FIV 23

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

hei cami

ce bine ca ne-ai mai scris...nu ma pricep io prea bine la fiv dar sper sa ai vesti bune, eu ma gandesc la tine si iti tin pumnii strans sa se lase cu bb, cati vrei tu:)
pupici

lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Monica si Lili: multumesc ca va ganditi la mine
tuturor

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anis,ce vesti ne dai?Multa bafta!

Cami,iti tinem pumnii, sa fie bine!

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cami fiecare clinica este cu schema proprie de tratament. Ce exemplu la Timisoara in lotul asta li s-a dat acid folic, tromboas, gavibinon, utrogestan si inca ceva care imi scapa. La medsana am scris ce s-a dat.La noi utrogestanul este in nr de 9. Depinde de medici si de cercetarile lor in domeniu. Tu trebuie sa ai incredere in medicul tau si sa fai ca iti spune si ce simti tu a e bine ptr ine. Eu v-am spus ce am faut eu si uite ca se pare ca avem doua gagalici. Unul este f f puternic iar unul e mai firav sa vedem daca rezista. La urmatoarea eco stim mai multe. Asa ca bafta Cami si incredere.

Anis ma gandesc la tine fata frumoasa.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Monica Elena, ai aflat deja ca ai doi embrioni prinsi?
Super! Felicitari! Sa fie sanatosi si sa reziste amandoi!
Visul meu vad ca se implineste la tine: de a avea 2 bb dintr-o data!
E minunat!

La cat timp dupa dipherelin se incepe tratamentul de stimulare?
Eu fac calcule in continuare, doar, doar intru si eu in decembrie.
Azi mi-am facut ultimele analize hormonale, sper la inceputul sapt. viitoare sa facem si "noi" spermograma, restul analizelor si... cred ca oricum nu mai am timp sa intru in dec. ei lasa, daca intru in ian. poate o sa fac niste scorpioni ca mine.. e bine si-asa.

Pupici la toate fetele si mult noroc celor care sunt acum in focuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Stie cineva daca ai obtinut prin fiv o sarcina multipla si nu poti sa-i pastrezi pe toti din motive medicale, cum se procedeaza? exista posibilitatea ca 1 sau 2 embrioni sa fie scosi?

La analizele din ziua a 14-a mi-a iesit doar fsh-ul bine, estradiolul si lh-ul mult sub limita inferioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Azi sunt foarte suparata. Desi nu am inca rezultatul la hcg din sange.Dupa ce am venit de la laborator mi-am facut si un test de sarcina din urina si a iesit negativ. Deci sunt 100% convinsa ca si rezultatul din sange e negativ. Nu am nici un fel de semne de sarcina.

Mergi la inceput

Laura nu dispera mai ai de asteptat putin. Ce test de urina ti-ai facut? In afara de Clear Blue incazul Fiv-ului nu este nici unul sensibil.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Monica iti multumesc pt. incurajari.Testul se numeste Preventor, scrie ca se poate face in orice perioada a zilei.Acum singura mea ocupatie e sa plang.

Mergi la inceput

Pai faci tare rau iubita ar fi bine sa nu plangi si sa stai linistita. Gandeste-te ca sarcina este f mica si doar testul de sange este cel mai concludent ca altfel iti faceau chiar dr testul de urina daca era atat de bun si sensibil. Eu zic sa astepti rezultatul testului de sange fara sa mai plangi ptr ca poti face rau bebelusilor. Despre semne stai linistita ca nici eu nu am avut si uite ca sunt bebei acolo. La o sarcina de o saptamana este cam imposibil sa ai semne asta doar daca nu ti le provoci de la creieras.
Hai fi fata cuminte si asteapta testul de sange

Monica

Mergi la inceput