Tia are nevoie de ajutor!
Raspunsuri - Pagina 14
mmag spune:
Draga Anca, am vorbit cu Daniela cam ce si-ar dori copiii ei.
Mi-a spus ca ai ei sunt mari si ca oricum voi cheltuiti suficient pentru alimentele Tiei.
Intr-un final am aflat ca Tia isi doreste foarte mult o bicicleta, iar copiii ei role. Dar nu vrea sa cheltuiti bani pe ele, daca are cineva de la copii si vrea sa le dea lor.
Faina fara gluten am inteles ca acum mai are din pachetul pe care i l-a dus Gabriela.
Pupicei
Magda
Tia - la ultima serbare
http://community.webshots.com/user/stefiasi
mmag spune:
Am gasit o oferta de la Metro cu produse asiatice, spuneti-mi daca preturile sunt bune:
- Fidea de orez - 500g - 78500lei (vechi)
- Fidea de fasole - 100g - 52.360lei
- Lipii de orez - 200g - 96.400lei
Orezul nu are gluten
zuzunaki spune:
azi mi a adus o nepotica niste hainute si jucarii pt tia.lucrurile au fost ale ei,ea are acum 6 anisori.sunt f bune-parerea mea-si f frumoase.
maine mai iau de la alata nepotica cate ceva si sper cat mai rpd sa ajung sa pun pachetul.
il voi trimite prin bus-atlassib-.magda,il poate ridica daniela?dc nu,da mi adresa ta sau a cuiva care l poate ridica.
va anunt ulterior cand am trimis.
Nicole-mami de pici cu lipici (19.03.2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
People see God every day, they just don't recognize him.
ancuta06 spune:
Magda, preturile sunt mari, dupa parerea mea, daca vrei paste (adica fidea), mai precis spaghete.
Iar lipiile de orez, nu ma pricep, dar si alea par scumpe.
Acum, ce te-as ruga eu este sa faci o listuta cu ce produse ar trebui cumparate, ca sa stie si Cristina (tinatache) cand face cumparaturile. De ex": faina, painici, spaghete, dulciuri.....in fine, sper ca ai inteles. Asta ca sa cumpere ce trebuie.
Ancuta 10+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
mmag spune:
Dragelor, ieri seara m-a sunat fetitza Danielei sa-mi spuna ca mama se simte rau, dar ca vrea sa-mi transmita prin ea ca a primit un pachet, pentru care va multzumeste foarte mult.
Nu am reusit sa vorbesc inca cu Daniela, sa aflu de la cine era pachetul, dar astazi am sa trec pe la ei.
Multzumiri catre fiecare dintre voi, pentru ajutorul pe care-l acordati micutzei Tia si, deasemenea Danielei. De multe ori imi spune ca nu credea ca va trece prin asa ceva si nici ca mai exista oameni ca voi, care fara sa o cunoasca personal, au atata daruire si bunavointza sa ajute.
Ne rugam pentru voi, ca Dumnezeu sa va inmulteasca binecuvantarile, pentru ca bucuria voastra sa fie deplina si pentru ca prin voi cat mai multzi oameni sa-L laude pe El.
Va imbratzisez cu drag, si va transmit toata admiratzia si respectul nostru.
Magda
Zuzunaki, nu mai stiu cui am trimis adresa Danielei pe private, daca nu ti-am dat-o spune-mi sa ti-o trimit.
Anca, probabil ca pachetul este de la tine, mai stai un pic sa pot discuta cu Dana "la rece". Acum are si alimentele de la Institutul de bioresurse, pe care le-a primit de la Gabriela si va vedea exact daca mai trebuie ceva.
zuzunaki spune:
magda,
am adresa.eu intrebam daca poate daniela sa mearga sa ridice de la biroul atlassib pachetul cand va sosi.
imi pare tare rau ca nu stiu exact cand il pun pt ca atlassibu e la 30km si tre sa l prind pe sotz liber ca eu n am permis.dar banuiesc ca acum tia are cele necesare din pachetul ancutei si de la institut si nu e mare graba.eu am mai intarziat pt ca am asteptat hainute si jucarii.
magda pt tia si familia ei minunata!
Nicole-mami de pici cu lipici (19.03.2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
People see God every day, they just don't recognize him.
tinatache spune:
Laura (vik), am primit banutii de la tine , ii astept si pe cei de la Ancutza si apoi plec la cumparaturi. Intre timp am mai intrat prin magazinele de produse Bio, gen Reformhaus, dar sunt extrem de scumpe, asa ca raman la cele de pe internet.
Ancutza, te poti uita si tu pe linkurile alea ca sunt cu poze iar pretul e tot in €.
Pt ca faina normala nu se face asa de bine (dupa cum a spus Daniela), am sa iau amestec pt paine, in care se pune doar apa si atat. Si de restul dulciurele pe care oricum Daniela nu le poate face singura. Am sa fac o lista la momentul respectiv si o supun aprobarii aici, ok?
Intrucat acuma a trimis si Ancutza si (o sa trimita) si zuzunaki, sunteti de acord sa iau niste chestii pt cei care merg la scoala? Ma gandesc la un penar (am vazut si cu 4€ unul complet cu de toate) sau mai stiu eu ce... rechizite, din astea. Veniti cu propuneri, n-as vrea sa iau ceva care sa nu fie urgent. Atata vreme cat (de data asta) transportul e gratuit, preturile sunt cam la fel iar calitatea mult mai buna. Ce ziceti?
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o
ancuta06 spune:
Cristina, eu sunt de acord sa iei ce vezi tu dragut. Eu luni voi trimite banii. O sa ma uit acum si pe link-urile alea.
Revin ca sa-ti zic ca m-am uitat, dar degeaba. Nu inteleg nimic, si nu stiu nici unde sa ma uit. Daca-mi poti da direct link la lista cu produse afisate, mi-ar fi mai usor.
Poze cu Martijn
tinatache spune:
Ancutza, ti-am trimis un email pe hotmail cu fisierul cu preturile. Poate asa e mai bine. E un pdf.
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o
ancuta06 spune:
Cristina, m-am uitat pe lista de produse si preturi. Nu inteleg eu prea bine, dar, daca, de exemplu, Waffeln inseamna napolitane, atunci alea-s de 2 ori mai scumpe decat cele pe care le iau eu de aici. Painea, iarasi e mai scumpa.
De exemplu, eu dau pe napolitane, un pachet cu 3 napolitane cu ciocolata, 2.25, iar pe un pachet cu 2 mini-baghete, 2 euro. In afara de faina, care costa mai mult, celelalte produse sunt intre 2-3.50 euro. Acum, cantitatile, nu mi se par a fi mai mari la dulciuri, de exemplu, ca acolo scria de napolitane, 2x200gr., si eu nu cred ca cele 3 intr-un pachet, pe care le iau eu, de exemplu, au mai putin de 400 grame, in total.
Nu stiu, nu imi pot da seama prea bine, ca nu stiu germana, dar din cate stiu, brot e paine si Waffeln cred ca inseamna napolitane. Oferta este mai variata, insa dupa lista data de tine. O sa incerc sa caut si eu aici, sa vad daca-s site-uri cu produse fara gluten, in olanda, ca sa fac o comparatie.
Poze cu Martijn