Mamici noiembrie decembrie 2004(86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele pe tot forumul numai vesti "negre"

ma cutremur!

aflu de pe discutii generale ca nepotica sabinei (care a scris zilele astea aici sa ma ajute cu medicii de garda de la municipal), are leucemie la 2 ani si 5 luni

pe nastera pe glob aflu de cazul unei mame care a trecut prin iad cu nasterea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

fetele pe tot forumul numai vesti "negre"

ma cutremur!

aflu de pe discutii generale ca nepotica sabinei (care a scris zilele astea aici sa ma ajute cu medicii de garda de la municipal), are leucemie la 2 ani si 5 luni

pe nastera pe glob aflu de cazul unei mame care a trecut prin iad cu nasterea...

citeste mai bine pe un site cu bancuri proaste....

Imi pare tare rau pt fetita, dar vestile aste nu ne fac bine acum.....

am auzit ca in ultimul timp s-au facut descoperiri mari in tratamentul leucemiei..., cine stie? Doamne ajuta sa se vindece micuta!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

buna
am nascut Luni,8 noi ora 6.45 o fetitza de 3.600 kg si 53 cm,scor 9 pe nume IOANA BIANCA

numai bine la toate fetele
pupici
laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by laura miu

buna
am nascut Luni,8 noi ora 6.45 o fetitza de 3.600 kg si 53 cm,scor 9 pe nume IOANA BIANCA

pupici
laura

FELICITARI SI SA_TI TRAIASCA MINUNEA!!!!!!!

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:

buna

pupici
laura

LAURA MIU ... felicitari...

Sa-ti traiasca fetitza...sa fie sanatoasa. macacioasa... si necolicioasa...

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LAURA, FELICITARI PENTRU FETITZA, SA FIE SANATOASA, MANCACIOASA SI SOMNOROASA!
3 bb-ei intr-o zi...astea chiar vesti bune...gandacico citeste numai aici ca te inveselesti.
felis, ai burtica mare ce-i drept dar asta nu inseamna ca gata...maine nasti, asa cum zice si gandacica si eu la alex aveam un burtoi de toata frumusetea...(acum cred ca e pe jumatate decat atunci) si cu toate astea a stat 40 de sapt in burtica si cred ca mai statea daca nu faceam cezariana....numai o parere avizata de dr iti poate da raspunsul...nu stiu ce sa zic...doar ca burtica e super super frumusica si ca de acum oricand ar veni bb este bine venit si nu mai sunt probleme.
va pup

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:

buna

pupici
laura

felicitari! multa fericire si sanatate!

cum a fost?

ps: in seara asta beau sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

chiar avem motive sa cu atatia bebelasi noi pe aici si mamici fericite.

Laura, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, cuminte si frumoasa.

39 saptamani
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
felis, ai burtica mare ce-i drept dar asta nu inseamna ca gata...maine nasti, asa cum zice si gandacica si eu la alex aveam un burtoi de toata frumusetea...(acum cred ca e pe jumatate decat atunci) si cu toate astea a stat 40 de sapt in burtica si cred ca mai statea daca nu faceam cezariana....numai o parere avizata de dr iti poate da raspunsul...nu stiu ce sa zic...doar ca burtica e super super frumusica si ca de acum oricand ar veni bb este bine venit si nu mai sunt probleme.
va pup

monica

Mai fetelor (MONICA, DAMA)da eu chir am scris degeaba aici la pagina 2 ?... Va mai pun odata ce am scris la pag 2.

