Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna,fetelor.
N-am mai intrat de mult pe forum ca nu mai am timp nici sa respir.
Am vazut intrebarea lui Bits si vreau sa-i raspund.

Bebeilor se dau 2 picaturi de Vigantol pe zi.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by elean75
Vroiam sa va mai intreb, am vazut ca vorbeati de sutiene de alaptare si alte chestii d-astea, daca folosit burtiere - am inteles ca te simit mult mai bine si nu te mai doare spatele; am vazut insa ca pretul este cam uratel - 1.200.000 lei, si mai stau sa ma mai gandesc.

e 50.000 in piata o burtiera si am folosit, dar la vreo 2 luni dupa ce am nascut, dupa ce am iesit din lauzie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Fetele, eu nu vreau sa dau sfaturi ca nu stiu cum o sa fac eu, dar si eu am citit intr-o carte ca e bine sa evitam suzeta (dar eu am cumparat deja 2).
Cat despre depresie, eu o am deja dinainte, deja ma gandesc ca nu o sa fiu buna de nimic, nu o stiu sa-i fac baita sau o sa stau sa-i pazesc fiecare rasuflare. Ma mai linisteste ca vine mama la mine, asa poate o sa prind curaj (ceea ce e valabil si pt nascare)

Try, noua la curs ni s-a atras chiar atentia sa nu-l trezim pe bebe ca sa-i dam papica...cica la inceput el deja are ceva resurse adunate decand era in utero, deci...nu stiu, dar daca ti-a recomandat padiatrul...Doamne, cate bordee, atatea obicee. Nici nu mai stim ce sa aplicam...

39 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Miche, daca e sa fie de nascut, Doamne ajuta, sa ai nastere usoara si travaliu cat mai scurt.

39 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Miche

Fetelor, ameteala de ieri nu mi-a trecut , iar in dimineata asta am gasit iar cateva picaturi de sange , am sunat-o pe doc si mi-a zis intr-o ora sa fiu la spital!
Acu nu stiu daca sa-mi iau bagajul cu mine sau nu...
oricum am luat listuta si va trimit sms-uri!

MICHE daca e sa fie, nastere usoara si Darius sanatos...

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Fetele, eu cam am o durere ca la ciclu dar foarte insistenta (fata de alte zile). Sa fie de la ligamente ca parca de vreo 2 zile mi se pare ca burtica mi s-a mai lasat. Problema e ca ma doare si in zona salelor la fel de persistent...offf, sper sa mai stea o saptamana...

39 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Vivian, Miche nastere usoara cit mai scurta.

Bits,2 pic/zi Vigantol.

Try mie pompa mi-a fost de ajutor la defundarea canalelor. Foarte utila mi-a fost. Si acum o sa cump, caci cea de dinainte s-a spart.

Nasul lui bebe eu il curatam cu ser fiziologic, apoi starnuta ea, nu foloseam bete sau pompa. Pina la 3-4 luni nasul se va curata singur, asta mi-a spus medicul pediatru.

Nici Maria nu a vrut suzeta, mai mult de citeva secunte nu o tinea, vedea ca nu curge din ia si o scuipa.

Am fost azi la medicul de familie, in primul rind pentru Maria, caci cu tot vaccinul antigripal a facut o viroza cu febra, de ieri dimineata. Bine am facut caci imi spuse nenea dr. ca ii prindea plaminii daca o mai tineam.

Iar viroza asta m-a prins un pic si pe mine, ma doare capul rau, si parca si pielea de pe cap, imi curge o nara si ma ustura tare gitul. Mi-a dat sa iau penicilina V, asta ca sa nu fac febra, paracetamol, iar eu de la mine putere mi-am pus compresa la git cu bitter suedez si am supt Voseptol.
Nu stiu daca e bine sa iau penicilina? Voi ce spuneti?

Bobita, 33 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Oana, ai fost la pediatru intre 9 si 10 azi?
Mi s-a parut ca te-am vazut in fata policlinicii.
Eu eram cu Maria, il asteptam pe tati.

Bobita, 33 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

VIVIAN nastere usoara... si bb sanatos...

Fetele, am uitat sa va spun ca sora mea cu nepotica (care implineste 3 luni pe 15 nov)au iesit din spital si fetitza e mai bine,dar i-a ramas o usoara anemie... Va spuneam eu acum cateva zile ca erau de o saptamana in spital ca fetitza avea laringita si pneumonie, iar sora mea era disperata.
Bine ca s-a terminat totul cu bine...

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelooooooor, de dimineata am fost la doc., la control!!!!!!!!!!
Si stupoare!!!! Stiti ca eu am DPN-ul in decembrie, pai, in urma efectuarii controlului, doc., zice: " Daca era copilul intors nasteai saptamana asta! Ai colul foarte scurt! Stai cumintzica sa te prinda sapt viitoare, daca tot te tai sa stim o treaba, sa mai ia in greutate copilul...ne vedem miercuri!" Iar eu stateam asaaaa linistita ca mai am cam 3 sapt., ca , de, asa mi-a zis la eco IERI, ca sta sigur inca trei sapt., in burtica...vedeti fetelor, eu chiar nu ma mai iau dupa eco, ce spune si ce simte doc. la mana, e sfant!!
Asa ca trebuie sa ma apuc sa-mi fac si eu bagajul!!! Mi-a zis clar ca nasc mai devreme de decembrie... Nus tiu de ce, dar nu-mi pare rau...m-a durut si pe mine azi cand m-a controlat, dr nu mi-a curs sange, dupa...
Mai fetelor, am citit ca ati inceput sa consumati ceai de anason si chimen...va rog eu frumos, spuneti-mi si mie ce rol au ???? e pentru lactatie???? pliiiiiiiz, imi spuneti??? gandacico, ce zici???
MICHE, NASTERE USOARA!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput