Miresele anului 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
elara spune:
Salut, fetelor si succese multe cu ce va propuneti.
Ma alatur si eu grupului, daca imi permiteti, doar ca noi nu am rezervat nimic, nu am comandat invitatiile, nu am facut nimic inca.
Nici macar nu am vizitat nici un local macar.
Ne-am hotarat luna asta. Avem 6 ani de cand suntem impreuna (impliniti in octombrie) si pana acum ne gandeam sa facem in 2006 dar ne-am razgandit (ca atunci vrea si sora mea si ar fi prea greu pt. parintii mei).
Si am vrea sa facem nunta cam in iulie-august la anul (dar merge si in septembrie daca nu se poate mai devreme).
Acum spuneti-mi si voi, ca am intrat deja in panica vazand ce deperte sunteti voi cu pregatirile, MAI AVEM VREO SANSA pentru la anul?
E PREA TARZIU sa mai sper sa gasim local pt. la anul? Si frumos adica, nu orice "bomba"...de cartier...dar nici vreun superlux, ca nu suntem chiar "bazati" , cu banii adica.
Ce ziceti?
Nici nu stiu de unde sa incepem.
Ce restaurante sa vizitam.......El are cateva idei, am mai gasit cateva idei si pe aici.....pe site...asa ca vom incepe de aici.
Multumesc anticipat pt. raspunsurile voastre si va pupicesc pe toate.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
kopilash spune:
neatza fetele!!!
bibyrox si corina v,nu va certati mai fetelor ca va trag de urchiuse pe amandoua...fiecare are gustul lui si are deasemenea dreptul sa-si exprime parerea ppozitiva sua negative destre respectiva chestie...deci fara certuri...ca noi aici scriem ca sa ne ajutam una pe alta ca niste viitoare miresici bine educate ce suntem :P
elara...inca nu este foarte foarte tarziu...parerea mea...insa trbuie sa te grabsti tare de tot...mai poti gasii cevamai ales daca nu tii de o data naume...depinde acum si de ce vrei si de cati invitati ai pe lista...daca ai nevoie de ajutor..ce pe aici ..se va gasii cineva sigur cae sa te ajute!
musca tzetze intradeva un site care iti da o groaza de idei..pe mine una m-a ajutat in ceea ce priveste sandalele...si invitatiile.pupicisi mutumiri.
in rest pupici la toate fetele...si pace multa!! :P
kopilash
corina v spune:
bibyrox nu este nevoie sa ma ignori tu, caci te voi ignora eu. In ceea ce priveste vocabularul meu "inadecvat", nu te priveste pe tine. Oricum eu nu obisnuiesc sa vorbesc asa, dar ce sa-i faci m-am coborat la nivelul tau. Nu inteleg de ce trebuie sa fii atat de invidioasa, daca tu nu-ti permiti sa faci nunta la restaurantul Riviera de ce te-ai laudat ca faci acolo, iar apoi ai inceput sa arunci cu venin in altii. Nu mai conteaza, oricum nu ma intereseaza parerea unei persoane de pe o scara de atat de jos. Si cu asta am incheiat orice discutie cu tine.
musca tzetze spune:
Neata, miresici...
elara, nici eu nu cred ca este prea tarziu... desi noi avem fixata data (20 august), si tinem mult la ea, inca nu am pregatit nimic (adica nimic, nimic)... Si nu-s stesata. Adevaru-i ca ar cam trebui rezervat localu... Cred ca asta e prima urgenta, iar apoi, biserica...
kopilash, ma bucur ca te-a ajutat site-ul... Problema mea a ca mie cam frica sa mai caut pe net... Daca gasesc ceva ce-mi place de mor, si nu gasesc nimic asemanator?... Sa nu veniti cu ideea ca pot comanda pe net, ca am vazut deja o rochitza f frumoasa... pe care sigur n-o pot comanda e vreo 3000E...
Voi ce parere aveti despre facutul rochitzei la croitoreasa? Exista riscul sa nu iasa chiar cum voiam, pe cand una cumparata de-a gata... eventual mici modificari... In concluzie... voi cum faceti cu rochitza?
Va ...
musca tzetze spune:
Fetele... bibyrox, corina v
daca vreti sa va ignorati, n-aveti decat, dar nu mai continuati cearta asta... transforma toata starea de spirit a thread-ului
corina v spune:
Fetelor eu va promit ca nu voi mai raspunde la provocari. Nu va suparati pe mine. Voi sunteti toate niste dragute si m-ati ajutat mult raspunzandu-mi la numeroasele mele intrebari si impartasindu-mi din experienta voastra.
Va multumesc!
flafi spune:
floricele pt fetite cu cornite!
So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame
Pufishor spune:
dragi miresici....in sfarsit am timp sa mai scriu si eu!!!
bibyrox bravo ca ti-ai gasit pantofiori eu caut prin magazine nu neaparat sa cumpar (stiti cum e...poate vad ceva muuuumoooossss) si tot nu gasesc Apropo de demodat...am gasit pantofii mamei mele de la nunta si...surpriza surpriza surpriza!!! Sunt la moda...exact ce se poarta acum .
in sfarsit mi-am putut face un plan de atac: m-am hotarat sa nu ma las cu toate pregatirile pentru targul de nunti asa ca luna viitoare pe 10-11-12 sunt in Bucuresti. Am inteles din discutiile de pe forum ca punctele tinta sunt: pasajul Lipscani, magazinul cu nume de pictor faimos (nu stiu daca pot sa-i dau numele), calea victoriei...mai sunt si alte obiective "turistice" pe care ar trebui sa le pun pe lista???
si inca ceva...de unde as putea cumpara organza,tul in cantitati mai mari? din complexul europa?
pupici si spor la treaba!!!
musca tzetze spune:
targul de nunti e luna viitoare pe 10-12???
credeam ca abia la anu in februarie-martie...
imi ziceti si mie???
flafi spune:
targ de nunti?
unde? unde? vreau si eu!!!
So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame