Mamici noiembrie decembrie 2004(86)
Raspunsuri - Pagina 13

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Dena
Fulguletzule eu zic ca e bine sa pui initialele C sau N care sa indice tipul de nastere atat pt statistica dar si pt eventuale follow upsuri in caz ca cineva (asa ca mine ar vrea sa o faca).
ok..m-ai convins

quote:
Originally posted by Dena
Hai sa fii sanatoasa si cu mult curaj!
Si tie iti doresc nastere(sau...cezariana) usoara si refacere rapida si asteptam vesti de la tine...Dupa cum vezi, esti prima de pe lista de asteptare...Iti tinem pumnii

poze

fulguletz spune:
Laura, felicitari! sa-ti traiasca micutza si sa fie sanatoasa...
fetele, asta da lovitura :3 bebici intr-o zi... cu
David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze

dama spune:
Fulguletz, scumpi, Diana2004, Jasmine si Ad-rianna au nascut prin cezariana. Sa ma corecteze fetele daca am gresit la vreuna din ele, dar eu asa am retinut.39 saptamani
pozitze

fulguletz spune:
eu azi am fost la curs..si asa bine a fost...mai vreau !
Tema de azi s-a referit la sprijinul (moral si fizic) pe care ar trebui sa ni-l dea sotzii la nastere...
Drept urmare, sotzii au fost si ei prezenti si am avut fetelor parte de fel si fel de masaje care mai de care mai relaxante ...a fost de vis...
Cred ca nu mai pup asa curand masaj din partea sotzului ca s-a saturat la cat mi-a facut azi , de nevoie..
maine dimineata am programare la acupunctura ...pana la urma m-a convins moasa sa merg... cu
poze

irinaA spune:
Laura miu felicitari pentru Ioana.Sa va bucrurati.Ingerii Mihail si Gavril sa va protejeze intreaga viata sa va lumineze.
Daniala si Simona cip de asemena felicitari pentu baietei.Se pare ca sunt nascuti in zile cu har de Sfintii arhangheli Mihail si Gavril.Doamne ajuta sa ajungeti copii frumosi si voiosi.

dama spune:
Si IrinaA a nascut tot natural, iar de Laura stiu ca voia natural, dr nu stiu daca asa a ramas in final.39 saptamani
pozitze

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by dama
Fulguletz, scumpi, Diana2004, Jasmine si Ad-rianna au nascut prin cezariana. Sa ma corecteze fetele daca am gresit la vreuna din ele, dar eu asa am retinut
merci, merci, merci

poze

dama spune:
quote:
Originally posted by fulguletzquote:
Originally posted by dama
Fulguletz, scumpi, Diana2004, Jasmine si Ad-rianna au nascut prin cezariana. Sa ma corecteze fetele daca am gresit la vreuna din ele, dar eu asa am retinut
merci, merci, mercicu
poze
...la ce e buna acupunctura in sarcina? ajuta la nastere? sa-mi spui si mie cum e si daca ai suportat.
...eu l-am innebunit pe al meu sot de vreo 1 luna cu masaje in fiecare seara...nu-mi scapa, saracul, si cateodata cand adoarme inainte sa ajung eu in pat il mai si trezesc...ce rea sunt

