FIV 23

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Salutari tuturor fetelor!
Eu una am slabit de la stimulare,desi medicul imi spusese ca voi lua in greutate.De-aia si ziceam ca din toata chestia m-am ales si eu cu un lucru bun:am slabit 3 kg...inca vreo 2 nereusite si ajung si eu la greutatea ideala
A mai avut cineva hidrosalpinx?Sint in dilema,eu am si medicul mi-a zis ca ar putea fi cauza nereusitei mele.Iar pt a doua incercare ne gindim daca sa facem inainte o laparoscopie sau nu...poate ma sfatuiti si pe mine,va rog.
Eu dupa ET am stat 15 min culcata,apoi am plecat cu masina acasa(350km),pe-acasa n-am stat in pat decat o zi ca a doua am mers la scoala.....dar nici medicul nu mi-a zis sa stau in pat.Vedeti ce mare diferenta este de la un medic la altul?Pt stimulare am facut vreo 28 de fiole de follegon,cite 2 pe zi,am avut 13 ovule,din care mi-au ramas 4 bune,fiecare cu cite 6 sau 8 celule,i-am pus pe toti 4 si nu s-a prins niciunul...de ce?numai dumnezeu stie.
Cite celule ar trebui sa aiba un embrion ca sa fie declarat excelent?
adelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor, de la tratamentul cu Menogon v-ati ingrasat? Be bune!

Mergi la inceput

Va rog eu, sa-mi spuneti... ca daca o sa ma fac ca o elefanta, o sa innebunesc.. va dati seama ca sunt si inalta... deja arat ca un body guard.. cand aveam 80 mi-a spus mama ca sunt ca o ursoaica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Eu m-am ingrasat 8 Kg.
Cred ca cel mai mult de la utrogestan ( 3 luni)...in timpul menogonului, doar 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Fetele,am vorbit cu Anis,a avut ceva probleme in urma suprastimularii,au internat-o,i-au facut perfuzii,tre sa bea foarte multe lichide si cred ca maine vine acasa.

Valentina
Never say never!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ileana

Eu m-am ingrasat 8 Kg.
Cred ca cel mai mult de la utrogestan ( 3 luni)...in timpul menogonului, doar 3.

ileana

Ileana, ok 3 kg in timpul menogonului si 5 in timpul utrogestanului... dar de ce ai luat 3 luni? ai facut fiv si ai reusit? si a trebuit sa iei utrogestan 3 luni?

Mergi la inceput

Fetele mele,
acum chiar ca va rog sa-mi raspundeti:
conform buletinului de analize facute la medsana in ziua a 21-a in ce faza ma aflu:foliculara, luteala, ovulatorie? ca la menopauza sigur nu! eu nu inteleg de ce nu a iesit progesteronul bine! a iesit 14, 79.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

faza luteala . de ce zici ca nu e bine ? mie mi se pare ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ziua 21 este in fata luteala.

Valentina
Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

fetelor!
Va multumesc tuturor ca va ganditi la mine si ma incurajati!
In ce priveste greutatea: eu oscilez intre 68 - 70 kg si am o inaltime de 1,65 m. Am pus si aceasta intrebare medicului de aici, a facut niste calcule si mi-a spus ca nu este nici o problema, si ca daca tin neaparat pot sa mai slabesc chiar acum in jur de 2,5 kg fara riscuri, daca nu iarasi este ok!
Eu de la stimulare nu am luat nici macar un kg in plus, in schimb m-am ingrasat dupa ce m-am lasat de fumat, in urma cu 3 ani!

Monica: sunt absolut de acord cu cele spuse de tine. Ma bucur ca au prins doi, Doamne ajuta sa reziste amandoi! Si eu imi doresc tot gemeni! Ai mare grija de tine si de !

Lachione: da, se poate face reductie de embrioni, dar exista 10 % ( chiar daca reduse ) sanse sa-i pierzi pe toti!
In ce priveste interpretarea analizelor:
- ziua 3-a = faza foliculara ;
- ziua 14-a = faza ovulatorie;
- ziua 21-a = faza luteala.

Cami

Mergi la inceput