E posibil sa fiu mamica de... noiembrie...
Dar sa o iau cu inceputul... Cum am intrat in cabinet... s-a uitat lung la burta mea si... "Tu esti cea care trebuie sa nasti in dec?" (la ultimele 3 consultatii de fiecare data s-a mirat ca am DPN de dec si de fiecare data m-a intrebat daca nu am uitat data UM)
M-am intins pe masa de eco... Ma palpeaza... "Cand stai in picioare zici ca ai gemeni"... Iar ma palpeaza... "Sigur nu ai uitat UM?" Sigur. "A fost menstruatie normala?" Da. "Sigur?" Sigur. Terminand de palpat: "Asta e bb aproape de termen"
Trecem la eco... Se uita pe monitor, da din cap ... "Tu nu cred ca apuci decembrie... Dupa cum e bb de dezvoltat eu as zice ca poti naste si pe 17 nov"... Mai plimba aparatul pe burta mea "Carmen... (e asistenta) vino repede sa vezi ceva!" Am inghetzat!... Asistenta sare repede si vine la monitor... "Ia uita ce clar i se vad buzele, nasul, narile... Ia uite cum da din guritza." Ma uit si eu, linistita, ca initial am crezut ca e ceva de rau... M-am topit toata... Ce sa mai zic ca a scos si limbutza... Ce m-a mirat ca imaginea capului era cam 3 sferturi din ecran (fara partea neagra, bineintzeles)... M-a intrebat si ce inaltime am eu: 1.60 ..."Tu esti mica ... el e mare!!!... Nu e de decembrie..." La un moment dat mi-a zis ipoteza ca as fi putut sa am ciclu peste sarcina si conceptia sa fi fost in februarie si nu in martie... Sau o alta varianata ... sa fie de la Materna ...
Cand m-am asezat pe scaun la biroul lui, statea , se uita la mine si se vedea pe fata lui ca e f derutat... "Nu stiu ce sa fac cu tine... Cand sa te chem... Hai sa facem asa: eu te programez la sfarsitul lunii, dar daca ai dureri mari de burta jos sau sangerari vii ... Daca rezisti pana la sfarsitul lunii, vii la consultatie, te urcam pe masa (ACEA masa!) si atunci discutam ce si cum urmeaza sa facem. Daca ai sangerari sau vrun semn si e intre 11 noaptea si 6 dimineata te duci direct la spital, iar cei de acolo daca considera ca trebuie sa vin ma suna."
Asta a fost!... Ei, ce ziceti?...
Mai am o veste... Dr nu mi-a zis nimic, dar cand mi-a aratat fata lui bb la eco, aparatul era ... sub sanul meu drept... Deci bb meu nu e cu capul in jos... Ceea ce eu credeam ca e de fapt funduletzul e de fapt capul!!!!... Se pare ca va fi cezariana, ca la cum a zis dr ca e de mare bb, nu cred ca mai are loc sa se intoarca.

Eu tocmai de aceea am cerut parerea deoarece DOCTORUL mi-a zis ca pot naste si pe 17 nov!... Ca mie nu mi se pare a fi asa de mare...

Felis, 36 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Felis, scumpa, eu am citit foarte bine ce ai scris mai sus, dar eu nu sunt dr asa ca nu pot sa spun daca dr tau avea sau nu dreptate. Dar ma surprinde ca se arunca asa in speculatii din astea, incat de la termenul tau de 12 dec sa ajunga sa-ti spuna ca poti naste chiar in cursul lunii noiembrie, desi a spus si sfarsitul lunii...deci nu stie nici el exact. Eu doar am zis ca burtica ta e mare dar ca nu inseamna neaparat ca bebe e mare. Si te-as putea compara cu Try, care la fel avea burtica mare si ai vazut ca a depasit chiar termenul dat. Deci niciodata nici dr nici noi nu putem stii cum le va aranja natura... Intr-un fel eu sunt mai multumita de stilul dr fr. care nu-ti spun decat ca incepand cu sapt 38 poti sa nasti oricand, mie nedandu-si termen fix...ce-i drept nerabdarea ne chnuie pe toate... Dar vezi bine ca nimic nu ne mai poate surprinde ca dovada Daniela a nascut inainte de DPN (in sapt 38 parca) si bebe are numai 1700g.

39 saptamani
pozitze

Mergi la inceput