pozitze

Cecilia C spune:
Ce mai faceti fetelor?
Eu va citesc in fiecare zi dar nu am timp sa scriu de la servici, asa ca astept cu nerabdare sa mai treaca inca 2 saptamani si sa intru si eu in concediu ca m-am cam saturat de lucru.
Monica, sa stii ca si eu am DPN-ul tot pe 18 Dec…asa l-am avut de la inceput numai ca dupa ecografia cu toate masuratorile pt bebe am vazut ca scria acolo pe foaie data de 19 Dec.
Dar cand am fost luni la doctor el zice ca e DPN-ul 18 Dec, asa ca o rog pe Fulguletz sa-mi modifice DPN-ul de pe 19 pe 18 Dec. Mersi frumos Fulguletz. Si Monica hai sa vedem care e prima, ha ha…UM-ul meu este 11 martie…
Felicitarile mele la toate mamicile si bebeii si sa fiti sanatoase si fericite alaturi de bebelasi.
Eu ma simt bine, nu am si n-am avut probleme pana acuma….doar picioarele o iau la plimbare seara cand ma pun in pat, dar e ok ca pana la urma adorm..doctorul a zis ca nu are ce face si sper sa treaca dupa nastere.
Citesc cu bucurie nasterea bebelusilor si sincer eu nu mai am rabdare pana in Dec…dar se pare ca n-avem ce face si bebelasii trebuie sa stea ei in burtica pana la termen.
Nu mai stie nimeni nimic despre Adriana? Oare cum se descurca cu gemenasii? Cu unul e greu dar imi inchipui cu 2 cum trebuie sa fie..oricum ea a fost curajoasa de la inceput si sunt sigura ca se descurca bine.
Va pup fetelor si sa auzim de noi bebei si maine
Cici si Alexia din burtica
sapt 35-a,DPN 18 Dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos

julyjuly spune:
Miche,
Eu nu am nascut inca...e cam naspa, ca suntem tare nevrozati in asteptare. Cum DPN-ul era duminica pe 7 noiembrie, doctorul mi-a zis sa iau de dimineata, adica duminica, 2 linguri de ulei de ricin...infiorator gust.. il iau... il sun dupa 3 ore, ma intreaba daca am ceva contractii, ceva singerari, ceva ruperi de mebrane nimic. Imi zice prin telefon ca astea cam apar la 6 ore dupa inghitirea uleiului..astept ora 14h00...nimic.. La 14h30 mai iau 2 linguri,astea dupa capul meu cel capatzinos.... si pina seara nimic de nimic.. doar ca am mers la toilet mai degajata decit de obicei !
Doctorul ma cheama luni la consult, la tuseu nimic de nimic, dar se pare ca ceva-ceva se va produce... ce? cind? cum ? asteptam !!! Sunt cu nervii agatati pe sfoara...si eu, si sotul...
azi am inceput sa beau si ceai din frunze de zmeura, deja bebe misca iar ca un nazdravan...dar pina la nastere, hehe mai e cale lunga !
ah, si era sa uit, luni dupa tuseu, doctorul ma trimite la dr. Iosup (a fost prima data cind am facut echo la el) si m-a zis ca totul este in valori NORMALE < atit mamy, cit si beby >, si SURPRISE, Alex cintareste...tineti-va bine...4 kg (+/- 594 grame!!!). Va fi rupere de nori...
Ca eu nasc natural cu epidurala...
Asa ca nazdravanul vine greu, dar sigur...
miine ma duc din nou la consultatie, ca sa vedem, poate-poate
asa ca vestea cea mare mai are de asteptat...
Felicitari tuturor fetelor care au nascut
URA si sa va traiasca bebitzii !
Felicitari TRY pentru Alex al tau, e tare, tare dulcic !
July si nazdravanul va pupa dulce !
quote:
Originally posted by Miche
Fetelor si in special Fulguletz , ca vaz ca tu te-ai ocupat acu de lista.. am o mare problema.
Io nu pot naste ca vaz ca lista e taaare lunga inaintea mea. Si vorba Irinei , nasterea e abia la mijlocul inceputului.
Cine si ce stie de fetele care trebuiau sa nasca???
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandru
for2nity....DPN 6 nov -
Julyjuly ... DPN 7 nov - - Alex
Printess2 ....DPN 8 nov
Hannen ....DPN 10 nov
Ar cam trebui sa avem vesti!!
Sa nu se supere pe mine... dar la fiecare contractie ma uit pe lista si cand le vaz nenascute... imi vine sa-mi bag dop!
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100
julyjuly