Tia are nevoie de ajutor!
Raspunsuri - Pagina 13
zuzunaki spune:
fetelor,
eu abia azi am citit despre cazul tiei.prin urmare i am cerut ancutei-revin cu rugamintea-adresa ei.sau magda,daca poti tu te rog da mi adresa danielei (daca se poate sau a ta )ca sa pot pune un pachetel prin posta.deja acum m am intors de la drogherie-i am luat bebeului meu laptic-si i am luat tiei napolitane din orez fara gluten(si cu sare si fara.e ok) si budinca de cioco si vanilie,de asemenea fara gluten.pana spre sfarsitul saptamnii nu cred ca reusesc sa l pun la posta pt ca mai vreau sa caut cate ceva.cu ocazia asta ii raspund si cristinei-tinatache-:scumpa mea,eu trimit prin posta cum am zis mai sus.nu stiu cat costa dar la greutate nu cred ca depaseste 2 kg.iar pt mine prin atlassib e mai costisitor pt ca la pachetele pana in 10 kg iti iau 10e-din cate stiu eu-si in plus tre sa merg 30 km cu masina pana la atlassibul cel mai apropiat.asa ca solutia optima mi se pare posta pt moment.la sub"viata in germ"sorry ca n am mai intrat de secole.nu am prea mult timp de citit dar promit o vizita in viitorul apropiat.
eu ma angajez sa trimit lunarpt tia cate ceva-in limita posibilitatilor.daca voi avea cumva vreo intarziere sa ma scuzati pt ca am bebe mic si sotul e la munca asa ca voi face tot posibilul sa gasim timp.eu pe 10 aug plec in grecia pt ca avem nunta acolo pe 27 si dup aia vin in romania.asa ca urmatorul pachet-nu acesta pe care l pun acum-va ajunge odata cu mine acasa si va anunt ulterior.
fug la bb dar voi reveni
Nicole si micul printz (19.03.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
People see God every day, they just don't recognize him.
tinatache spune:
postez si aici poate la sub. cu germ nu intra toata lumea. Deci, pt fetele din Germ care vor sa comande pt Tia:
pe adresa asta http://www.dzg-online.de/
la Hersteller sunt producatorii de produse fara gluten. Am gasit la unul o punga de 5 kg de faina cu 16,75, ceea ce inseamna 3,35€/kg. Mai ieftin de atat nu am vazut... inca.
Asta e: http://www.minderleinsmuehle.de/glutenfrei/jahreszeit/index_start.html
La Bestellung Endverbraucher mergeti la PDf download si acolo este un Bestellschein cu toate preturile. Transp. mai cost 4€ dar daca luam mai multe o data nus e cunoaste chiar tare. Peste 90€ e transp. gratis.
Eu mai caut, daca gasiti mai ieftin, dati de stire.
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o
ancuta06 spune:
Cristina,
nu ma uit pe listele alea pe care le-ai dat, ca nu vorbesc germana. Dar as vrea sa stiu, au produse mai diversificate? Ca eu aici gasesc cateva chestii si atat. daca sunt mai multe la voi, pe site-ul ala, ti-as trimite bani direct, sa cumperi tu ce poti, si atunci nu mai trimit pachet in august, catre tine. Ce zici?
Magda, am trimis pachetul pt Tia joi, pt ca din pacate mai devreme nu am avut cum. Te rog, anunta-ma cand ajunge, ca sa stau linistita. E prima data cand ii trimit ceva prin posta de aici, asa ca stau in suspans.
Pupici tuturor fetelor dulci,
Ancuta 9+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
tinatache spune:
Ancutza, e bine si asa. Oricum eu mai strang banutzi si din alte parti si iau tot odata. Mie mi se pare destul de diversificata oferta: 3-4 feluri de paste, fursecuri, biscuiti, to felul de prajiturele. In loc de paine gata facuta care se pune numai cateva minute la cuptor as lua faina, ca e mai ieftina si poate face ce vrea din ea. Ce zici?
Magda, poate ne dai si tu o idee despre ce i-ar conveni mai mult sa primeasca? De ex: drojdia normala se poate folosi la painea pt Tia? Are nevoie si de alte ingrediente speciale? Eu vad aici pe site si produse din orez, orezul normal are gluten sau trebuie si din asta special?
Cristina
accepta, sau schimba!
zuzunaki spune:
ancuta si magda,
inca astept o adresa
cristina,
mi se pare mult de tot sa trimiti prin posta in conditiile in care de banii astia ii mai pot lua tiei ceva de papica.
pana una alta incerc sa fac rost de niste hainutze pt ea-nu e nimic 100%-si daca reusesc voi face un efort si voi trimite prin atlassib.daca tot dau 10e macar sa i trimit ceva mai consistent.
am zis ca incerc sa i trimit lunar dar se pare ca nu prea se poate fiindca posta e destul de scumpa si cum am zis mai sus,mai bine profita tia de acesti banuti.o sa caut o solutie sa mi tin cuvantul,chiar daca asta inseamna macar banuti si mai rarutz alimente.fac si eu ce mi sta in puteri.dati mi voi solutii daca aveti ceva mai bun.
astept sa vad ce rezolv cu hainutele si apoi va anunt cand si cum fac cu pachetul.
Nicole-mami de pici cu lipici (19.03.2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
People see God every day, they just don't recognize him.
ancuta06 spune:
Cristina,
Eu prefer sa ii trimit painici de se baga la cuptor, pt ca au facut-o pe Tia tare fericita. Din spusele Magdei, cand le-a vazut, a strigat "Sunt bogata!". Pe mine una, m-a topit. Gandeste-te ca una e sa manance painica facuta in casa, si alta e sa manance painica care arata la fel cum arata si cea pe care o mananca restul. Cel putin pt ea, diferenta e mare. Eu i-am trimis si faina, pt ca va mai avea nevoie sa faca painici, si altele. Dar as vrea, din banii pe care ti-i trimit, sa-i iei si niste painici (in functie de termenul de garantie, vreo 10).
As vrea sa-mi zici cum preferi sa iti trimit banii: paypal, transfer bancar sau in plic.
Zuzunaki, intr-adevar, posta e scumpa. Eu am platit 21 euro. O sa mai iau cu mine si cand ma duc in tara, adica pe 31. Si vreau sa-i iau si un joc, ceva.
Magda, ceilalti copii ai Danielei cati ani au si ce sunt, fete sau baieti? Astept un raspuns cat mai repede, ca sa stiu cum ma orientez.
Ancuta 9+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
tinatache spune:
zuzu, da, e scumpa posta. De aia si strang acuma pt ca le iau eu cand plec acasa.
Cristina
accepta, sau schimba!
mmag spune:
Dragele mele, in primul rand imi cer scuze ca am intrat asa tarziu pe subiect.
Draga Nico, ti-am trimis adresa Danielei pe private.
Chiar acum a plecat Daniela de la mine si mi-a spus ca a trecut Gabriela impreuna cu sotul pe la ea si i-au adus pachetul pentru Tia. Tot spunea ca are impresia ca nu a multumit indeajuns.
In legatura cu produsele de care are nevoie, chiar spunea cat de mult conteaza sa puna un dulce pe masa si pentru Tia. Ea ii face tot felul de bunatati: cozonac, prajiturele, clatite, dar spunea ca faina asta fara gluten se leaga foarte greu si ca foloseste multe oua. Daca exista dulciuri gata preparate, cred ca i-ar fi de folos.
Draga Anca, Daniela spunea ca ultimul pachet, cel cu painicile, i-a ajuns cam o luna si jumatate. Daniela mai are o fetitza de 12ani si un baietzel de 10ani.
Va imbratisez pe toate si va multumesc inca o data, si in numele Danielei
Magda
tinatache spune:
magda, sa inteleg ca ar fi mai bine sa luam produse semipreparate decat faina?
Cristina
accepta, sau schimba!
ancuta06 spune:
Magda, as vrea sa le iau cate o jucarie copiilor. Poti afla de la Daniela cam ce fel de jucarii si-ar dori? Ca eu chiar nu ma priep, baietelul meu fiind mic. O idee am, pentru fetita cea mare, de exemplu, dar mi-ar prinde bine si parerea Danielei.
Cristina, eu i-am trimis Tiei mereu si dulciuri gata preparate, adica napolitane, biscuiti, fursecuri...am mai vazut si mix pt briose, etc. Astept o adresa de la tine unde sa-ti trimit banutii pt mancarica Tiei. Cred ca-ti voi trimite in jur de 50 euro.
Ancuta 10+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn