche...DPN 27 nov - - Darius
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Gandacelu....DPN 29 nov - - Ioachim
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Ionela Roxana....DPN 29 nov
Mate ....DPN 30 nov-
Duda ...DPN 30 nov-
Nitulica....DPN 30 nov-
Decembrie
Olga_Stan ....DPN 2 dec- - Iosefina Maria
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Chupica ....DPN 4 dec- - Natalia
bumbacel ...DPN 4 dec-
Misticgirl ....DPN 5 dec - - Nicholas Alexandru
Constanta 2004 ....DPN 5 dec -
Denisa 35 ....DPN 6 dec - - Luca
LuminitaB....DPN 6 decembrie - - Tudor Andrei
Ellina ....DPN 7 dec
Mona B ....DPN 7 dec - - Vlad Andrei
Fulguletz....DPN 7 dec - - David Andreas
Ncristina ....DPN 8 dec - +
Onut....DPN 8 dec-
Onitza....DPN 8 dec - - Paul Constantin
OtiliaV....DPN 9 dec-
Descultza....DPN 10 dec -
Karmen24....DPN 10 dec- -Maria Bianca
Felis....DPN 12 dec- -Mihai Cristian
Roxanel....DPN 12 dec- - Jenascia
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec- - Ruxandra Maria
Cecilia C....DPN 18 dec- -Alexia
Zadi....DPN 20 dec-
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru
1Sanziana.... DPN 22 dec
Raluca.gabriela....DPN 22 dec- - Maria Alexandra
elean75 ....DPN 22 dec- - Maria
Ioana du....DPN 24 dec- - Bianca Alexandra
DianaP....DPN 27 dec -
Carmen ....DPN 29 dec-
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 3-9 ian - - Catalina Ioana
asteptam vesti de la :
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandru
for2nity....DPN 6 nov -
Julyjuly ... DPN 7 nov - - Alex
Printess2 ....DPN 8 nov
Hannen ....DPN 10 nov
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
total: 74 cu 34
, 32

ionela roxana spune:
Urez noilor mamici muuuuuuuulta sanatate de-acum incolo, refacere rapida, bebelusi mancaciosi, somnororsi si fara dureri de burtica
Dena si Eliza nastere usoara si sa auzim numai de bine; asteptam vesti
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

ionela roxana spune:
Bits , cand am nascut-o pe Arisa i-au dat vit. D; tin minte ca m-au invatat sa o alptez cu biberonul, chiar in ziua cand m-am externat, i-au bagat in laptic si mi-au spus ca au pus vit. D acolo si sa incerc s-o fortez sa-l bea pe tot ca nu trebuie sa-l dea afara; inainte de asta ea mancase de la mine san si de aceea numai ii era foame, asa ca m-am c-am chinuit pana la mancat, mai ales ca avea un anume miros, dar pana la coada l-a inghitit; i-ar la controlul de o luna sau de trei luni(am uitat putin), iau dat iar; iar vit. K i-au facut-o imediat dupa ce s-a nascut; spune-mi a facut icterul in spital
, si buricul i-a cazut
, ti l-au dat la cutiuta, ca eu si acum il am pe al Arisei
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

bits spune:
ROXY nu mi-a recomandat nimeni vigantol dar am citit prin carti ca e bine sa se administreze copiilor alaptati la san pana la varsta de 1 an si in deosebi copiilor nascuti iarna(vit D este depozitata in organism doar in prezenta soarelui).cred ca ce ti-au dat tie e altceva caci nu se da doar intr-o doza,se ia permanent.copiii alaptati artificial nu au nevoie caci laptele praf contine vitD.in cazul meu alimentatia e numai la san si de aceea vreau sa-i administrez.
KEN a facut o forma fff usoara de icter si i-a trecut repede.buricul inca nu i-a cazut,dar nici mult nu mai are.mi-au dat cutiuta pt pastrarea buricelului,abia astept sa-l pun la pastrat.

Dena spune:
Multumesc pt urari ... asemenea si voua fetelor...
Bits stiu ca esti ft ocupata, dar daca ai timp un minutel spune-ne si noua mie... cum ti-a fost in primele zile dupa operatie... Eu voi avea cezariana si as vrea sa stiu la ce sa ma astept de la cineva care a trecut de curand prin aceasta experienta si a carei memorie nu este total estompata de zambetul bebeului
Despre alaptat am inteles cum e treaba de la Try... well!! That's it!
O facem pt bebeul nostru...
Alta intrebare: Cum aduc pozele la 100 K si chiar mai putin ca sa le pot posta... eu nu am reusit niciodata sa le pun pt ca depasesc 100K si nu stiu cum sa le reduc dimensiunea...Please! Help!
Cu multumiri!!
Gandacelu pai tu cu experienta de la Ile ai emotii??
Hai ca o sa fie mai usor la tine...asa se spune ca a doua nastere e floare la ureche pe langa prima... Ai vazut Roserb ce usor a scapat!!
Cat despre tristete... deci mai sunt si alte fete tristute??
Sper sa nu ramanem asa ca ne trebuie energie pt bebei!!!
Daca gasiti magicul sa mi-l vindeti si mie... THX!
Bobitza multam fain! Asa sa fie!! Si tie sarcina usoara pana la termen!
Eliza deci o sa fim "Surori intru suferinta" saptamana viitoare, nu??
Sa ai nastere usoara si bebelache sanatos!!!
Eu nu mai pot dormi deloc, deloc... si sunt ft agitata... nu stiu sa explic ce si de ce... iar uneori am stari ft moody... nu imi place despre mine deloc ... sper sa-mi treaca cat de curand...
Bebelina nu mai vrea inauntru, asa se zvarcoleste biata de ea...zici ca-i in camasa de forta... simt ca nu-i mai place!!
Pupici si toate bune tuturor
Denisa si bebica din burtica - 39 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

