Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 12

Dena spune:
quote:
Originally posted by vivian
fetele, mi a cazut dopul acum jum de c ora ..cred ca intre azi si maine nasc ..deci cu cam 5 zile inainte de termen.am contractii destul de puternice.
si dureri de coloana si dureri de anus ..
simptomele specifice.
nu mi e teama de moment.cred ca sunt f curajoasa.
vivi si burticel de 39 sapt si o zi.
....
Vivian nastere usoara!!!! Iti tin pumnii sa fie rapida si onorabila

Mult noroc!!!
Denisa si bebica din burtica - 39 sapt.
http://community.webshots.com/user/craiasazapezii
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by vivian
fetele, mi a cazut dopul acum jum de c ora ..cred ca intre azi si maine nasc ..deci cu cam 5 zile inainte de termen.am contractii destul de puternice.
si dureri de coloana si dureri de anus ..
simptomele specifice.
nu mi e teama de moment.cred ca sunt f curajoasa.
vivi si burticel de 39 sapt si o zi.
....
Doamne ajuta Vivian! nastere usoara si bebe sanatos!
cred ca pana acuma ai nascut! felicitari!

fulguletz spune:
Michelina, iti tinem pumnii...si mai bine ia si bagajul cu tine(ca nu cred ca-l vei cara in carca)
cu
David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by try
Si uite-asa am cumparat pompa de san degeaba.
nah asa va trebuie ca nu m-ati ascultat!!!

bey oi fi io mai

dama spune:
Fetele, deja mamici, ce bine ca ne mai povestiti si noua din experienta asta unica prin care treceti zi de zi.
Try, si mie imi plac obajorii aia bucalati ai lui Alexutzu, si manutele alea...asa pufoase...ai ce tine, mai, in mana si cred, ca si ce pupaci...
Abia astept si eu momentele astea cu bebe meu...39 saptamani
pozitze

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by bits
Try am vazut ca si tu folosesti suzeta,credeam ca numai eu il pacalesc cu suzy.
mamicilor voua nu va e frica ca nu respira bebe.eu una ma mai trezesc sa-i verific respiratia.sunt cam nebuna
octy si KEN
io 6 luni am avut depresie postnatala si cu cosmaruri ca se sufoca... sper ca nu ma apuca iar

FARA SUZETA! ascultati-ma!

FELIS spune:
quote:
Originally posted by bits
mamicilor voua nu va e frica ca nu respira bebe.eu una ma mai trezesc sa-i verific respiratia.sunt cam nebuna
octy si KEN
BITS asa sunt toate mamicile... stai linistita- nu esti nebuna...

Si mai venim si noi din urma

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Dena spune:
Gandacele asa am auzit si eu din alte surse... fara suzeta!!
Si oricum mie mi se pare mult prea devreme sa ii bagi copilului suzeta la o saptamana... Dar cum spui tu...fiecare face ce vrea, nu?
Auzi ... cum a fost cu depresia aia ... ce ai facut pt ea... ce sa facem si ce sa nu facem ... dezvolta nitelush subiectul.
Multam fain!
Denisa si bebica din burtica - 39 sapt.
http://community.webshots.com/user/craiasazapezii
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Dena
Auzi ... cum a fost cu depresia aia ... ce ai facut pt ea... ce sa facem si ce sa nu facem ... dezvolta nitelush subiectul.
Multam fain!
nu am ce sa dezvolt, cred ca toata lumea o face la un moment dat, cand ai senzatia ca nu te descurci cu bebe, ca nu esti "perfecta" - sau sunt mai multe genuri de depresie poostpartum: ca te-ai ingrasat, ca esti singura etc etc etc
acuma, intensitatea depresiilor tine de nervii fiecareia, de autocontrol si mai ales de cuvintele pe care le aude dupa ce naste! am auzit ca mamele sunt fff sensibile si orice i se spune de copil o ia de buna, trebuie sa aveti grija, sa ii sfatuiti dinainte pe toti sa nu care cumva sa va zica ceva, nici in gluma...
mie mi-a zis mama unei alte fete care a nascut la spital ca bebe doarme prea mult si "are ceva" si atat mi-a fost! m-am imbolnavit!

poate vi se pare comic, dar o sa vedeti, nici nu va dati seama cat va schimbati dupa nastere...
ca sfat contra depresiilor ar fi: cum simtiti ca "vine", sa n-o lasati cu nici un chip sa se "instaleze" - ma vedeti cat sunt de vesela, etc etc - ei bine, n-am bagat-o in sema cand a venit si apoi n-a mai vrut ea sa plece

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Miche
Fetelor, ameteala de ieri nu mi-a trecut , iar in dimineata asta am gasit iar cateva picaturi de sange , am sunat-o pe doc si mi-a zis intr-o ora sa fiu la spital!
Acu nu stiu daca sa-mi iau bagajul cu mine sau nu...
oricum am luat listuta si va trimit sms-uri!
Miche, Doamne ajuta! ne gandim la tine!

ia si bagajul, normal!