Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 14
fulguletz spune:
mey...da toate decembristele se grabesc sa nasca in noiembrie...
si eu! si eu! asa...pe la sf. lunii!..sper...
cu
David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze
FELIS spune:
quote:
Originally posted by onitza
Fetelooooooor, de dimineata am fost la doc., la control!!!!!!!!!!
Si stupoare!!!! Stiti ca eu am DPN-ul in decembrie, pai, in urma efectuarii controlului, doc., zice: " Daca era copilul intors nasteai saptamana asta! Ai colul foarte scurt! Stai cumintzica sa te prinda sapt viitoare, daca tot te tai sa stim o treaba, sa mai ia in greutate copilul...ne vedem miercuri!" Iar eu stateam asaaaa linistita ca mai am cam 3 sapt., ca , de, asa mi-a zis la eco IERI, ca sta sigur inca trei sapt., in burtica...vedeti fetelor, eu chiar nu ma mai iau dupa eco, ce spune si ce simte doc. la mana, e sfant!!
Asa ca trebuie sa ma apuc sa-mi fac si eu bagajul!!! Mi-a zis clar ca nasc mai devreme de decembrie...![]()
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent
ONITZA... vad ca totate care aveti colul scurtat nasteti mai devreme... Eu nu stiu cum il am...
da v-am zis... am eu o presimtire ca nu va fi luna asta... Eu o sa stau cuminte... La tine am vazut ca toata ziua faceai treaba

quote:
Mai fetelor, am citit ca ati inceput sa consumati ceai de anason si chimen...va rog eu frumos, spuneti-mi si mie ce rol au ???? e pentru lactatie???? pliiiiiiiz, imi spuneti???
Anson si chimen pt lactatie... Da am uitat pt ce sunt frunzele de zmeur... FULGULETZ

GANDACULE... multzumesc de lectii...

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Mona_B spune:
quote:Fulguletz, tu ai vazut cumva Rückbildungshosen(burtiere) prin magazine la un pret acceptabil? Esti interesata sa porti asa ceva dupa nastere?Eu am vazut ceva la Babywalz si Neckermann dar costa cam 70 de euro cu tot cu cheltuielile de expediere, si mi se pare cam mult.Dar mai caut.
Originally posted by fulguletz
Michelina, iti tinem pumnii...si mai bine ia si bagajul cu tine(ca nu cred ca-l vei cara in carca)
cu
poze
FELIS spune:
MICHE... ai venit... Ce ai facut la dr.?
Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Miche spune:
M-am intors de la control!!!
Colul nu mi s-a sters de tot , e deschis si se pare ca intru in pretravaliu.
Doctorita mea (care e o dulce , cum v-a mai spus), a zambit continuu si a spus sa iau un no-spa si da dorm , ca s-ar putea sa am surprize curand.
Fara sa-i zic eu a spus ca preventiv isi duce copilul in seara asta la mama ei (ca sotul nu e in Buc)..
Si mi-a mai zis sa fiu atenta ... desi n-am inceput dilatatia, s-ar putea sa se intample destul de repede si... sa nu nasc acasa.
Nu m-a internat inca, a spus ca totusi e devreme ..
A, si cand a scos degetele din mine erau pline de sange ![]()
Acu , astept...
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100
Dena spune:
Miche sa ai nastere usoara!!!
Mult noroc!
Gandacel mercic de sfaturi...
Voi de cand stiti ca trebuie purtata burtiera??
Denisa si bebica din burtica - 39 sapt.
http://community.webshots.com/user/craiasazapezii
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
Dena spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
Dena, oaaaaaaaaaaaaaaaauu, ce de dovleci ai in poza!
si eu as vrea sa imi vopsesc burtica dar nu stiu cu ce...Tu cu ce ti-ai "fardat-o"?cu
poze
Iubita mie mi-au vopsit-o prietenele cu ...acuarele!! Din acelea de le folosesti la scoala in clasele primare...
Dar daca ai farduri cremoase merge si cu ele... pudra nu se aseaza (am incercat noi)
Denisa si bebica din burtica - 39 sapt.
http://community.webshots.com/user/craiasazapezii
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Miche
M-am intors de la control!!!
Colul nu mi s-a sters de tot , e deschis si se pare ca intru in pretravaliu.
Doctorita mea (care e o dulce , cum v-a mai spus), a zambit continuu si a spus sa iau un no-spa si da dorm , ca s-ar putea sa am surprize curand.
Fara sa-i zic eu a spus ca preventiv isi duce copilul in seara asta la mama ei (ca sotul nu e in Buc)..
Si mi-a mai zis sa fiu atenta ... desi n-am inceput dilatatia, s-ar putea sa se intample destul de repede si... sa nu nasc acasa.
Nu m-a internat inca, a spus ca totusi e devreme ..
A, si cand a scos degetele din mine erau pline de sange
Acu , astept...
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100
micheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bravoooooooooooooooo
am emotii pentru tine, parca te si invidiez ca scapi... si mai ales, ca-ti vine dr!
cat ii dai???
te puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Anson si chimen pt lactatie... Da am uitat pt ce sunt frunzele de zmeur... FULGULETZ
pentru scurtarea travaliului, dilatare rapida ...

daca faci cezariana nu are sens sa bei...

a! si trebuie baut cu 6 sapt. inainte de nastere ca sa aiba ceva efect..adicatelea eu sper sa aiba efect in cazul meu
cu
David, 36 sapt., DPN 7 dec.poze
fulguletz spune:
Mona, sincera sa fiu nu m-am interesat pana acum de burtiera ..dar acum, cand m-ai intrebat tu mi-a venit ideea sa ii zic mamei sa-mi aduca din Romania cand vine...
a zis cineva mai devreme pe aici ca in Ro sunt ieftine si se gasesc in piatza...
cu
poze