fulguletz spune:
neatza, fetele!
a aparut lume noua pe aici ...Bine ai revenit Bitsone si Kenzone!
Mona, despre masaj...
Tema cursului de aseara a fost despre ajutorul acordat de sot in timpul travaliului. Acum, sincera sa fiu, nu am intrebat daca se poate practica si extra, dar , daca nu uit data viitoare am sa intreb.
Eu am vazut in toate cartile de Geburtvorbereitung diverse modalitati de masaj- mai exact cele care le-am facut noi aseara- (Kreuz, Beckenboden, etc) care sunt recomandate a fi facute de sotz si inainte de nastere.
Nu stiu ce sa zic...eu, personal, nu am auzit pana acum ca masajul ar putea produce avort spontan (si daca ar fi asa, cred ca ar baga astia prin pliantele lor informative).
Poate ca doctorul tau se referea la un anumit tip de masaj.
Daca nu o sa uit o sa-l intreb si pe al meu despre asta.
------------
Eu tocmai am venit de la acupunctura. N-a fost deloc rau si stiam cum e ca am mai facut acum un an pentru sinuzita. Si de data asta m-a intepat in picioare si nu in fatza...brrrrr... Mai am o programare cam in 10 zile si gata...pe urma pot sa nasc linistita
Dama, dupa cum bine ai banuit, cele 2 sedinte de acupunctura cica ar ajuta foarte mult la scurtarea travaliului. Ultimele studii facute de casele de asigurari au aratat ca 70 % din gravidele care au facut acupunctura au nascut foarte repede...Acu, sper sa nu fiu eu in cele 30%...Prin zona asta e o moda acupunctura asta...
mai trebuia sa scriu ceva? cu
David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

misticgirl spune:
Buna dimineata,burtici!
Felicitari noilor mamici! Refacere rapida si bebelusi mancaciosi si somnorosi si putere sa-i cresteti !
Eu sunt bine,m-a mai lasat piciorul,dar nu de tot. Inca ma doare cand fac anumite miscari sau il tin in unele pozitii.Doctorul a spus ca nu are ce sa-mi faca,sa mai rezist asa, ca imi va trece dupa nastere, pt ca este de la greutatea lui bebe si ca probabil caputul apasa pe bazin mai mult in stanga. La control totul a fost bine, m-a chemat din nou joia viitoare.
Noul meu doctor pare de treaba si am vazut ca are ceva paciente,deci am speranta ca este si un bun profesionist.
Nu stiu ce simtiti voi,dar eu nu mai am rabdare sa treaca luna asta. Desi in unele momente realizez ca este mai bine cu bebe in burtica...stiu ca greul de abia incepe dupa nastere.
I-am spalat si calcat toate hainutele lui bebe,i le-am asezat frumos in dulapiorul lui,i-am asezat jucariile...deci din acest punct de vedere sunt pregatita. Si eu mi-am pregatit aproape in totalitate bagajul pt spital,mai am de luat vata si as vrea sa-mi iau un sutien pt alaptat.Stie cineva de unde pot cumpara un sutien pt alaptat calitativ si avantajos la pret in Bucuresti???.
Acum ma duc sa imi pun poze,sa-mi vedeti si voi burtica..revin in cateva minute cu adresa albumului.
Va pup!
Claudia 37 sapt
DPN 4 dec- Dr. Paul Alexandrescu, Spit. Municipal

gandacelu spune:
quote:
Cum aduc pozele la 100 K si chiar mai putin ca sa le pot posta... eu nu am reusit niciodata sa le pun pt ca depasesc 100K si nu stiu cum sa le reduc dimensiunea...Please! Help!
Cu multumiri!!
dena, in orice program ai pozele (sa zicem windows pictures, sa le deschizi in el!) cauti in tools cred, oricum undeva in meniu si trebuie sa fie ceva de genul "edit picture" sau "resize" - schimbi dimensiu nile si gata!
e un subiect pe "lectii de konw-how", eu de acolo am invatat!

sau le trimiti unuia din moderatori - lui marius - si ti le "aranjeaz" el!

quote:
Gandacelu pai tu cu experienta de la Ile ai emotii??
Hai ca o sa fie mai usor la tine...asa se spune ca a doua nastere e floare la ureche pe langa prima... Ai vazut Roserb ce usor a scapat!!
o sa-ti pun aceeasi intrebare cand va veni al doilea si la tine

Miche spune:
Buna fetelor!!!
Tocmai am venit de la control (unde a trebuit sa stau sa astept o ora jumate ca doc a avut o cezariana urgenta) , si .. mi-am pierdut dopul..
Degeaba am stat cu capul in toaleta si am tot verificat chilotii ca am pierdut memorabilul moment al pierderii dopului!
La mine se pare ca s-a dizolvat!
Mai am si colul deschs acu.. asa ca daca se rupe apa, asta e..nasc!
Acum am o sangerare , dupa control. Mai stau puitin , si daca nu se opreste o sun pe doc. Voua vi s-a intamplat sa sangerati dupa control???
Gandacico, tare as vrea sa rezist pana marti... Mai am si spaima asta , ca daca nu stiu exact cand trebuie sa merg la spital? Daca ma duc degeaba , prea devreme , sau prea tarziu??
I-am zis doctoritei asta ..
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100