Mamici noiembrie decembrie 2004(86)
Raspunsuri - Pagina 12

FELIS spune:
quote:
Originally posted by dama
Eu doar am zis ca burtica ta e mare dar ca nu inseamna neaparat ca bebe e mare. Si te-as putea compara cu Try, care la fel avea burtica mare si ai vazut ca a depasit chiar termenul dat.39 saptamani
pozitze
DAMA Pai asta am zis eu ca si la ECOGRAFIE SE VEDE ca bb e mare si are lichid exact cat trebuie...Se gandeste ca am avut probabil ciclu peste sarcina. Probail nu m-am exprimat eu bine...
Multu de raspuns

Eu sunt acum tare derutata. E atat de ciudat sa nu mai am o data dupa care sa ma pot ghida... Ma simt de parca m-am ratacit si nu mai stiu incotro s-o iau... Eram mai linistita cand aveam o data aproximativa. O data nu ... o luna...!

Sunt destul de derutata.
Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Ele spune:
Buna fetelor!
felis, te vad agitata tare...hai sa-ti zic si eu cum a fost la mine. In saptamana 37 am facut cred ca doua ecosi mi-a iesit ca bb e dezvoltata ca de 39 de saptamani si imi zicea dr ca eu nasc cat de curand.... am nascut in saptamana 39...si fata a avut doar 2,600 kg. Deci nu pot sa zic ca a fost cum mi s-a zis la eco, ca daca era asa ar fi trebuit sa aiba peste 3kg macar. Doctorii aproximeaza greutatea copilului, ei de fapt dupa marimea oaselor socotesc numarul de saptamani. Acuma daca e dezoltat bine nu inseamna ca e si grasunel. Eu zic ca daca poti duce cat mai aproape de termen e mai bine pentru copil. Doctorul care m-a operat mi-a zis din saptamana 37 ca el nu ma opereaza pana cand nu depasec cel putin saptamana 38, deoarece el nu tine cont de ecograf...probabil stia el de ce...
Elena si bb Denisa

Dena spune:
quote:
Originally posted by damaquote:
Originally posted by Dena
... dintre fetele care deja au nascut si care sunt disponibile cat de cat (stiu ca sunt ft ocupate) pt un dialog scurt, cine a avut cezariana?? Tineti cumva si o astfel de evidenta pe listuta de nasteri sau ma rog... altcumva?
Dati-mi si mie numele lor.
Multumesc mult!!!
Dena , din fetele care au nascut deja (cele din listutza) Jasmine si Bits au facut cezariana de nevoie (asa s-a cerut la momentul respectiv), iar Moss, Diana2004 si Adrianna, cezariene programate. Restul au nascut normal (sper sa nu gresesc si sa mai fie vreuna care a nascut prin cezariana). Si, da, cred ca ar trebui mentionat si in listutza, desi nu prea mai e loc...sau poate pe 2 coloane diferite
Sa vedem ce zic si fetele care se ocupa de listutza, Fulguletz sau Anne-Mary.
39 saptamani
pozitze
Multumesc mult Dama
vad ca si tu esti pe aproape :) Nastere usoara! (ca de altfel tuturor ce se afla in stand by)
Denisa si bebica din burtica - 39 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Dena spune:
Anne-Marry si Fulguletz, sefele de la listutza, am si eu o corectie va rooog.
Numele fetitei mele: Katrhryn Rhianna (in loc de Alexandra... vad ca are o frecventa ft mare )
Multumeeeesc!!
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Dena spune:
quote:
Originally posted by fulguletzquote:
Originally posted by anne-marry
despre listutza..nus..ce zici fulguletz? sa mentionam in dreptul fiecarei mamici o litera de ex N pt nastere normala si C pt cezariana? ca alte explicatii ar fi cam lungi, nu? si nu avem loc destul.
Anne-marry si fetele, io zic sa nu ne mai incurcam...lasam asa cum e acum si gata...Deja ne strangem sa ne incadram pe un rand..
dar daca voi insistati...ma conformez...quote:
Originally posted by anne-marry
eu azi noapte am avut niscai dureri de burtica si spate ca la ciclu, si acum ma cam doare saptele..nus....o fi de la atata dormit?
si pe mine m-a durut burtica, asa, ca la ciclu...deja ma speriasem un pic...Mi-am trezit si sotzu, care a adormit instantaneu cum l-am trezit si chiar cu sforaituri...Asa ca daca ma apuca nascarea noaptea, cred ca o sa nasc in pat cu sotul dormind ...cu
David, 36 sapt., DPN 7 dec.
poze
Fulguletzule eu zic ca e bine sa pui initialele C sau N care sa indice tipul de nastere atat pt statistica dar si pt eventuale follow upsuri in caz ca cineva (

Am vazut listutza si nu cred ca e problema pt o litera in plus... eventual puteti renunta la acele 3 puncte pt ca se face legatura cu mutzunache ala zburlit

