FIV 23
Raspunsuri - Pagina 13
teodoran spune:
fetelor m-am apucat....iar..de cura de slabire. Luam o pauza pentru FIV, dar acum m-am apucat din nou de cura de slabire, prea toti doctorii primul lucru care il spun e slabitul.
Astazi ma duc la cabinet la dr. protopopescu sa vad ce imi spune sa facem in continuare...o sa vad.Eu tot nu inteleg de ce nu vor ovarele astea sa functoneze...

pentru in rest totul e perfect.
Kariris spune:
Teodora, dar tu ce inaltime ai si cate kg? de iti faci probleme? ca am inceput si eu sa-mi fac... de cand cu hotararea fiv, nu ma mai abtin de la nimic si am cam luat in greutate..
teodoran spune:
Eu am diag. de ovare micropolochistice si ca indicatie principala este scaderea in greutate. Acum am 66 kg si 1.68m dar aveam 78 kg !!!!!
Kariris spune:
bei...dar ce si acum mai trebe sa slabesti?
pai eu acum am 77 kg si 1,78 m, dar inainte sa ma hotarasc aveam 74-75 kg. mai putin de 70 kg n-am mai avut demult. si mie mi s-a spus ca pe ov. stang am ceva chistulete... asta acu` cativa ani... cert e ca la prima eco nu mi-a vazut deloc ov. stang, nu stiu ce-o fi cu el.
o fi disparut...
Ellena spune:
Ca tot veni vorba de greutate....
[quote]Originally posted by Teli
Elena , tu unde ai facut FIV-urile , ai pastrat medicul , pt ce eu sunt f derutata , as vrea sa-l schimb pt ca ma gandesc ca si datorita stresului de la fiecare control n-am reusit . Grija mea nr 1 era sa nu-mi zica Niculescu ca m-am ingrasat.As vrea sa merg la Laura Dracea , a fost cineva la ea?
Fetele care ati facut la Medsana , toate ati luat vibromicina si prednison dupa punctie? Ca la Giulesti ni s-a dat doar utrogestan si acid folic.
[quote]
Eu am 1.67 si 65 kg. M-am ingrasat 10 kg in ultimul an. Cred ca de la prima stimulare si schimbarea programului de munca.
Am facut FIV-ul la Giulesti cu dr. Niculescu si nu mi-a spus nimic de slabit cu toate ca mi-am pus in cap sa revin la greutatea initiala.
Dupa punctie si mie mi-a dat tetraciclina, aspirina, medrol, utrogestan si acid folic.
Laura_72819 nu-ti pierde speranta. La primul FIV si mie mi-a iesit testul de urina negativ si totusi valoarea la betaHCG era aproape 40. Sanse sunt. Te asteptam cu vesti bune.
teodoran spune:
Mam ingrasat la prima stimulare de acum 2 ani, a fost o stimulare simpla cu GONAL F.
Tia spune:
quote:
Initial creeata de teodoran
Am si eu o intrebare, in urma Fiv-ului nereusit terbuie sa fac ceva daca am RH negativ?