Tia are nevoie de ajutor!
Raspunsuri - Pagina 15
tinatache spune:
Am luat la scolari cate un penar cu de toate in el: creioane colorate, carioci, ascutitoare, radiera, o linie si un echer. Are si 11 rezerve cu cerneala pt stilou dar stilou nu are. Poate ii spuneti voi Danielei ca sa nu le mai ia ca deocamdata sunt suficiente.
Ancutza, spune-mi te rog ce ai hotarat ca sa stiu ce am de facut. Tocmai am descoperit ca la noi la mall sunt produse fara gluten la supermarket dar nu am preturile. E posibil sa se apropie de ale tale dar nu stiu sigur. Sper sa ajung odata singura sa mi le pot nota ca eu cu astia 2 dupa mine nu am o secunda de liniste, mi se invart ochii in cap precum girofarele dupa ei prin magazin...
uite, ai aici produsele:
http://www.glutanoshop.de/zumshop.html. Mergi la PRODUKTE si apoi scrie denumirea lor si in engleza si da si preturile. Cred ca sunt cam la fel ca in magazinul meu.
La RESTPOSTEN sunt preturile reduse, care mie mi se par bune. As putea comanda Müsli, cereale, biscuiti, ciocolata, cookies...
Dar tb sa ne hotaram ca sa ma organizez si eu un pic. Acusi vine august si plec...
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o
ancuta06 spune:
Cristina, m-am hotarat pana la urma sa ma duc eu maine la cumparaturi pt Tia. Asta pt ca am aflat ca am voie sa am cu mine 30 kg de bagaje, nu 20, cum stiam. Asa ca un mare bagaj voi umple cu diverse pt Tia, si jucarii pt piticii mei de-acasa.
Imi pare rau daca te-am tinut asa, pe stand by....dar se pare ca va fi bine asa.
Pupici
P.S. o sa-ti trimit maine 20 euro, si gandeste-te si hotaraste tu ce cumperi de ei, insa alimentele o sa le iau eu de aici. Tu nu ai PayPal?
Ancuta 10+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
tinatache spune:
nu am Paypal dar poti trimite in plic, adresa o ai, nu?
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o
ancuta06 spune:
Am cumparat astazi pt Tia o groaza :) Mai multe ca datile trecute, ca m-am dus singurica. Am luat painici (20), napolitane, piscoturi, biscuiti, un mix pt tort, un mix pt prajituri, grisine.
Cristina, da, m-am uitat acum, si mai am adresa, asa ca-ti trimit maine in plic. Prin paypal oricum nu mai pot, momentan. asa ca banutii vor ajunge candva sapt viitoare, probabil dureaza 3-4 zile.
Ancuta 10+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
mmag spune:
Dantje, bun venit pe forum si pentru dorinta de a ajuta.
Zuzunaki, si multumiri, nu-i problema cu luatul pachetului, deranjul vostru este mai mare.
Anca, Cristina si Gabriela , Daniela nu are cuvinte sa va mutumeasca.
Am primit pe mail un mesaj de la un domn din Cluj care are si el o fetita cu aceeasi afectiune ca Tia si care doreste sa ajute cu alimente. Mi-a lasat un numar de telefon, dar nu m-am invrednicit sa-l sun pana acum. Ma gandesc ca si asa cheltuie destul pentru fetita lui....Daca mai intra la acest subiect, as vrea sa stie ca are toata admiratia si respectul meu. Mereu sunt impresionata de oameni care, ei insisi fiind in situatii delicate, gasesc putere si dragoste ca sa ofere si altora.
Magda
Dantje spune:
Multumesc Magda,am dat o tura azi,nu am gasit prea multe produse,dar saptamana asta ma duc la un alt magazin care se pare ca are mai multe produse,si iti spun rezultatul.
Dantje & Martijn
Oana_B spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54556" target="_blank">partea a doua
Oana_B