Ma rog... e punctul meu de vedere...
Cat priveste durerea de abdomen in partea inferioara asa ca la ciclu, stai linistita... pe mine ma doare de o luna asa si inca nici un semn ... medicul mi-a spus ca bebe coboara si evident ligamentele si muschii sunt fortati si dau aceste dureri care sunt in general normale, mai ales daca nu ai un discharge mai ciudat... Vad ca esti doar in 36 sapt... nu iti face griji. Nu o sa nasti

Eu aveam uneori durerile de care vorbesti tu de trebuia sa ma pun pe vine acolo unde ma aflam ca nu mai puteam. M-am speriat tare , dar pana la urma nenea doctoru' a avut dreptate ,iaca am ajuns in 39 si nimic.
Oricum tu sa ai bagajul ready in hol

Hai sa fii sanatoasa si cu mult curaj!

dama spune:
Dena, merci mult pt urare si asa sa fie, sa avem cu toatele nasteri cat mai usoare si bebei sanatosi.
Felis, vad ca Ele ti-a dat dat raspunsul din exeprienta (este cam ceea ce voiam eu sa-ti spun). Acum nu contest si faptul ca poate in cazul tau a fost ciclu peste sarcina, dar...Iti inteleg si confuzia, dar tu zic sa nu te mai gandesti la data si sa astepti cumintica evenimentul. Asa e in ultima luna, rabdarea ne cam pune la grea incercare. Eu nici nu mai urmaresc dopul si alte semne, mai ales ca am vazut si auzit cazuri unde dopul nu s-a pierdut (sau nu au prins fetele momentul) si au inceput contractiile de nastere sau au pierdut apa si apoi totul a decurs de la sine. Eu zic sa nu te mai stresezi ca nu-i place bebicului si se supara pe tine39 saptamani
pozitze

monica-elizabet spune:
mami felis, nu te supara pe noi, vrei sa te bagam si mai rau in ceata cu niste raspunsuri neavizate? eu zic sa stai linistita si ca oricum dpn-ul tau din decembrie era doar orientativ...bb oricum se poate naste mai devreme sau mai tarziu...doar ai vazut bine cum s-a intamplat la fete chiar aici pe forum...asa ca tu stai cumintica fiindca oricum chiar daca ai avut ciclu peste sarcina sau nu...saptamana viitoare intri in 9 luni(dupa a doua supozitie) si pentru bb chiar nu mai este nici un risc....stiu ca toate am vrea sa stim exact momentul cand se intampla ca sa nu existe acele momente de asa zisa "panica"...dar ai vazut ca nici macar cu cezariana programata pe o anumita data si tot nu se poate sti exact momentul(vezi cazul lui moss...parca)...deci, in concluzie stai cumintzica si asteapta-l pe bb...ca altceva nu ai de facut
si cand o fi sa fie, eu iti urez nastere usoara si bb sanatos.
monica

danette spune:
Simona, Daniela, Laura: FELICITARI!!!
Sa aveti bebelusi cuminti si mancaciosi!
Eu maine plec la Cluj, si n-o sa mai intru pe net...probabil, pana cand o sa se intample...cred eu ca sapt. viitoare.
Doresc multa bafta si nasteri usoare felelor care urmeaza!!ici tuturor,
Dana - sapt.38
DPN 27 Nov.- dr. Daniel Muresan (clinica Ginecologie I Cluj)
http://community.webshots.com/user/zonzo101

dama spune:
Dana, chiar daca nu mai poti intra noi o sa ne gandim la tine. Nastere usoara si refacere asemenea. Sa o pupi pe Iris din partea noastra.39 saptamani
pozitze

onitza spune:
SIMONA, felicitari!!! DAVIDUTZ a fost la inaltime si ne-a auzit conversatia de aseara, ca iata s-a si hotarat sa vada lumina zilei!!
FELICITARI si pentru DANIELA SI LAURA!!! SA VA TRAIASCA BB-II, SA FIE MANCACIOSI SI SOMNOROSI...!!
Astazi a fost o zi pliiiina pentru mine, n-am stat locului deloc, da-i si cu mancarica si curatenie, dar am facut ce mi-am propus...mor de mijloc acum, ma mai odihnesc, mai citesc cine amai nascut, si uite cum trece ziua de nu am timp sa ma gandesc la nastere...si parca e mai bine, serios...maine ma duc la eco, abia astept, iar vineri la doc. pediatru sa ne cunoastem si sa vorbim pentru inregistrarea lui bb. Paul, si uite asa trece si saptamana asta si apoi inca doua...si mai e putin de tot si pentru noi, fetelorde dembrie, ia sa vedeti voi cum o sa treaca timpul, nici n-o sa constientizati...
MULT CURAJ SI RABDARE FETELOR DE DECEMBRIE!!! MAI E PUTIN SI PENTRU NOI!!!!
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent